Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


06.05.2019, 07:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2367)

Daug sveikai gyventi ar sulieknėti norinčių žmonių atsisako cukraus. Tačiau yra tokių angliavandenių, kurie sveikatą žaloja net labiau nei cukrus. LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas papasakojo, kurie produktai – ne ką geresni už cukrų. Vienas jų – datulės.

Sužinok daugiau ...
05.05.2019, 20:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3881)

Kepenų valymo priemonės. Geriausi kepenų valymo produktai: česnakai, žalios lapinės daržovės, sėklos, riešutai, greipfrutai, avokadai, citrinos, žalioji arbata ir alyvuogių aliejus. Tokios žolės gali būti: margainis, kiaulpienė, ciberžolė ir artišokas. Žinoma pradėkite vaikščioti daugiau ir palaipsniui didinkite vaikščiojimo tempą ir trukmę. Pašalinkite arba sumažinkite perdirbtų maisto produktų vartojimą. Ribokite pieno produktų ir mėsos suvartojimą. Gerkite daug vandens. Gerkite ne mažiau, kaip 1 litrą per dieną, taip jums padės pašalinti greičiau toksinus.

Sužinok daugiau ...
05.05.2019, 18:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11830)
Gėrimas padidina neurotrofinio faktoriaus lygį, kuris kovoja su įvairiais degeneraciniais procesais smegenyse. Tai pat naudingas gydantis depresiją, gali padėti išvengti Alzheimerio ligą. Mokslininkai, taip pat tiria jį, kaip natūralų vėžio gydymo priemonę. Jis tai pat vienas iš veiksmingiausių priemonių sveikiems kepenims išlaikyti, kaip prevencijos priemonę, taip pat pakitusių kepenų ląstelių atstatymui. Dėl to reguliarus vartojimas padidina natūralią tulžies gamybą, valo kepenų kanalus ir pagerina bendrą tulžies pūslės funkciją.
Sužinok daugiau ...
05.05.2019, 07:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2263)

Plintant sėdimam gyvenimo būdui, dauguma žmonių turi vis daugiau stuburo problemų. Šią paprastą ir efektyvią figūros korekcijos techniką maždaug prieš 10 metų sukūrė japonų gydytojas Toshiki Fukutsuji (Fukutsudzi).

Sužinok daugiau ...
04.05.2019, 19:12
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4092)

Šis tepalas gydo daugeli ligų: fibromioma, mastito, gangrena, opas (įskaitant trofines), nudegimus, abscesus, skaudamus sąnarius, labai apleistus sinusitus, pūlingus otitus, pūsles gerklėje, egzemą, kiaušidžių cistas – visa tai galimai išgydys stebuklingas tepalas!

Sužinok daugiau ...
04.05.2019, 14:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2743)
Jos paprastai pasirodo ant lūpų ir skruostų vidinėje burnos pusėje. Tačiau, dėl mažo dydžio skausmas ir deginimo pojūtis gali būti labai nemalonūs. Tarp dažniausiai pasitaikančių priežasčių, kaip taisyklė, trauma nuo įsikandimo ar stomatito. Tai nėra užkrečiama infekcija, paprastai jos išnyksta savaime. Bet jūs galite paspartinti jų išnykimą ir nuraminti skausmą.
Sužinok daugiau ...
04.05.2019, 10:25
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5170)

Pasirodo kiaulpienė galimai geriau nei bet kokie medicinos preparatai! Sužinokite, kaip pasigaminti kiaulpienių sirupą ir kaip pasigaminti kiaulpienių arbatą. Sveikime be vaistų!

Sužinok daugiau ...
03.05.2019, 20:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1883)
Pasigaminkite tepalą, kuris greitai palengvins skausmą, kurį sukelia trauminiai smegenų sužalojimai, sumušimai, venų varikozės ir kt. Taip pat labai veiksmingai pašalina sąnarių ir nugaros, bei raumenų skausmą. Tepalą vertėtu pasigaminti, nes jis yra daug stipresnis nei vaistinėse kremai ir tepalai, kadangi juose yra tik natūralūs ingredientai, be chemijos.
Sužinok daugiau ...
03.05.2019, 18:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3496)
Kraujo cirkuliacija atlieka svarbų vaidmenį kiekvieno žmogaus gyvenime, nes ji yra atsakinga už deguonies ir maistinių medžiagų transportavimą į visus organus ir audinius. Tačiau, dėl įvairių priežasčių kraujotaka gali pablogėti, o tai gali sukelti įvairių sveikatos problemų. Laimei yra daug veiksmingų būdų, kaip išvengti tai. Šiame straipsnyje jums pasakysiu, kaip pagerinti kraujo apytaką, pagerinti kraujo kokybę ir kraujagysles, 4 gėrimų receptų pagalba, be to, šie gėrimai labai skanūs!
Sužinok daugiau ...
03.05.2019, 07:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3085)
Pasinaudokite ir pasigaminkite namuose tepalą, kuris galimai padės sumažinti venų išsiplėtimą. Ir jūsų kojos vėl būs gražios! Pabandyti verta, tai be chemijos!
Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 21:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3686)

Šis detoksinis gėrimas padės jūsų kūnui sudeginti riebalus, numesti svorį, kovoti su diabetu ir pagerina nuotaiką! Jūs pajusite lengvumą ir energiją! Obuolių actas (ypač naminis) – pilnas fermentų ir gerų bakterijų. Jame yra acto rūgšties, kuri sumažina kraujo spaudimą.

Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 20:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2736)

Niekas nenori pasenti. Kelių veiksmingų ingredientų mišinys lėtina mūsų kūno ląstelių ir organų senėjimo procesą. Taip pat pagerina odos ir akių būklę! Tik trys komponentai sudaro jaunystės eliksyrą. Jie gali suteikti mūsų kūnui tokias savybės, kurių nėra nė viename maiste.

Sužinok daugiau ...
02.05.2019, 10:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3709)

Sveikatos ir grožio paslaptys slypi natūraliuose receptuose! Svarbiausia nepamiršti per patį liepų žydėjimą pasiruošti liepos vantų!Baigus procedūrą – apsimauti vilnones kojines ir į lovą. Šis nuoviras ištrauks druskas iš sąnarių. O juk kaitinome mes tik kojas !!!

Sužinok daugiau ...
01.05.2019, 21:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2595)
Raudonų svogūnų sultyse yra sieros, kuri labai svarbi kolageno gamybai. Kolagenas yra labai svarbus plaukų vystymuisi. Raudonųjų svogūnų sultys pagerina galvos odos apytaką. Dėl antibakterinių savybių jis sumažina odos dirginimą. Tai nuostabi priemonė, suteikianti neįtikėtinus rezultatus. Jūsų plaukai augs 2 ar 3 kartus greičiau. Be to, galite būti tikri, kad artimiausioje ateityje jūs neturėsite problemų dėl plaukų slinkimo ir pleiskanų.
Sužinok daugiau ...
01.05.2019, 21:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8454)
Peržiūrėkite savo mityba! 7 maisto produktai, kurie sukelia reumatoidinį artritą Rafinuotas cukrus. Cukrus yra pagrindinė uždegimo priežastis, kuri sukelia patinimą ir jautrumą sąnariuose. Kepti ir perdirbti produktai. Juose yra gausu toksinų, kurie sukelia sąnarių uždegimą ir skausmą. Pieno produktai. Pieno produktų baltymai gali sukelti sąnarių uždegimą. Daugelis reumatoidiniu artritu sergančių pacientų netoleruoja pieno produktų. Kai taip atsitinka, antikūnai atakuoja sąnarių audinius.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 136 137 138 139 140 ... 349 350 »