Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 10

Natūralūs ciberžolės receptai sveikatai gerinti

Iki šiol buvo žinoma, kad Ciberžolė daro teigiamą poveikį žmonių sveikatai: padeda pasveikti nuo daugelio ligų be jokio šalutinio poveikio. Natūralios medicinos gydytojų nuomone, ciberžolė gali pakeisti cholesterolį mažinančius vaistus, antidepresantus, vaistus nuo skausmo ir uždegimo, kai kuriuos preparatus, skirtus diabetui gydyti ir t. t. Tačiau labiausiai neįtikėtina žinia yra ta, kad ciberžolė gali pašalinti smegenų pažeidimus žmonėms, kurie atsirado dėl galvos traumos ar insulto.

Iš dažinės ciberžolės stiebų ir šaknų išgaunamas natūralus dažiklis kurkuminas yra labiau ištirtas negu ar-turmeronas. Abejonių nekelia, kad jis slopina uždegimą ir turi stiprų antioksidacinį poveikį, todėl neutralizuoja laisvuosius radikalus organizme, kurie pagreitina senėjimo procesus ir lemia ligų progresavimą.

Natūralūs ciberžolės receptai sveikatai gerinti

Natūralūs receptai, sveikatai gerinti:

Nuo skrandžio ir virškinimo trakto ligų, viduriavimo ir dujų kaupimosi žarnyne padės tirpalas iš šaukštelio maltos ciberžolės ir šilto vandens (240 ml). Gerti po 120 ml 2 kartus per dieną.

Nuo gerklės skausmo padės skalavimo skystis iš pusės šaukštelio ciberžolės, pusės šaukštelio druskos ir 240 ml šilto vandens. Tirpalas dezinfekuoja, pašalina gleives, malšina gerklės skausmą, taip pat gydo dantenų bei burnos ertmės ligas.

Nuo rinito ir sinusito padės nosies ertmių plovimas su šiltu vandeniu, kuriame ištirpinta šiek tiek druskos ir ciberžolės (400 ml vandens šaukštelis prieskonių). Veikia antiseptiškai, šalina gleives.

Nuo ūmių kvėpavimo takų infekcijų ir peršalimo padės vonia padeda apsiplovimai su šiltu, ciberžolėmis prisotintu vandeniu. Taip pat rekomenduojama valgyti medaus, sumaišyto su ciberžole.

Nuo nudegimų padės alavijų gelis, sumaišytas su ciberžolės milteliais ir tirštos konsistencijos. Mažina skausmą, dezinfekuoja, gydo.

Sergant cukriniu diabetu rekomenduojama kasdien vartoti po tabletę mumijaus ir 500 mg ciberžolės.

Sergant dilgėline, ciberžolę naudoti kaip prieskonį patiekalams gardinti. Teigiama, kad vartojant daugiau šio prieskonio, greičiau praeina nemalonūs simptomai.

Nuo alerginės astmos priepuolių padeda 120 ml karšto pieno, kuriame išmaišyta pusė šaukštelio ciberžolės. Gerti prieš valgį 2 – 3 kartus per dieną. Šis receptas tinka ir paprasčiausiai peršalus. Tik tuomet ciberžolės reikėtų naudoti šiek tiek daugiau.

Sergant mažakraujyste, ant tuščio skrandžio vartoti šaukštą medaus su ketvirtadaliu šaukštelio ciberžolės. Šis mišinys aprūpins organizmą geležimi bei kitais mineralais.

Nuo uždegiminių akių ligų gali padėti kompresai. 0,5 l vandens sumaišyti su 2 šaukšteliais ciberžolės ir užvirti. Kai pusė skysčio išgaruos, nuimti nuo ugnies. Palaukti, kol atvės, nukošti ir nuovire suvilgytą marlę uždėti ant akių. Procedūrą kartoti 3 – 4 kartus per dieną.

Nuo baltmės (vitiligo) gali padėti šis receptas. 250 g ciberžolės užpilti 4 l vandens ir palikti per naktį. Rytą virti, kol išgaruos pusė skysčio. Likusį skystį sumaišyti su 300 ml garstyčių aliejaus. Kaitinti, kol vanduo išgaruos. Aliejų supilti į tamsaus stiklo butelį. Porą mėnesių kiekvieną rytą ir vakarą tepti aliejumi baltas dėmes.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 12:16 Receptai – Patiekalai Citrinų sultys su medumi, česnaku gydo stenokardija
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: medus, citrinų sultys, česnakas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau