Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 14

Pasitikrinkite skydliaukę namų sąlygomis

Pabandykite puikų ir paprastą gydytojo Broda Otto Barnes skydliaukės nustatymo būklės būdą!

Prieš penkiasdešimt metų, gydytojas Broda Otto Barnes nustatė, kad kūno temperatūra puikus rodiklis nustatyti skydliaukės veiklą. Jis ypač pabrėžė, kad tokią savybę turi tik kūno temperatūra iš karto pabudus.

Jis savo knygoje paaiškino, kad tik anksti ryte nenormali kūno temperatūra gali reikšti skydliaukės uždegimą, kitas problemas ir ligas, kurios atsiranda jeigu šis organas veikia neteisingai.

Barnes sukūrė namų sąlygomis testą, kurį galite naudoti net neišlipus iš lovos. Jūs lengvai ir greitai sužinosite, kaip dirba jūsų skydliaukę, paprasto termometro pagalba.

Pasitikrinkite skydliaukę namų sąlygomis

Kaip atlikti Broda Otto Barnes testą:

Prieš miegą, paruoškite termometrą, gerai jį pakratykite. Temperatūra turėtu būti apie 35 С°. Iškart pabudus palaikykite po pažastimi, turėtumėte laikyti dešimt minučių. Po to pažiūrėkite į rezultatą ir užsirašykite. Šis rezultatas yra žinomas kaip "ryto bazinė temperatūra". Normali bazinė temperatūra (BKT) yra tarp 36,5 С° ir 36,8 C°. Atkreipkite dėmesį, kad uždegiminio proceso, moterų menstruacijos ir nėštumo metu, šį temperatūra gali skirtis. Todėl, šis bandymas turėtų būti atliekamas tik tada, kai esate visiškai sveikas.

Rezultatų paaiškinimas:

  1. Jei jūsų bazinė temperatūra yra tarp 36,5 С° ir 36,8 C°, tada jūsų skydliaukė veikia tinkamai.
  2. Jei ryte temperatūra yra žemesnė kaip 36,5 С°, tada tai rodo skydliaukės sutrikusią funkciją (hipotireozė). Tokiu atveju reikia atkreipti dėmesį į kitus simptomus. Tai gali būti depresija, energijos stoka, lėtinis nuovargis, dažnas peršalimas, lėtinis galvos skausmas, sutrikusi atmintis ir koncentracija, plaukų slinkimas.
  3. Jei bazinė temperatūra yra aukštesnė nei 36,8 C°, tai reiškia, kad jūsų skydliaukės darbas pagreitėjo (hipertireozė) arba organizme vyksta koks uždegimas.

Šį bandymą rekomenduojama  atlikti tris dienas, jeigu reikia tikslaus rezultato. Jei per šį laiką, jūsų bazinė temperatūra bus aukštesnė ar žemesnė normalaus lygio, turėtumėte pasikonsultuoti su gydytoju.

Ir nepamirškite, kad normaliai veiktų skydliaukė reikia rūpintis kepenimis, vengti streso, svarbu, kad kūnas turėtu pakankamai seleno, vitamino A, kortizolio, magnio ir vitamino B.

Pasitikrinkite skydliaukę namų sąlygomis

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.healthyfoodteam.com/check-your-thyroid-all-you-need-is-a-thermometer/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.08.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Absoliutus hitas ir naujiena – kepti viščiukų sparneliai aluje

Kepti viščiukų sparneliai aluje receptas. Sumaišome kari, druska, pipirą, sutraiškytą česnaką. Nuplauname ir nusausiname vištienos sparnelius. Įtriname sparnelius prieskoniais ir paliekame marinuotis valandai.

...

Skaityti daugiau

09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 19:23 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su mėsa ir sūriu. Labai skanus užkandis!
Pasigaminkime namuose skanius pyragaičius su mėsa ir sūrių. Daugiau galite sužinoti žiūrėdami vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 08:53 Torysh - Akmeninių rutulių slėnis
Žavingoje Vakarų Kazachstano Mangystau srityje esantis Torysh, dar vadinamas Akmeninių rutuliukų slėniu, intriguojančiu geologiniu stebuklu sužavėjo mokslininkus, istorikus ir turistus.

Skaityti daugiau