Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Liepos » 1

Man nereikėjo dovanoti sūnui buto. Aš tikėjausi, kad jis pasinaudos šiuo butu teisingai…

Aš gyvenau su savo vyru labai ramiai. Jis buvo labai rūpestingas ir geras. Aš tiesiog maudžiausi jo meilės ir švelnumo spinduliuose. Savo laiku jis pareikalavo, kad mes nusipirktume du butus. Antrasis buvo nelabai didelis. Mūsų namuose mes gyvenome trise – mes turėjo sūnų.

Man nereikėjo dovanoti sūnui buto.

Kai vyras susirgo onkologine liga, liepė man tvarkytis su antruoju butu taip, kad aš neturėčiau problemų – aš galėjau išnuomoti butą, parduoti, jei būtų labai striuka. Tokiu gestu jis parodė, kad nori manim rūpintis. Netgi mirties patale jis galvojo, kaip galėtų geriau manim pasirūpinti.

Vyras mirė ir aš likau viena su sūnumi. Kai jis ruošėsi vesti, ėmė sakyti, kad gerai būtų tą butą atiduoti jauniesiems. Tai būtų kaip dovana vestuvių proga. Jis pamažu mane įkalbėjo ir aš perrašiau tą butą jam.

Aš nepaklausiau vyro, nes labai mylėjau sūnų, rūpinausi juo, galvojau, kad pasielgiau teisingai. Aš tikėjausi, kad jis pasinaudos šiuo butu teisingai.

Po kelių mėnesių jis pasirodė su nauju automobiliu.

Aš sužinojau, kad jis pardavė butą ir nusipirko automobilį. Apie gyvenamąjį plotą šie du idiotai ir nepagalvojo. Už likusius pinigus jie ruošėsi važiuoti atostogauti.

Aš buvau nuliūdusi ir prislėgta. Savo ranka pasirašiau dokumentus, atidaviau vyro dovaną, dabar save kaltinu dėl to. Ir tai dar ne viskas. Kai pinigai pasibaigė, mano sūnaus žmona jį paliko ir išvažiavo į užsienį.

Jis liko be pastogės, be žmonos, be šeimos. Užtai jis turėjo automobilį, apie kurią jis visada svajojo.

Dabar nežinau, ar priimti jį pas save, ar neverta. Jis visą laiką prašosi pas mane.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 10:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui
Rūkymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui, receptai nuo rūkymo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.05.2024 laikas 16:48 Astronomams pavyko nufotografuoti paslaptingą Jupiterio palydovą
Aplink Jupiterį skriejančiam kosminiam aparatui "Juno" pavyko nufotografuoti paslaptingą ir sunkiai pasiekiamą palydovą, vadinamą Amaltėja.

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 16:16 "Neįmanoma" milžiniška planeta apstulbino mokslininkus
Tarptautinė astronomų komanda, vadovaujama Lježo universiteto EXOTIC laboratorijos tyrėjų, bendradarbiaudama su Masačusetso technologijos institutu ir Andalūzijos astrofizikos institutu, atrado "neįmanomą" milžinišką planetą, kurios tankis prilygsta ...

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 15:55 Atrastas svetimas pasaulis su "nesibaigiančiomis" naktimis

Tarptautinė astronomų komanda atrado iki šiol nežinomą Žemės dydžio planetą, esančią vos už 55 šviesmečių nuo mūsų.

Skaityti daugiau