Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


26.09.2017, 15:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3061)
Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Sveikatos mokslų instituto profesorius dr. Rimantas Stukas teigia, kad nėra jokių mokslinių įrodymų, kad sveikas suaugęs žmogus negalėtų gerti pieno. Tačiau, pasirodo, yra pieno rūšių, kurių reiktų vengti kasdieninėje mityboje.
Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 21:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4348)
Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje, širdies ir kraujagyslių ligos yra pirmaujanti mirties priežastis. Šios ligos neretai kyla dėl per tiršto kraujo, kuris skatina kraujo krešulių susidarymą, uždegimus ir įtampą visuose svarbiausiuose kūno organuose ir audiniuose. Dažniausiai kraujui suskystinti vartojamas aspirinas arba kiti nereceptiniai vaistai, bet jie turi šalutinį poveikį. Tačiau ne tik vaistai gali padėti, kai kraujas yra per tirštas – yra ir natūralių priemonių.
Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 21:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6077)
Kaklo sustingimas taip pat yra meningito simptomas, nors šiuo atveju kaklo „surakinimas“ yra kitoks, nei esant paprastam peršalimui: jis gali paveikti gebėjimą judinti kaklą. Gali būti sunku pasukti kaklą į vieną ir kitą pusę. Meningitas – tai infekcija, kuri kyla smegenų membranose ir yra labai pavojinga.
Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 19:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14462)
Sąnarių skausmą gali sukelti lūžiai, trauma, sunkus darbas, reumatas, artritas ir kiti veiksniai. Jei norite atsikratyti sąnarių skausmo, be jokių vaistų, turime specialią priemonę jums. Tai namų gamybos kremo receptas. Vaistas turi daug privalumų. Kremui paruošti reikalingas nedidelis ingredientų kiekis, o pats gaminimo procesas yra gana paprastas. Štai išsamus kremo receptas, kurį galite naudoti nakties metu, norėdami gydyti sąnarių skausmą.
Sužinok daugiau ...
24.09.2017, 19:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8124)

Išbandykite 3 minučių procesą, kuris natūraliu būdu gali suteikti dantims akinantį baltumą! Jūsų veidas yra viena iš patraukliausių ir įspūdingiausių jūsų asmenybės dalių. Ir kas jei ne akinantys baltumų dantys gali padidinti dar labiau jūsų pasitikėjimą savimi? Whiten Your Teeth In Just 3 Minutes Using These 2 Natural Ingredients

Sužinok daugiau ...
24.09.2017, 16:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3932)

Neįtikėtina nauda! Vandenilio peroksidas gali padaryti daug daugiau, nei nužudyti mikroorganizmus ar nubalinti plaukus. Štai keletas vandenilio peroksido naudojimo būdų... 13 Amazing Uses Of Hydrogen Peroxide, Which Very Few People Know.

Sužinok daugiau ...
23.09.2017, 20:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4355)
Pažeidus kraują ligomis, atsiliepia visiems žmogaus organams, susidaro gemoblastozė- visos grupės kraujotakos audinių navikiniai susirgimai. Tuomet vėžinės ląstelės užima kaulų smegenis (vieta, kur susidaro ir subręsta kraujo ląstelės),- tai leukozė (leukemija).
Sužinok daugiau ...
23.09.2017, 01:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7203)
Gysločiai – daugiamečiai gyslotinių šeimos žoliniai augalai, paplitę mūsų šalyje. Lietuvoje aptinkamos keturios gysločių rūšys: plačialapiai, siauralapiai, trumpakojai (plaukuotieji) ir smiltyniniai. Jie auga pakelėse, palei takus, ant pylimų, pievose, miškuose, daržuose. Pasak liaudies medicinos žinovų, vertingiausi vaistai yra plačialapių gysločių lapai ir sėklos. Gysločiai žydi nuo gegužės mėnesio iki vėlyvo rudens. Lapai skinami augalo pumpurų fazės pabaigoje ir žydint, sėklos – kai subręsta.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 21:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6520)
Galvoje bręsta mintis, jog atėjo metas keisti cukrų į medų? Šešios priežastys, pridėsiančios motyvacijos. Medus neskatina svorio augimo. Taip yra dėl to, kad medus pasižymi puikia savybe – šiek tiek atidėti vadinamojo alkio hormono grelino išsiskyrimą organizme.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 07:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2008)

Kiaulpienių šaknų nauda sveikatai yra neginčijama. Jos dažnai naudojamos tradicinėje kinų medicinoje. Kiaulpienių šaknys gerina kepenų veiklą, gydo mažakraujystę, nes turi daug geležies ir cinko, gerina virškinimą, mažina cholesterolį, valo organizmą, gražina odą ir padeda numesti svorio. Daug žmonių teigia, kad pradėjus vartoti kiaulpienių kavą, sumažėjo cukraus kiekis kraujyje. Natūraliojoje medicinoje kiaulpienės naudojamos gydyti kepenų ir tulžies sutrikimus. Kiaulpienių šaknų skonis panašus į cikorijų, nors šiek tiek turtingesnis, nes juose yra daugiau įvairių mineralų. Svarbu nedėti per daug, nes kiaulpienių skonis užgoš kitus ingredientus.

Sužinok daugiau ...
21.09.2017, 20:17
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (23360)
Peršalimas ir kosulys - labiausiai paplitusios sveikatos problemos, kurios ir labai erzina. Kosulys pablogina mūsų dėmesį ir ramybę, taip pat dirgina ir aplinkinius žmones. Wrap Ginger and Treat Cough, Mucus in Lungs After 1 Night! This Recipe Is Good for Kids Too and Every Occasion as Well!
Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 20:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5966)
Kaip jau minėta, sloga ir sinusitas nėra tapatūs dalykai. Sloga neretai gali praeiti ir negydoma, tačiau sinusitas savaime nepraeina. Kai kuriems žmonėms sinusitas pasireiškia vos tik prasidėjus slogai, kitiems – vėliau. Jei sinusitas prasidėjo iš karto, vos tik suslogavote, galima įtarti, kad taip nutiko dėl nosies sandaros ypatumų (dažnai gleivių nutekėjimą blokuoja iškrypusi nosies pertvara). Jei sinusitas nėra gydomas, liga gali komplikuotis – nors ir retai, tačiau sinusitas gali sukelti komplikuotą ausų uždegimą, meningitą, encefalitą ar smegenų abscesą.
Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 20:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2335)

Jei pajutote pirmuosius peršalimo požymius – peršti gerklę, užgulė nosis, ėmėte čiaudėti, nereikėtų delsti ir svarbu kuo greičiau imtis tam tikrų priemonių. Nors dažnais atvejais iš karto skubama į vaistinę, tačiau liaudiškos priemonės taip pat gali padėti įveikti peršalimą. Taigi, kokių priemonių imtis ir kaip savarankiškai gydyti peršalimą?

Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 19:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4375)

Inkstams naudingi įvairių rūšių prieskoniai, petražolės, salierai bei kadagio uogos. Petražolėmis ir salierais patariama skaninti pirmuosius ir antruosius patiekalus, o sutrintų kadagio uogų patariama vartoti užgeriant vandeniu 15 minučių prieš valgį, nes tai padeda inkstams geriau išvalyti kraują.

Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 19:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3256)
Manoma, kad stambesnių ar smulkesnių akmenų yra pas kas trečią žmogų. Kodėl akmenys susidaro inkstuose? Specialistų teigimu, akmenų susidarymą inkstuose skatina įvairios priežastys, pavyzdžiui, kietas geriamasis vanduo, infekcinės šlapimtakių ligos, pernelyg gausus mėsos ir pieno produktų vartojimas, skysčių trūkumas organizme ir t.t. Inkstų akmenligę nulemia ir sutrikusi kalcio apykaita organizme bei vitaminų A ir D trūkumas.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 246 247 248 249 250 ... 349 350 »