Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 11

Šiuolaikinė medicina tik daro vaizdą, kad gydo žmogų, tai genocidas

Pagal pasaulinę statistiką, prieš 30 metų ligų sąrašą sudarė apie 10 000, o dabar pasiekus aukštą medicinos lygį 30 000 ligų. Tai geras pasiekimas.

Reikalas tame, kad medicina tik daro vaizdą, kad ji gydo žmogų. Anot mokslų daktaro Vytauto Stonkaus, oficiali statistika byloja, kad dažniausiai žmonės miršta nuo širdies ir kraujagyslių ligų bei vėžio, bet naujausi tyrimai parodo, kad jas pralenkia šiuolaikinės medicinos pasekmės. Iš prigimties mums duota labai stipri imuninė sistema, tačiau daugelis šiuolaikinių gydymų būdų ją visiškai sunaikina. Tik vienas pavyzdys: vaistai nuo astmos ar lėtinio bronchito, vartojami ilgai, patys sukelia uždegimą. Jis gydomas hormoniniais vaistais, kurie savo ruožtu sukelia eilę kitų komplikacijų. Medicina kovoja su ligos simptomais, tai yra su toksinų išvedimo iš organizmo procesais. Bakterijos ir virusai, dėl tokios medicinos veiklos, tampa organizmo nebekontroliuojami. Tada medicina pati bando sunaikinti juos, bet daro tai grubiai, sunaikinant iš vien ir tuos mikrobus, kuriuos pati skaito naudingais organizmui, papildomai nuodijama mūsų organus įvairiais chemikatais, kuriuos mūsų organizmui vis sunkiau atpažinti.Farmacininkams naudinga, kad žmonės sirgtų, bet ne taip stipriai, kad numirtų. Todėl nuolat išrandami nauji vaistai. „Pavyzdžiui, opaligė pas mus net tris mėnesius gydoma antibiotikais. Per tą laiką imuninė sistema visiškai „sutaršoma". Nustatyta, kad žmogaus imuninė sistema silpsta dėl probiotinių bakterijų naikinimo. Paskelbus šiuos tyrimus, iškart buvo sukurti nauji vaistai su probiotikais, užuot keitus gydymo būdus ar mokant žmones teisingai maitintis. Taigi ir vėl pasipelnė farmacininkai.Gydytojai esą pastebi, kad brangesni vaistai neretai kelia daugiau sunkių komplikacijų nei seni. Tačiau farmacininkai pateikia savo algoritmus, o dabartinis gydytojas pats susigaudyti vaistų gausoje nesugeba.

Šiuolaikinė medicina tik daro vaizdą, kad gydo žmogų, tai genocidas

Anot V. Stonkaus, didžiausia bėda, kad žmogus medicinoje suskirstytas į daugybę sričių ir kiekvieną jų gydo tik tam tikros srities specialistas, nelabai išmanantis jų sąsajas. Todėl kardiologas negali pagelbėti širdies sutrikimų turinčiam pacientui, kuriam ligą sukelia, pavyzdžiui, skydliaukės sutrikimai ar virškinimo problemos.

„Deja, daugelis pažangių gydymo metodų, susijusių su lėtinėmis ligomis, yra blokuojami. Pasaulyje vaistų parduodama už 650 mlrd. dolerių. 40 proc. receptinių vaistų išgeria amerikiečiai ir niekur kitur pasaulyje nėra tiek sergančių žmonių, kaip Amerikoje. Ir jų gyvenimo trukmė ima trumpėti. Trečdalio vaistų, kurie skiriami medikų, žmonėms nereikia, nes jie tik pablogina sveikatą", - įsitikinęs medikas. Neigiami vaisto poveikiai išryškėja ne iš karto, o kai vaistas būna rinkoje jau keletą metų. Tačiau pasitaiko atvejų, kai farmacininkai susimoka milijonines sumas ir toliau gamina pavojingą vaistą. Taip pat pasitaiko atvejų, kai vienoje šalyje vaistas uždraustas, o kitoje – leidžiamas. Todėl žmonės patys turi domėtis ir pagal galimybes vartoti kuo mažiau vaistų. Pavyzdžiui, išgirti antivirusiniai vaistai nuo gripo gali sukelti tokius simptomus, kurie daug nemalonesni už patį gripą. Kinai vietoj jų vartoja įvairias žoles. Jas perėmė ir amerikiečiai.

Farmacininkai teigia, kad žolelių poveikis neįrodytas klinikiniais tyrimais. Iš tiesų jis labai priklauso nuo to, kur tos žolelės augo, kokie buvo metai, kokia žemė. Tačiau jos tikrai veikia ir tai reikia žinoti. Pavyzdžiui, saldymedis labai gera žolė peršalus, tačiau jei tokią arbatą ilgiau nei dvi savaites geria aukštą kraujospūdį turintis žmogus, jo gydymasis gali baigtis insultu, nes saldymedis dar labiau pakelia kraujospūdį.

Kada pirmąkart vaiką pamaitina virtu maistu, vaiko kūne susiformuoja pirmoji, pavadinsim skysta substancija, (susidaranti iš tų medžiagų kurios neįsisavinamos ir organizmui netinka),” snargliai”.  Dalis tokių " snarglių” nusėda ant virškinimo organų sienelių, o kita dalis susirenka plaučiuose. Toks skystis negali ilgai būti plaučiuose. Jie turi savo apsaugos mechanizmą, panašų į žarnyno peristaltiką (žarnyno periodiškas susitraukimas ir atleidimas, reikalingas virškinamos fizinės masės judėjimui per jį), išvaduojantį nuo jo, išvarant visa tai į nosiagerklę. "Snargliai” išeina iš plaučių ir patenka į nosį – jūs matote, kad pas vaiką pradeda "bėgti” nosis, tai yra kūnas bando atsikratyti tos jam nereikalingos substancijos. Tai visiškai normalus procesas: iš vaiko organizmo išvedama nereikalinga substancija per nosį ir plaučiai lieka švarūs. Bet ką darome mes, jei pastebime kad vaikui bėga iš nosies? Mes vedame vaiką pas gydytoją. Daktaras išrašo lašus į nosį. Mes laimingi, kad padarėme viską ką galėjome.

Iš tikro lašai į nosį vaikui nereikalingi. Tokie lašai yra toksiški. Jie yra ant tiek toksiški, kad kūnas nustoja išvedinėti tas snarglių skystas substancijas iš plaučių ir susikoncentruoja tam,  kad greičiau atsikratyti toksinų, kurie pateko į organizmą su daktaro išrašytais lašais į nosį. Kūnas baigia valymosi procesą, nosis nebebėga ir visi tie snargliai grįžta į plaučius. Mes žiūrime į savo vaiką ir galvojame kad jis išgijo, nes nosis nebebėga, lašai padėjo. Nesuprasdami, kad padarėme vaiko organizmui "meškos paslaugą” su tais toksinais, mielai išrašytais gydytojo, gaunančio už tai užmokestį iš mūsų sumokėtų mokesčių, vaistinėje sumokėjome pinigus, už pagamintus toksinus, kuriuos mielai panaudojome. Tuo pačiu sustabdėme pačio organizmo pastangas išsivalyti. Visi jūsų kada nors sustabdyti snargliai, dėka šiuolaikinės medicinos, ankščiau ar vėliau išlis, nes visi neišvaryti toksinai kaupiasi toliau organizme. Taip kad jūs apgaunate patys save o ne ligą. Vėliau pasireiškia chroniškomis ligomis, tokiomis kaip astma, vėžys ar panašiai.

Mus gana lengva išgąsdinti  dantų kariju ar priversti įsimylėti šampūną, tam užtenka mokslinio atvaizdo toje srityje. Žymiai sunkiau įtikinti gojus pirkti brangius vaistus: čia jau reikia sukurti atskirą mokslinę atšaką, bet tai atsiperka su kaupu.

