Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Birželio » 4

Patarimai žmonių, kaip išsigydyti egzemą ir žvynelinę

Kaip išsigydyti egzemą ir žvynelinę pataria žmonės komentaruose. Surinkti įdomiausi ir jų manymų išsigydę ar tiesiog sumažinę šią ligą.

1. Man absoliučiai išgydė lempu terapija, kol kas jau daugiau nei metai nieko nėra:)

2. Kūnas buvo nusėtas egzemomis...visose jautresnės odos plotuose, ant kojų, rankų, kaklo...dėmių daugėjo, jos didėjo...išleidau kelis šimtus litų įvairiems gydytojų rekomenduotiems hormoniniams vaistams...rekomendavo nenaudoti vandens,nesiprausti ir kt. niekus... Netikėtai aptikau Ozavos Makrobiotikos brošiūrėlę. Esmė tokia - per dešimt dienų pasikeičia kraujas, tas dešimt dienų reikia vartoti vandeny virtas košes, be druskos - košių valgyti (ryžių, grikių, perlinių - aš tokias vartojau)galima valgyti kiek norisi, o gerti reikia žalią arbatą arba ramunėlių, be cukraus , be medaus... Antrą trečią dieną išryškėja visos ligos, kurias žinote ir kurių nežinote...man egzemos išburko, paraudo, pasidarė niežtinčios, tačiau sekančiomis dienomis jos pradėjo menkti, blykšti, ir net nesulaukus dešimtos dienos stebuklingai išnyko! Paraleliai tvarkėsi stuburo skausmai pusiaujyje, Pradžioje kas antrą dieną užeidavo skausmo priepuolis pusiaujyje, trukdavęs apie valandą. Po trijų skausmo priepuolių, nebeliko jokių problemų su stuburu. Dabar profilaktiškai kiekvienais metais gruodžio mėnesį darausi tokį dešimties dienų organizmo išvalymą ir neturiu jokių problemų su sveikata. Buvo dar gydytojai aptikę kiaušidėse cistą 5 cm dydžio - rekomendavo gydymą, ir net operaciją. tačiau po ozavos košines dietos, po poros savaičių cistos neliko net pėdsako! Perskaityti Ozavos Makrobiotikos knygutę vertą - nesukišit gydymams pinigų, o rezultatas stulbinamai greitas. Tik neišsigąskit pablogėjimo dietos pradžioje - antra trečia dienos yra kritinės, kada viskas organizme paūmėja, gali būti pykinimai, vėmimai, galvos skausmai - tad iškentėkite ir sulaukite dešimtos dienos pagerėjimo ir ligų atsitraukimo. Sėkmės!

P.s. knygą galima atsisiųsti iš el-knygos.eu ten reikia sumokėt už VIP narystę norint atsisiųst nemokamai, bet tik 0,50 Eur/savaitei, aš nereklamuoju tos svetainės - tik informacija kur gauti knygą.

3. Kuris padės išgydyti egzema. Padėjo man 100%,gal padės ir jums.Tai ,,pieno grybas'',kuris yra auginamas daugelio Japonu namuose ir padeda jis dėl daugelio ir kitu problemų. Gavau ši pieno grybą iš geru draugu, užpyliau kambario temperatūros pienu ir laikiau 24 val.,tada grybas yra veiksmingiausias,reikia perkošti ji per plastmasini sieteli ir tame pagamintame kefyre reikia mirkyti rankas,kiek galima ilgiau,tuomet perplauti rankas šiltu vandeniu be muilo ir lengvai nusausinti. Grybą reikia kasdien išplauti, atsargiai nepažeidžiant, saltu vandeniu ir kasdien vėl užpilti šviežiu pienu.Tam tikslui naudojau stiklaini,kuriame laikiau grybą, užpilta pienu ir uždengdavau stiklainiuką - marle ar kokiu kitu audiniu,kad grybas galėtu kvėpuoti. Veiksmingiausias grybo pagamintas kefyras yra po 24 valandų, tada ir reikia ji naudoti.Grybas nuolat auga ir tuomet reikia jam daugiau pieno užpilti ir turėsite daugiau kefyriuko. Aš turėjau egzema ant abiejų ranku, atrodė baisiai,gydytoju prirašyti vaistai,man padėdavo tik laikinai,bet išgijimui nebuvo galo.Pavargau tepliotis riebiais vaistais,eiti miegoti su medvilninėmis pirštinėmis ir t.t.Dėkoju pieno grybui,kuris padėjo man išgyti.

4. Mano vyrui taip pat sausėja oda, pleiskanoja, susidaro kaip pleiskanų luobas. Vyrui labai padeda, žinoma, kaip ir visiems saulė ir sūrus vanduo. Dar dedu vandens ir Rėjaus kompresus. Rėjus tai tokia gėle. Rėjaus lapus sutrinu ir skiedžiu su vandeniu šiek tiek įpilu degtinės. Tikrai šimtaprocentų padeda. Tik aišku reik apsišarvuoti kantrybe. Kažkur po keliu kartu pradeda matytis pirmieji gijimo požymiai, o po mėnesio labai ženkliai.

5. Aš 15m turėjau egzemą ,esu išbandęs įvairias gydymo procedūras ,bet pabandžiau gydytis savo šlapimu, rezultatas po dviejų kartu dingo.

6. Šia liga sergu jau 20 metu. Neseniai perskaičiau internete,kad šia liga išprovokuoja grūdinėse kultūrose esantis baltymas-glitimas. Tai gi,atsisakiau visu produktu,kuriuose yra grūdiniai augalai - miežiai, rugiai ir avižos. Rezultatas pasirodė jau po savaites. Oda gyja ir be tepalu. Nepamirškit, kad glitimo yra ir degtinėje ir aluje.

7. Aš asmeniškai isšigydziau kortikosteroidiniu preparatu "Sinaflan" - ana gamina Baltarusijoj, čia anas kažkodėl uždraustas ir vaistinėse jo nerasit. Keista, nes labai gerai padeda.

8. 888, keisk mitybą, buvo ir pas mane laikai kai niekas nepadėjo, bet kai pakeičiau mitybą, atsisakiau to kas kenkia, pvz. Paleo dieta gerai veikia, vos ne visi vaistai veikia gerai, tik šitas gal išskirtinai greitai sutvarko dėl to jį renkuosi. Be mitybos ir mąstysenos pakeitimo nieko nebus.

9. Egzema grybelinis susirgimas. Iš visu komentaru pastebėsite, kad nevalgant cukraus, miltų, krakmolo ir gyvuliniu baltymu visiem pagerėja savijauta ir pažeistos vietos užgyja. Viskas tinka kas prieš grybeli žalia arbata, arbatmedžio aliejus, eglių pušų pumpurai ir sakai. Svarbiausia gydyti iš vidaus užtrunka iki 1.5metu, bet pagysite.

10. O aš gydžiausi arbata iš 9 žolelių, kurią reikėjo geri po gurkšnį kas valandą kiekvieną dieną. Visiškai atsisakiau saldumynų ir beveik nevalgiau miltinių patiekalų. Daiginau kviečius ir kas rytą sumaltus užpildavau pienu ir valgydavau kaip košę. Atsirado labai daug energijos, žvynelinė kiek apmažėjo. Paskui atradau solidolį. Tepdavau prieš miegą dėmeles, o ryte kruopščiai nuplaudavau. išsigydžiau nemažai dėmelių. Aišku, patalynės ir rūbų šiuo tepalu sugadinta nemažai :) Dar vėliau didelį plotą odos išsigydžiau rytais ir dienos bėgyje valgydama avižinę košę, tik kartais pasitepdama kūno kremu.

11. Turiu psoriazę jau beveik 60 metu, gydžiausi visais įmanomais buvusioje SSSR metodais, gydžiausi ir Garm-Casmoje Pamyre. Ten, aišku padėdavo visiems, kam užtekdavo net metams, bet mane apiberdavo net po mėnesio. Gydymosi klausimais palaikydavau ryšį su daugybe savo likimo draugu, rinkau informacija kam kas padėjo. Taigi, iš savo patirties galiu pasakyti, kad laikinai padėdavo daugybe dalyku, bet tik laikinai. Viena moteriškė sužverėjusio vyro išmesta per langą iš 4 aukšto atsipirko tik keliais kaulu lūžiais ir per savaite dingusia psoriaze. Jai psoriaze susirgo ir jos atsikratė per stresą. Aišku, tai atsitiktinis atvejis, niekas nebandė kartoti tokio "gydymo". O man praktiškai išgydė psoriaze irgi pakankamai drastiškas būdas, kuriam reikia labai daug atsidavimo. Tai ugniažolės stiebeliu spiritinis ekstraktas, jis labai nuodingas ir juo naudotis reikia labai atsargiai, griežtai dozuojant ir jokiu būdu nenaudojant nei laso alkoholio. Mano supratimu, psoriaze atsiranda, kai pakinta koks tai žmogaus vidaus organu darbas, kokios tai liaukos ko tai nebepagamina arba per daug gamina, o ugniažolė kaip tai atreguliuoja tos medžiagos gaminimą. Šis ugniažolės ekstraktas naudojant pagydo ir skrandžio opas bei pagerina kitu vidaus organu darbą. Bent jau aš neturiu jokiu kitu sveikatos

problemų, kartais juokauju, kad tapau atspari ir nuodams ir infekcijoms. Tiesa, naudojau ji nepilnais kursais, vis kas nors sutrukdydavo juos reikiama kieki gerti, bet kai liga pranykdavo, tiesa, vėl gi laikinai, praeidavo stimulas gydytis. Grįždavo po ilgesnes pertraukos ir žymiai mažesniu intensyvumu. Manau, kad prie gero užsispyrimo galėjau ja ir išgydyti. Bet jau buvau sena ir taip prie psoriazes pripratau, kad ji jau nebetrukdo man gyventi. O paskutiniais metais psoriazes likučius apgydau netikėtai atrasta priemone, tai Vilniuje "Saulėtekio slėnyje" gaminamu ranku balzamu. Tai 150 g talpos geltonos spalvos plokščias buteliukas su bespalves žele turiniu. Ant buteliuko užrašas ECO certificate, o skersai: "Sumažina užkrato tikimybe". Ji pirkau kosmetikos parduotuvėje, o didesni kieki esu pirkusi ir pas gamintojus Rekin-international Saulėtekio slėnio pastate. Patarčiau visiems pabandyti, o gal kam tiks. Tiesa, aš gyvenu ne Lietuvoje ir nieko bendro su ta firma neturiu, tai ne reklama, bet esu neapsakomai jiems dėkinga už gera produktą.

12. Sulsenos tepalas. 15 minučių plonai užtepti ant nuplautos pažeistos vietos ir nuplaunu tik su vandeniu. Matomai ten esantys sieros junginiai gydo.

13. Nuostabus vaistažolinis tepaliukas KARTALIN (ryte ir vakare patepti). Atsisakyt miltiniu produktu, rūkymo, sumažinti kavos vartojimą ir aišku ALAUS ir kito stipraus alkoholio, net ypatingai Alaus atsisakyti. Daug gerti vandens (citrina ir agurko juosteles). Po trijų mėnesiu pastebėsit kaip viskas gerėja. Pirma mėnesi galimi paumejimai, bet reikia būtinai juos pralaukti ir tada tik geryn eis. Vasara saikingai pasinaudoti saules voniomis.

Turite, savo metodą, kaip gydote šią ligą? Parašykite komentaruose. Jūsų nutikimai, padės kitiems. Ačiū.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
2
Berzo tosies degutas. Keli lasai ant duonos gabaliuko arba i sauksta pieno,vakare pries miega. Sako kad neskanu,bet man labai patinka. Ir isoriskai,-100g aliejaus(koks patinka) ir saukstas (valgomasis) deguto. Su psoriaze draugauju 26metus,ipatingos dietos nesilaikau,karta i menesi mesos pavalgau,algoholio ne,o vat saldumynu niekaip neiseina atsisakyti, ir vistiek degutas dave nuostabius rezultatus.
avatar
0
1
Keista, kad niekas negali pasidalinti savo metodais ir žiniomis...
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nudegimų

Nudegimai liaudies medicinoje, Nudegimai, Vaistažolių mišiniai nuo nudegimų, receptai nuo nudegimų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gyd...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau