Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


23.01.2018, 22:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3593)

Obuolių actas turi paslapčių, tai gali jus nustebinti! Keletas tyrimų parodė, kad obuolių actas padeda kovoti su vėžio ląstelėmis, piktybiniais krūties navikais, storosios žarnos vėžiu, plaučių ir prostatos.. angina, gastritas, skrandis, imbieras, imunitetas, žarnynas, kolitas, medus, skrandžio opa, svoris, cukraus kiekis kraujyje

Sužinok daugiau ...
23.01.2018, 21:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2965)
Riebalų ir parazitų šalinimas yra vienas iš pagrindinių vyrų ir moterų rūpesčių. Norint išvalyti kūną ir pašalinti riebalus, jums reikės... parazitai, gvazdikėliai, linų sėklos.
Sužinok daugiau ...
23.01.2018, 20:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (31286)
Prisiminkite šį receptą! Ankščiau buvo manoma, kad, esant skrandžio sulčių rūgštingumui bakterijos negali išgyventi tokioje aplinkoje, tačiau per tam tikrą laiką tyrimai nustatė, kad Helicobacter pylori gali būti skrandyje nesukeldama jokių problemų... bakterijos, Helicobacter pylori, skrandis, brokolis.
Sužinok daugiau ...
23.01.2018, 08:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3296)

Stiprina imuninę sistemą. Ricinų aliejus stiprina imuninę sistemą, nes didina baltųjų kraujo kūnelių skaičių ir saugo nuo infekcijų. Praėjus kelioms valandoms po naudojimo ricinų aliejus padidina T-11 ląstelių (baltųjų kraujo kūnelių tipas) kiekį ir limfocitų gamybą kraujyje. Tai skatina kūną gaminti daugiau antikūnų, kurie naikina virusus, grybelius, bakterijas ir vėžines ląsteles. Ricinų aliejus taip pat suaktyvina kraujotaką, pagerina užkrūčio liaukos sveikatą ir limfos drenažą. Ricinų aliejus, kraujotaka, oda, imunitetas, sąnarių skausmas, aliejus

Sužinok daugiau ...
22.01.2018, 22:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (25411)

Norime pasidalinti nuostabiu receptu "auksiniu mišiniu", kuris pakeis daugelį vaistų, sustiprins imunitetą ir net sutaupys pinigus! Šio mišinio pagrindiniai ingredientai labai veiksmingi turint uždegimines ir infekcines ligas. Šis mišinys puikus būdas stiprinti imunitetą ir užkirsti kelią vėžiui. Ir pasigaminti jį labai paprastą! Ciberžolė, medus, imunitetas, peršalimas, liaudies medicinos receptas

Sužinok daugiau ...
22.01.2018, 21:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4025)

Ką daryti norint sustiprinti imuninę sistemą natūraliomis priemonėmis ir atsikratyti peršalimo, slogos, galvos skausmo, nuolatinio nuovargio ir išsekimo nuojautos? Yra daug receptų, bet šiandiena siūlome jums išbandyti du puikius receptus. Vitaminai, imunitetas, žarnynas, svorio numetimas, receptas, širdis, namų receptas.

Sužinok daugiau ...
22.01.2018, 20:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3505)
„Aš ne sveikuolis, o eksperimentatorius – visas teorijas išbandžiau savo kailiu. Sveikata yra brangiausias turtas ir žmonės už jį turėtų būti atsakingi. Tačiau didžioji dalis tautiečių yra tos nuomonės, kad gyvename vieną kartą, tad reikia mėgautis visais gyvenimo malonumais“, – pastebi senjoras. Antanas Bložė, gydytojas, maistas, širdis, sveikata ir mityba, mityba
Sužinok daugiau ...
20.01.2018, 18:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1481)

Pajutę peršalimo ligų simptomus, lenkai į stiklinę virinto pieno įmaišo šaukštą sviesto su trintais šviežiais česnakais. Namuose gaminti sirupai nuo kosulio populiarūs ir Čekijoje. Viena iš priemonių, ko gero, išbandyta ir jūsų, – tai juodųjų ridikų sirupas. Peršalimo ligos, peršalimas, imunitetas, vaistai nuo peršalimo, medus, citrina, česnakas.

Sužinok daugiau ...
19.01.2018, 22:12
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2344)
Svarbu žinoti, kad sergantiesiems alergija patariama pirma išgerti tik kelis lašus kiaulpienių sulčių. Jei organizmas nesureaguos neigiamai, šias sultis galėsite vartoti reguliariai. hemaglobinas, kiaulpienės, Sveikata
Sužinok daugiau ...
19.01.2018, 21:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1761)
„Ši apžvalga sustiprina duomenis apie cinką kaip priemonę nuo peršalimo“, – teigia tyrimo vadovas dr. Menu Singhas iš Indijos. Tačiau, pasak jo, kol kas sunku pateikti bendro pobūdžio rekomendacijų, nes neturima pakankamai žinių apie optimalią dozę, maisto papildo formą ar gydymo trukmę. cinkas, peršalimas, sveikata, moksliniai tyrimai, papildai.
Sužinok daugiau ...
18.01.2018, 21:17
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (33716)

Šis vaistas sumažina karbamido, cholesterolio, glikemijos, lipidų ir trigliceridų lygį! Tai reiškia, kad ji visiškai išvalo ir atnaujiną kraują ir kontroliuoja cholesterolio, diabeto ir šlapimo rūgšties lygį. Taip pat puiki priemonė stiprinant kaulus ir pašalina skausmą raumenyse ir sąnariuose. Cholesterolis, moliūgas, diabetas, šlapimo rūgštis, kepenys, širdis, sąnariai, toksinai, kraujagyslės. namuose, video, diabetas, skrandis, pamirštumas, žarnynas, išgydyti, smegenys, šlapimo rūgštis, valymas, atmintis, kepenys, numesti svorio, receptas, širdis, kraujagysles, sąnarys, toksinai, moliūgas, cholesterolis.

Sužinok daugiau ...
18.01.2018, 19:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7592)

Norint nustatyti, ar tikrai diskomforto priežastis yra laktozės netoleravimas reikia atlikti specialų kraujo tyrimą. Kartais, norint sužinoti tikslesnį rezultatą, gali prireikti padaryti nedidelę žarnyno biopsiją, o labai retai – genetinį testą. Laktozė, laktozės netoleravimas, pienas, netoleravimas, žarnynas, hipolaktazija.

Sužinok daugiau ...
17.01.2018, 22:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (17702)

Pirmuosius kelerius metus vartokite jį reguliariai, o tada - prireikus. Pagerėjimas gali pasireikšti jau po savaitės, o po mėnesio galite palaipsniui pradėti mažinti hipotenzinius vaistus. Beje, spygliuočių nuoviras gerai valo žarnyną ir kepenis, taip pat veikia, kaip diuretikas. Pušies spygliai, vaistai nuo hipertenzijos, spaudimas, liaudies medicinos receptas, sveikatos patarimai.

Sužinok daugiau ...
16.01.2018, 21:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2646)

Sviestas su šaltalankiu - rekomenduojamas, kurie dažnai serga peršalimo ligomis ir tiems, kuriems nerimą kelią skrandžio opa ir gastritas (neatsiranda paūmėjimo). Labai skanu! Gastritas, imunitetas, opa, receptas, sviestas, šaltalankis.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 241 242 243 244 245 ... 373 374 »