Dar vienas žalingo medicinos poveikio vergams įrodymas yra dėstoma medicinos institutuose  150 metų  melaginga akies struktūros teorija. Kuri aiškina, kad aplink akies obuolį yra tik vienas raumuo, kuris gali degraduoti ir todėl regėjimas susilpnėja. Pagal šią teorija daugumas pasaulio okulistų išrašo dioptrijas, tuo pačiu tik blogindami žmogaus regėjimą, bet  palaikantys ištisą akinių ir linzių gamybos atšaką. Pagal profesoriaus Ždanovo gydymo metodą, akies obuoliui turi įtakos ne tik tas vienas raumuo, bet ir visa eilė kitų raumenų. Juos treniruojant, panaudojant metodiką, atstatomas regėjimas pilnutinai ir jokių akinių nereikia vergams. Masinėse dezinformacijos priemonėse, tokia informacija aišku nėra sveikintina, nes žlugtų medicininės optikos biznis.

Ar žinote kuo yra gydoma chroniška anemija? - chroniška mažakraujystė, kada kraujyje žemas hemoglobinas, mažai eritrocitų, kraujo ląstelių deficitas. Medicina tai gydo geležies preparatais. Aišku ne geležies gabaliuką duoda žiaumoti, o geležies druskų tabletes. Medicinos mokslui senei žinoma kad geležies druskos organizmo neįsisavinamos ir anemija tuo negydoma. Ši, įvesta į organizmą, geležis yra ląstelių nuodai. Tai yra tos geležies molekulės, kurios yra svetimkūnis mūsų organizme, netik kad neįsisavinamos organizmo, bet ir negali būti išvestos iš organizmo jokiais įprastais išvedimo metodais, tai yra per kepenis ar inkstus. Jeigu geležis papuolė į organizmą, tai ji niekuomet iš jo nebus išvesta. Organizmui tos geležies molekulės yra svetimkūniai. Kaip organizmas su jais kovoja? Kaip ir visada tokiais atvejais, ji jas izoliuoja. Organizmas įjungia savo imuninę sistemą ir geležie molekulės pradedamos neutralizuoti baltojo kraujo ląstelėmis - tai yra limfocitais ir leukocitais, juose kaupdamasis.

Jeigu geležies preparatus naudoti pakankamai ilgai, tai visos baltojo kraujo ląstelės bus perpildytos geležimi, praras savo funkcijas ir kaupsis organizmo jungiamuosiuose audiniuose. Tokia imunodeficito būsena vadinama - Gemochromatozė. Baltojo kraujo ląstelės bus užimtos geležie neutralizavimu, todėl jos praras savo imuninę funkciją. Pažeidžiamas organizmo savasis imunitetas. Prie neišgydytos anemijos, vartojant geležies preparatus, prisideda imunodeficitas (liaudiškai SPIDAS).

Sergant anemija, dažniausiai moterims ir toliau išrašinėjami įvairūs geležies preparatai. Už pinigus išrašoma nuodų. Tuo ir būdinga judėjų politika. Virvę žmogui pasikarti, parduoda už nemažus pinigus.
Astmos gydymas - dar vienas šiuolaikinės medicinos aukšto pasiekimo lygio gydant pavyzdys. Prieš 50 metų ta liga skaitėsi ne sunkesnė liga nei paprasta sloga, žmonės nuo jos nemirdavo. Žmonės sergantys astma dabar dažniausiai miršta nuo uždusimo. Tai yra todėl kad jų plaučiai tampa " sunkūs", prisirenka drėgmės ir "snarglių"(susidarančių iš tų medžiagų kurios neįsisavinamos ir organizmui netinka ir dalis jų patenka į plaučius).

Citata profesoriaus: "Iki 1940 metų, mirtingumas industrinėse šalyse nuo astmos buvo mažas. Bet pradėjus naudoti bronchus plečiančius preparatus, o tai įvyko 1940 metais, mirtingumas žymiai išaugo. Nors bronchodilatatoriai momentaliai duoda akivaizdų poveikį esant priepuoliui, jų pastovus naudojimas lengvą astmos forma paverčia sunkia ir labai sunkia, išaukiant mirtingumą".

Salbutamolas, Albuterolas, Alupentas ir kiti laisvai parduodami vaistinėse, naudojami kaip aerozoliai.
"Astma ne liga, tai organizmo apsauginė reakcija į toksinų kiekį aplinkoje, į per didelį užterštumą toksinais. Įsikišimas į organizmo apsauginį atsaką, be aplinkos pagerinimo, sukelia giluminių procesų, kurie yra šios ligos pagrindas, pablogėjimą. Šios ligos išgydimo raktas slypi ne tabletėse ir inhaliatoriuose, o aplinkos toksinų kiekio sumažinime". Taigi darykite išvadas ar purkšti toliau purškalus ar pakeisti aplinką, kas geriau. Bet kuris gydomasis preparatas - nuodai, už kurios dar ir brangiai susimokame. Kitaip sakant, virvė pasikarti paduodama dar ir už nemažus pinigus.
 Laikas, kai astmos gydymui pradėjo gydyti hormonus, tapo sekančiu etapu, kai astmos ligos simptomai radėjo pasireikšti dar stipriau ir ūmiau. Hormonai aišku nieko negydo, jie tik iššaukia bendrą organizmo hormoninį atsaką, tipo kaip vidinis sprogimas. Tai priveda prie bet kurios ligos staigaus pablogėjimo. Ligonis patenka pas "gydytoją" pirmiausia - prirašoma bronchodilatatoriai, nepadeda - hormonai vis didinant dozes, nepadeda - į reanimaciją, vamzdelis į burną ir dirbtinis ventiliavimas - ir pirmyn, kojomis į priekį, lavoninės link.

Dabar, kai medicina pasiekė savo aukštumas, finalinis bet kurios terapijos akordas - chemoterapija. Chemoterapija - ne šiaip sau  nuodų naudojimas, bet super toksiškų nuodų, iškart nužudančių visą organizmo imunitetą ir nepaliekant šansų jam išgyventi. Pradėjo naudoti chemoterapiją ligoniams, sergantiems vėžiniais susirgimai, o dabar ši praktika taikoma ir onkologiniams ligoniams.  "Nematomos jėgos" priverčia pusę žmonijos gaminti nuodus, o kitą pusę juos ryti. "Gydimas proporcingai brangsta, priklausomai nuo jo  neefektyvumo ir pavojingumo sveikatai".

Medicina savo žudymo apogėjų pasiekia vykdant taip vadinamą "intensyvinę terapiją". reanimaciją. Nesvarbu su kokia liga žmogus papuola į reanimaciją, visi gydomi beveik vienodai, tai yra absoliučiai vienodais preparatais. Be to ir ta specifika skirta aktyviosios terapijos ir reanimacijos skyriams. Kiekvienam pacientui ten patekusiam, nustatoma universali diagnozė. "Vandens- elektrolitinio ir rūgštinio-šarminio balanso sutrikimai", kuris intensyviai gydomas pastoviai įvedant į venas įvairius skysčius.

Kaip nustatomi tokie balanso sutrikimai? Kasdien, du kart per dieną imamas kraujo mėginys iš venos ir nustatoma: natrio, kalio kiekis kraujyje, kraujo rūgštingumas, cukraus kiekis ir t.t. Ir prasideda buka "korekcija": jei mažai kalio, leidžia jį į venas, jei padidintas rūgštingumas leidžia soda, jei natris per aukštas duoda šlapimą išvarančius, jei padidėjęs cukrus duoda insuliną, jei žemas - pila gliukozę. Jeigu atvirkščiai, viskas pilama atvirkščiai. Tai kaip ant supynių, tai į vieną pusę tai į kitą. Kas svarbiausia  daktarai visiškai nesupranta tų analizių vidinės esmės. Analizė - paviršutinis faktorius, kuris pasako ne tik apie kažkokį vieną reiškinį, nekalbant apie jos banalias klaidas. Pavyzdžiui : kalio elementas, kurį jie nustato iš kraujo analizės, iš tikro yra ląstelės vidaus elementas, tai žino visi.Tai yra kalis randasi ląstelės kūnelio viduje, bet jokiu būdu ne kraujo substancijoje. Todėl aišku, kad daroma kalio "korekcija", remiantis kraujo analize, neturi jokios prasmės. Tai tas pats, kaip apie lauko temperatūrą spręsti pamatavus kambario temperatūrą. Net sveikam žmogui ten papuolus sunku būtų išgyventi. Tuo pačiu akivaizdžiai pažeidžiamas pagrindinis medicinos įstatymas - "Nepakenk".
Jeigu žmogus, sakysim tas pats astmatikas, papuola į dirbtinę ventiliaciją - tai 99% mirtis. Todėl, kad žmogus su vamzdeliu trachėjoje pats nekvėpuoja, negali atsikosėti ir t.t.
Daktarai - medicinos klerkai, žinantys kaip reikia aptarnauti ligonį pagal instrukciją, bet ne gydyti.

