Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


10.05.2019, 12:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3013)
Prasidėjus šiltajam metų sezonui žmonės, ypač auginantys keturkojus šeimos narius, stengiasi kuo daugiau laiko praleisti gryname ore – miškuose, parkuose, sodybose ar prie vandens telkinių.
Sužinok daugiau ...
10.05.2019, 10:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2187)

Kol per dieną iškrenta apie 60–100 plaukų, jaudintis nereikia (tiesa, kai kurie šaltiniai nurodo, kad šis skaičius turėtų būti perpus mažesnis). Kyla klausimas: o kaip suskaičiuoti, jeigu jie krenta nuolat? Tikslumo čia nereikia: užteks atkreipti dėmesį bent į tuos plaukus, kurie lieka šukose.

Sužinok daugiau ...
10.05.2019, 06:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1740)
Hipertenzija, arba padidėjęs kraujo spaudimas, ir per didelis cholesterolio kiekis – tai dažniausios širdies ir kraujagyslių sistemos problemos. Labai dažnai hipertenzija dar vadinama nebyliąja žudike.
Sužinok daugiau ...
09.05.2019, 21:17
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1404)
Vieni grybautojai juos vadina žieminiais kelmučiais, kiti naudoja juodkotės ugniabudės pavadinimą, treti juos pravardžiuoja flamulinomis ar enoki grybais. Grybautojai giriasi, jog vos tik oras atšyla iki kelių laipsnių, miške ant pūvančių kelmų, išvirtusių gluosnių jau galima ieškoti šių grybų. Esą tai tikra panacėja. Jei grybai nėra pašalę, suvytę ir seni, juos iš tiesų galima valgyti.
Sužinok daugiau ...
09.05.2019, 20:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2115)

Yra daug būdų apsisaugoti nuo vėžio, įskaitant, laikantis dietos. Pavyzdžiui, sultys su šviežiais vaisiais ir daržovėmis, kurios paprastai vadinama žaliomis sultimis. Tai natūralių sulčių pavyzdys. Gaminamas tik iš 3 ingredientų, tai vienas iš paprasčiausių natūralių vėžio gydymo būdų. Šias sultis daro ypatingas, jos turi didelį potencialą.

Sužinok daugiau ...
09.05.2019, 15:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9636)

Žolininkas Marius Lasinskas sako, kad dabar yra pats tinkamiausias laikas rinkti ir valgyti kiaulpienių žiedus, o iš kotelių ruošti vadinamuosius makaronus. Jo teigimu, tai pats geriausias natūralus organizmo valymo būdas.

Sužinok daugiau ...
09.05.2019, 12:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2533)

​​​​​​Norite turėti idealią išvaizdą, sumažinti o galbūt ir panaikinti patinimą ar maišelius po akimis, tai šis receptas, kaip tik jums. Šis gėrimas padės susitvarkyti ne tik su tinimais, bet ir su nereikalingu viršsvoriu. Taip pat jis suteikia sotumo jausmo.

Sužinok daugiau ...
09.05.2019, 07:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1370)
Plikimas ar plaukų slinkimas – šiandien pakankamai paplitusi problema tarp abiejų lyčių. Tai gali būti dėl daugelio faktorių, tokių kaip fizinis ar emocinis stresas, maisto medžiagų trūkumas, hormonų disbalansas, alergija, bloga higiena ir neteisingas plaukų priežiūros priemonių naudojimas.
Sužinok daugiau ...
08.05.2019, 21:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1430)
Be rankų plovimo muilu ir vandeniu, galite naudoti antibakterinį gelį. Kuris geba apsaugoti nuo mikrobų, virusų ir kenksmingų bakterijų. Jis gali būti naudojamas žaizdoms ar odai dezinfekuoti po sąlyčiu su purvu. Ypatingai tinka bakterijų pašalinimui po kosulio ar čiaudulio. Be to, šis gelis pašalina gripo virusus. Taigi, kaip pasigaminti namuose be chemijos šį gelį? Paprasčiausiai sumaišykite gliceriną, kaip drėkintuvą, vaistinį spiritą, kaip baktericidinį agentą, hamamelį, alavijo gelį.
Sužinok daugiau ...
08.05.2019, 19:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6059)
Akivaizdžiausi simptomai yra lupimasis, niežulys ir būdingos odos dėmės. Jie gali būti šviesus arba tamsūs. Kartais kerpligė gali būti painiojama su kitomis odos ligomis. Psoriazė ar herpes virusu, kitaip dar vadinama pūslelinė. Todėl ypač svarbu nustatyti tinkamą diagnozę. Ypač svarbu pradėti gydymą laiku. Kadangi plaukų slinkimo atstatymas gali būti negrįžtamas.
Sužinok daugiau ...
07.05.2019, 20:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1516)

Vis mažiau žmonių šaiposi iš tų, kuriems prieš oro pokyčius maudžia sąnarius, skauda galvą ar būna prislėgta nuotaika. Pasirodo, šis fenomenas - METEOROPATIJA -šiuolaikinėje visuomenėje sparčiai plinta, tačiau mokslininkai dar ne iki galo suprato, kodėl taip vyksta.

Sužinok daugiau ...
07.05.2019, 19:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1994)

Tie, kurie turi nuosavą sodą, žino, kaip paprastieji varpučiai (Agropyron reptans L.) gali tiesiog šliaužioti po visą jo plotą. Bet neskubėkite jų išmesti ar griebtis glifosato! Paprastieji varpučiai gali praversti kaip gydomieji augalai. Paprasti varpučių šakniastiebiai renkami pavasarį ir rudenį, o lapus ir ūglius, kurie naudojami sultims spausti, galima rinkti visą vegetacijos laiką.

Sužinok daugiau ...
07.05.2019, 18:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4144)

Šis natūralus namų receptas idealiai tinka pašalinti odos sausėjimą ir pėdos odoje plyšius, taip pat rankose ir alkūnėse. Ją galite naudoti žiemą, kad išvengtumėte kojų sausumą, o taip pat ir vasarą, kad oda nebūtų sausa nuo saulės ir vėjo. Namų valymo priemonė sausai ir įtrūkusiai odai. Po pirmo panaudojimo gausite puikius rezultatus!

Sužinok daugiau ...
06.05.2019, 20:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11932)
Visų pirma, reikia pasakyti, kad ši arbata puikus antioksidantas, taip pat padeda geram virškinimui, kad būtų galima gerai virškinti maistą ir netekti svorio. Taip pat turi atpalaiduojančių savybių. O, tai labai svarbu norint prarasti svorį. Padeda pašalinti organizmo toksinus ir pagerina medžiagų apykaitą. Sumažina gliukozės kiekį kraujyje, užkerta kelią hiperglikemijai. Dar viena šios arbatos savybė, kuri padeda mums numesti svorį, yra tai, kad ji padeda kontroliuoti apetitą, suteikia sotumo jausmą. Ji turi diuretinių savybių, todėl ji taip pat padeda pašalinti iš organizmo skysčio perteklių.
Sužinok daugiau ...
06.05.2019, 18:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3236)
Dažniausiai spengimas ausyse yra susijęs su klausos sutrikimų problemomis, dažniausiai aukštais garsais. Tačiau, tai nereiškia, kad spengimas ausyse ir klausos praradimas vyksta kartu. Be to, ši problema gali būti susijusi su stresu, hipertenzija, psichologiniais sutrikimais ir panašiai. Tai geriausias gydymas, kuris neturi jokių šalutinių poveikių. Galite naudoti šiuos produktus namuose, štai patys geriausi
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 135 136 137 138 139 ... 349 350 »