Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 9

Liaudiška priemonė nuo kosulio

Kam pirkti brangis vaistus. Ši liaudiška priemonė per dieną padeda išsigydyti kosulį. O svarbiausia – tai toks paprastas būdas.

Pienas su svogūnu. Kai ką gali išgąsdinti keistas komponentų derinys, tačiau viskas logiška. Svogūnai turi daug naudingų ypatybių, gydo, pienas minkštinančiai veikia bronchus, tarsi ruošia juos gydymui.

Galiausiai, pieno ir svogūno gynybai reikia pridurti, kad šis vaistas nesulyginamas su jokiais vaistais iš vaistinės. Jei pastarųjų sudėtyje ir yra kokių nors natūralių komponentų, jų kiekis pradingsta sintetinių priedų, užplūdusių farmakologiją, fone. Nedaug atsiras norinčių vartoti chemiją. Ypač pavojinga jos duoti vaikams, nes neįmanoma nuspėti jų organizmo reakcijos į vieną ar kitą komponentą.

Svogūnas ir pienas nuo kosulio

Vaisto iš svogūno ir pieno receptas keičiasi, priklausomai nuo šeimininkės. Moterys deda į pieną su svogūnų medaus, cukraus, nuovirų ir pan., atsižvelgdamos į tai, ką mėgsta šeimos nariai. Taigi ir jūs galite ko nors įdėti, kažką pakeisti, svarbiausia – palikite recepte du pagrindinius komponentus.

Pienas su svogūnu nuo kosulio

Vienai pieno stiklinei imamas vienas vidutinio dydžio svogūnas. Svogūną nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į puodą su pienu ir užkaiskite. Kai pienas užvirs, sumažinkite viryklės kaitrumą, puodą uždenkite dangčiu ir palikite vaistą virti dar valandą. Jei norite įdėti medaus, dėkite jo tada, kai pienas bus nukaistas ir kiek pravėsęs, nes esant aukštai temperatūrai medus praranda visas naudingas medžiagas. Rekomenduojama verdant dar įdėti skiltelę česnako.

Kaip vartoti pieną su svogūnu nuo kosulio

1 variantas

Sutrinkite pieną su svogūnu iki vientisos masės ir palikite atvėsti. Gydydamiesi suvalgykite po šaukštą masės tris kartus per dieną.

2 variantas

Po virimo perkoškite pieną ir supilkite į vaistų buteliuką. Pieną, kuriame virė svogūnas, vartoja kaip rašyta anksčiau – po 1 šaukštą tris kartus per dieną.

Receptą galite paįvairinti, nekeisdami jo pagrindo. Gydymo rezultatai pastebimi jau po trijų dienų. Įsidėmėkite – vaikams reikalinga mažiausia vaisto dozė, tad jiems duokite vaisto po 1 arbatinį šaukštelį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.moteris.lt/sveikata/sis-receptas-nuo-kosulio-pades-pasveikti-per-dvi-dienas.d?id=72998390

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

13.08.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Absoliutus hitas ir naujiena – kepti viščiukų sparneliai aluje

Kepti viščiukų sparneliai aluje receptas. Sumaišome kari, druska, pipirą, sutraiškytą česnaką. Nuplauname ir nusausiname vištienos sparnelius. Įtriname sparnelius prieskoniais ir paliekame marinuotis valandai.

...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau