Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 8

Natūralūs vaistai kurie sunaikina visą šlapimo pūslės infekciją

Šlapimo takų infekcijos gali būti labai skausminga ir nejauki. Užuot gėręs cheminius vaistus, galite eiti natūraliu būdu. Štai natūralus antibiotiko receptas, kuris palengvins jūsų skausmą ir išgydys šlapimo pūslės infekciją.

Natūralūs vaistai kurie sunaikina visą šlapimo pūslės infekciją

Pasigaminti natūralų vaistą labai paprasta. Norėdami tai padaryti, jums reikės šių ingredientų:

  • 250 gramų petražolių šaknų;
  • 250 gramų citrinos žievelės (jei nėra galimybių, galite panaudoti visą citriną);
  • 250 gramų medaus;
  • 200 gramų alyvuogių aliejaus.

Paruošimas:

Susmulkinkite petražolių šaknį ir citrinos žievelės į mažus gabaliukus, o tada susmulkinkite visus ingredientus maišytuvu, kol gausite vientisą masę. Toliau, įpilkite alyvuogių aliejaus ir dar kartą viską gerai išmaišykite. Galite pasaldinti medumi. Laikykite mišinį šaldytuve. Gerkite po vieną šaukštą per dieną. Tai labai paprastas metodas!

Gydantis šlapimo pūslės infekcijas, turėtumėte laikytis šių papildomų patarimų:

1. Gerkite daug vandens. Vanduo yra būtinas šlapimo pūslei ir bendrai sveikatai. Tai padės išplauti bakterijas iš šlapimo pūslės - norint tai pasiekti, turite išgerti bent aštuonias stiklines vandens per dieną.

2. Gerkite petražolių arbatą. Petražolės - diuretikas, kuris padės pasveikti. Įdėkite du šaukštus į karštą vandenį, kad gautumėte arbatą.

3. Agurkas. Ši daržovė yra gana svarbi, nes turi daug vandens ir idealiai tinka šlapimo pūslės valymui.

4. Spanguolių sultys. Spanguolės - dar vienas puikus ingredientas, šlapimo trakto gydymui. Šis natūralus vaistas, taip pat padeda kovoti su E. coli bakterija. Gerkite, bent du puodelius per dieną.

Mitybos apribojimai, susirgus šlapimo pūslės infekciją.

Venkite citrusinių vaisių, šokolado ir kofeino. Jie gali dirginti šlapimo pūslės sieneles. Citrusiniai vaisiai gali padaryti šlapinimasis skausminga.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 23:04 Receptai – Patiekalai Lašišos Šašlykas Orkaitėje
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, supjaustome gabaliukais, apipilame aliejumi ir išmaišome. Visus prieskonius sumaišome dubenėlyje ir apibarstome jais paruoštą lašišos filė, išmaišome, pamaigome pirštais, kad prieskoniai gerai...

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau