Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » NSO, Ateiviai

NSO | Ateiviai:


18.04.2015, 12:29
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4352)

Indijoje regione Kerala - panika. Iš karto keliose gyvenamosiose vietose praskrido ugninis kamuolys. Išsigandę indai suspėjo užfiksuoti Neatpažintą skraidantį objektą, NSO, turimais mobiliaisiais telefonais, kol jis neatsitrenkė į žemę. Laimei šis skrendantis objektas nukrito toliau už gyvenamosios teritorijos ir niekas nenukentėjo.

Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 10:21
NSO, Ateiviai Peržiūrų (6702)

Taikūs dzetai, matyt, įsikūrę Dzeta-1 trečiojoje planetoje. 1965-ais astronomijos dėstytoja Madžori Fiš įrodė, kad Hill‘ų matyto žvaigždėlapio žvaigždžių išsidėstymas galimas tik iš planetos prie Tinklelio Dzeta žvaigždės. Haineko centre patvirtino Fiš paskaičiavimus. Ir JAV 5-me dešimtm. sudužę laivai irgi atvykę iš Tinklelio žvaigždyno. Slaptoje ataskaitoje prezidentui, su kuria buvo supažindanti prodiuserė Linda Haue ir ufologas U. Muras, kaip ir TV laidoje „NSO atskleidimas vyksta“, transliuotai 1989 m., sakyta, kad ketvirtoje dvinarės žvaigždės planetoje esanti civilizacija pasiek labai aukštą technologijos lygį, ir skraido į Oriono ir Didžiojo Šuns žvaigždynus.

Sužinok daugiau ...
11.04.2015, 13:38
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4804)

Kinijoje, kurioje ribojamas tikėjimas beveik viskuo, išskyrus komunistų partija, mistinės istorijos nedažnai tampa populiarios. Tačiau kino Zhaoguo Mengo istorija apie sueitį su ateiviais žinoma beveik kiekvienam kinui, rašo „The Huffington Post“. Z.Mengas yra kilęs iš istorinio Mandžiūrijos regiono, esančio Šiaurės Rytų Kinijoje. Patys kinai šio regiono gyventojus laiko kilniaširdžiais ir darbščiais, tačiau kartais truputį atitolusiais nuo realybės. Tad visiškai nestebina, kad pirmasis žmogus šalyje, kuris teigė, jog santykiavo su nežemiškomis būtybėmis, yra kilęs būtent iš šio regiono. Įdomu ir tai, kad Zhaoguo Mengo sekmingai praėjo melo detektoriaus testą.

Sužinok daugiau ...
03.04.2015, 15:31
NSO, Ateiviai Peržiūrų (11681)

Galima netikėti tuo, kad gana seniai Žemėje pradėjo lankytis ateiviai iš kitų planetų. Tačiau, Kaip tada paaiškinti radinius, kuriuos žmonės aptiko vienoje ar kitoje pasaulio dalyje?

Sužinok daugiau ...
14.03.2015, 14:58
NSO, Ateiviai Peržiūrų (6810)

Šiandien žinomas ne vienas tūkstantis NSO stebėjimo atvejis. Neseniai buvo išslaptinta Didžiosios Britanijos Gynybos ministerijos ataskaita, kurią paruošė žinomi ekspertai - fizikai, chemikai, biologai, matematikai, psichologai ir sociologai. Jie išanalizavo pačius garsiausius NSO stebėjimo atvejus visame pasaulyje, įvykusius nuo 1985 iki 1996 metų, ir padarė išvadą, kad danguje iš tiesų pasirodo neatpažinti skraidantys objektai. 7% visų šių atvejų niekaip negalima paaiškinti gamtiniais reiškiniais ar technogeniniais veiksniais. Tačiau oficialusis mokslas ir šiandien negali atsakyti į pagrindinį klausimą - kodėl NSO atskrenda pas mus?

Sužinok daugiau ...
13.03.2015, 20:34
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4919)

Vieną 1996-ųjų metų naktį amerikiečių sekimo stotis aptiko keletą neatpažintų objektų, kurie dideliu greičiu įskriejo į oro erdvę virš Aliaskos. Šie objektai skrido į JAV prietvakarius. Po to jie pakeitė kursą, praskriejo virš Arizonos ir ėmė letai žemėti virš Meksikos. Objektai nusileido netoli Varžinjos (Varginha) miesto Brazilijoje. Taip prasidėjo vienas iš labiausiai intriguojančių įvykių ufologijos istorijoje - "Humanoidai iš Varžinjos". tyrėjai mano, kad per keletą kitų savaičių po objektų nusileidimo keli ateiviai buvo kariškių sučiupti arba nužudyti ir perduoti amerikiečių atstovams.

Sužinok daugiau ...
07.03.2015, 12:46
NSO, Ateiviai Peržiūrų (9272)

Žmogaus atsiradimo klausimas jau seniai žmonijai neduoda ramybės. Juk žmogus – vienintelis protingas sutvėrimas Žemėje. Būtent protas ir išskiria mus iš kitų įvairių Žemėje gyvenančių rūšių. Protingojo žmogaus – homo sapiens – atsiradimas neabejotinai susijęs su proto vystimųsi.

Sužinok daugiau ...
06.03.2015, 21:30
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4840)

Daugelis ufologų į Bibliją žiūri kaip į šaltinį, liudijantį, kad žmonijos kontaktai su kitų planetų protingomis būtybėmis vyko dar tolimoje praeityje. Pavyzdžių toli ieškoti nereikia – pakanka paminėti Būties knygoje esantį pasakojimą apie „Dievo sūnus“, kurie tuokėsi su Žemės moterimis, todėl pasaulyje atsirado milžinų rasė: „Tuomet Dievo sūnūs pamatė žmonių dukras, kad jos gražios, ir ėmė jas sau į žmonas, kas kurią pasirinko… Tuo metu Žemėje buvo milžinai, ypač nuo to meto, kai Dievo sūnūs ėmė bendrauti su žmonių dukromis…“

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 35 36 37