Yra  žinoma ir "protingų" daktarų. Pavyzdžiui daktaras, didesnę dalį savo darbo praleidęs vakcinavimo kabinete ir vakcinavęs dešimtis tūkstančių žmonių, kategoriškai neprileis savo giminaičių vakcinuoti, netgi esant savos mirties baimei. Daug matęs profesorius jokiu būdu neprileis savo anūkų atlikti echoskopiją.

Vieno pažįstamo mama visą gyvenimą pradirbusi medicinoje, jokiu būdu savo sūnui neduoda jokių vaistų, tik karšta arbata ir gulėjimas po šiltu užklotu. Ji pati visas savo ligas dažniausiai gydosi badavimu.

Vadinasi yra kaip ir dvi paralelinės medicinos: viena skirta jums oficiali, kita skirta saviems ir sau. Nors jūs ir artimas daktaro giminaitis, nesate garantuotas apsisaugoti nuo ne kompetencijos. Kas dedasi viduje šio uždaro medicininio klano - tai tylus siaubas.
Keletas pažįstamų psichologų, patys pasipasakojo, kad šią profesiją pasirinko tik todėl, kad pirmiausia norėjo padėti sau, nes turėjo psichinių problemų. Žinoma tos žinios kurias jie gavo niekuo nepadėjo. Jos ir negalėjo padėti, nes visiškai nepaaiškina procesų, dėl kurių kyla šie sutrikimai.
Norite save nuraminti? Kad viskas gerai ir daktarai geriau žino ką daryti. Šiandien toks dalykas nepraeina. Arba jūs pats pasirūpinsite savo sveikata, arba daugiau niekas ja už jus nepasirūpins.

Jeigu jūs ar jūsų giminės rimtai susirgote, jūs turite nutraukti ryšį su ta aplinka, kurioje susirgote, arba bent jau pabandyti tai padaryti – susirasti švarų orą, atlikti organizmo valymą badavimo metodu, pereiti į maitinimąsi šviežiomis daržovėmis, pasistengti atstatyti savo asmeninį rezonansą su gamta. Todėl kad daktarai tik "sudaro gydymo vaizdą”, o iš tikro gydo gamta.

Faktiškai medicina yra blogis ir melas todėl, kad jos veiklos rezultatai yra visiškai priešiški objektyviai žmogaus sveikatai. Jūs turite aiškiai įsisavinti, kad kiekvienas gydytojas (nors mano nuomone daugiau tiktų daktaras, gydytojas per daug garbės, nes jie to dažniausiai neatlieka) visada laikysis savo mafiozinio klano linijos, jis niekada neis prieš srovę, prieš sistemą ir savo kolegas. Vergai turi paimti ši reikalą į savas rankas, nukreipti mediciną į vienintelį teisingą kelią, atvedantį į žmogaus sveikatą –  kelią harmoningą su gamta, suvokiant kad medicinos technokratija, tai užmaskuotas pseudo moksline uždanga,  efektyvus metodas vedantis vergus į kapus, pridengtas pseudo moksline terminologija. Didžiausias medicinos nusikaltimas yra tame, kad nieko nežinodama ir todėl nieko negalinti  padaryti, visus tikina kad ji žino ir gali viską. Šitomis, atseit "žiniomis”, pagrindžia ligoninių pavertimą į laboratorijas, kuriose atliekami bandymai su gyvais žmonėmis. Šiuolaikinė medicina – tai tikslingai nukreiptas žmonjos genocidas.

Vitaminas K, kaip medžiaga, sutinkamas tik gyvoje gamtoje, aktyvioje gyvoje būsenoje  augalinėje žalumoje ar žarnyno bakterijose. Na o artimas sintetinis analogas - labai toksinis.

 Mums "trinama", kad tie "toksiniai vitaminai" K 3,4,5 yra naudojami maisto produktų paruošimui, kaip priemonė, prieš grybelį, produktų išsilaikymui. Na o tai, po truputį, pas žmones išveda iš rikiuotės kepenis, inkstus, kraują. Tai konkretus pavyzdys, kaip maisto pramonėje, vitaminų pavidalu, naudojami tikriausi nuodai. Toksinis furocilino poveikis. Įvedus jo į virškinimo traktą nedidelį kiekį ar pridedant prie maisto gyvūnams kyla - distrofinis sėklidžių pokytis, spermatozoidų dingimas. Vieną kart įkvėpus 2,0-0,1 mg./l., pas žiurkes keičiasi kvėpavimo dažnis, morfologiniai bronchų pakitimai, jautrumo sumažėjimas, kepenų ir inkstų distrofija.

Žiurkės miršta, o žmonėms tie nuodai pilami ant žaizdų kasdien. Oficiali medicina atvirų žaizdų gydimui naudoja koncentruotus cheminius nuodus: bus tai furacilinas, jodas ar Zelionka, jodintinas ar cianas,  merkurochroma ar merbrominas - gyvsidabrio preparatai. 

Kol nežinojome vaistų, tai gyvenome iki gilios senatvės, dabar už savo pinigus perkame vaistus ir trumpiname savo gyvenimą.

Per paskutinius du tūkstantmečius metų, žmonijos priešai, socialiniai parazitai, stipriai pasistengė, kad baltųjų arijų rasė būtų pavergta ir dalinai sunaikinta. Ta kryptimi jiems pasisekė padaryti nemažai. Įvairių priemonių, tame tarpe ir techninių, pagalba jiems pasisekė beveik pilnai apgauti ir pavergti žmoniją, paversti kažkada protingus ir išdidžius žmones į apgailėtinus, išsigandusius žmogiškos išvaizdos gyvulius, paklusniai besirūpinančius tik ėdalu ir pramogomis. Toks kelias veda į neišvengiamą žūtį. Neatsitiktinai "pasaulinė vyriausybė" iš visų jėgų stengiasi išlaikyti visus mus šiame kelyje, kasmet sunaikindama šimtus milijonų žmonių apnuodytu maistu ir vaistais, nešvariu oru ir vandeniu, nesibaigiančiais karais ir teroru. Mes turime aiškiai suprasti, kad mus žudo, tik žudo išradingai, stengdamiesi iš mūsų mirties užsidirbti savo purvinus pinigus.

 Tam kad išgyventi to, laikas praregėti ir pradėti ginti savo gyvybę. Aš nekviečiu jūsų eiti į barikadas, ne. Barikados, kariniai konfliktai, revoliucijos - tai mūsų priešų mėgstamiausi užsiėmimai. Tokių renginių metu jie išmoko žudyti geriausius iš geriausių, o likusius dar labiau išgąsdinti. Paprasto ginklo pagalba dabar jų jau ir nebe įveiksime. Vienintelis dalykas, kurio jie bijo labiau nei ugnies ir kas gali atnešti pergalę mums - yra tai, kad mes sužinome teisybę.

Jie mirtinai bijo kad sužinome, kas esam mes ir kas yra jie iš tikro. Jie bijo kad mes suprasime, nesantis vergais ir niekada tokiais nebuvome. Jie mirtinai bijo, kad teks atsakyti už daugiametes niekšybes, melą ir žmogžudystes, už visa tai į ką jie pavertė kažkada buvusia aukšto išsivystymo lygio civilizaciją, vadovaujant jų šeimininkams, didžiojo kosmoso banditams.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
2
Informacija naudinga, kol žmogus sveikas, bet tik rimtai susirgus , atsiduoda gydytojų rankoms visi, nes pliurpti moka visi, o pasiūlyti alternatyvą- niekas.
avatar
-1
1
Informacija naudinga, tik straipsnio autoriui su gramatika, leksika ir stiliumi kiek sunkokai sekasi. Sudėtinga skaityti kai dar ir klaidas pats skaitytojas turi išsitaisyti...
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau