Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » 2016 » Liepos » 14

Kokosų kefyras sustiprina imuninę sistemą, gerina virškinimą

Kokoso kefyre gausu mineralų, vitaminų ir elektrolitų. Jis turi didelį kiekį folio rūgšties, vitamino K, C, E, A, B6, beta karotiną, niacino, riboflavino, tiamino ir pantoteno rūgšties.

Tai labai naudingas probiotinis gėrimas, dar daugiau naudingesnis nei įprastus jogurtus ar kefyrus, jame nėra laktozės arba kazeino, kurie, kai kuriems žmonėms sukelia problemų įprastiniuose pieno produktuose.

Kokoso kefyras gali pagerinti maisto medžiagų įsisavinimą ir tuo pačiu žymiai pagerinti virškinimo sistemą.

Kokosų kefyras su cinamonu gali padėti pašalinti žarnyno problemas, sustiprinti imuninę sistemą ir išvengti vėžio! Ir štai kaip jį pasigaminti!

Puikus receptas, kurį vertą prisiminti!

Kokosų kefyras su cinamonu.

Kuo naudingas šis nuostabus gėrimas:

  • Pagerėja hidratacija;
  • Jame yra mitybai reikalingų mineralų, daug kalio, natūralus natrio chloridas;
  • Padeda virškinimui
  • Mažina priešmenstruacinio sindromo simptomus;
  • Stimuliuoja imuninę sistemą
  • Gerina regėjimą
  • Padidina energijos lygį;
  • Žudo patogenines mieles organizme;
  • Pašalina potraukį cukrui.

Kokoso kefyras, kiti vadina jogurtu, gali būti gautas trimis skirtingais būdais. Šiandiena mes aprašysime patį pigiausią būdą panaudojant kefyro grybelį (pieno arba vandens).

Sudedamosios dalys:
5 šaukštai pieno arba vandens kefyro grybelių;
7 puodeliai šviežio kokoso vandens;
1 lazdelę Ceilono cinamono.

Paruošimas:
Supilkite kokoso vandenį į stiklainį, įdėkite kefyro grybelio ir uždarykite, uždenkite jį. Palikite fermentuotis 48 valandas.

Kai kefyras fermentuojasi jis tampa šviesaus atspalvio, kai šis procesas baigiasi, kefyro grybelis pakyla į viršų. Tada jums reikia juos pašalinti, jie gali būti panaudojami dar kartą.

Viskas!


Niekas neišdrįso palikti komentarą.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomone su kitais.
avatar