Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Kovo » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.03.2017, 20:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (51691)

Didžiausia bėda, kad žmogus medicinoje suskirstytas į daugybę sričių ir kiekvieną jų gydo tik tam tikros srities specialistas, nelabai išmanantis jų sąsajas. Todėl kardiologas negali pagelbėti širdies sutrikimų turinčiam pacientui, kuriam ligą sukelia, pavyzdžiui, skydliaukės sutrikimai ar virškinimo problemos.

Sužinok daugiau ...
11.03.2017, 18:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12913)
Ši priemonė yra nepakeičiamas vaistas, ypač pensijinis amžiaus žmonėms, kada ne visai nori tarnauti rankos ir kojos. Pakanka kojų pėdas ir apie kauliukus išsitrinti kartą į dieną ir jūsų eisena taps žvali. Tai daugelio žmonių išbandyta. Šie vaistai yra puiki priemonė nuo nemigos. Jais reikia ištrinti kaktą prieš miegą. Juos naudojant atpuola visi migdomieji vaistai, kurie ilgiau naudojant (lyg ir nereikšmingi), slopina žmogaus nervų sistemą ir žmogus netenka atminties.
Sužinok daugiau ...
11.03.2017, 15:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5736)

Sergant šienlige, iš nosies gausiai skiriasi vandeningos išskyros, o sergant peršalimo liga, paprastai jos būna gelsvos ir tirštesnės. Šią ligą sukelia augalų žiedadulkės. Ši liga gali kamuoti visą gyvenimą, paūmėdama pražydus tam tikriems, jus alergizuojantiems augalams.

Sužinok daugiau ...
11.03.2017, 15:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2779)

Žmonės įprato vartoti stiprius antibiotikus, nepasitarę su gydytoju, ir neretai visai be reikalo arba neteisingai, todėl dar labiau padidina mikrobų atsparumą. Štai kodėl kartais gydytojui tenka gerokai pasukti galvą, kokiais šiuolaikiniais antibiotikais gydyti rimta bakterine infekcija sergantį pacientą.

Sužinok daugiau ...