Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2016 » Gruodžio » 11

Pranašystės 2017 metams: kas laukia pasaulio?

Dauguma žmonių daugiau ar mažiau tiki įvairiomis pranašystėmis. Be to, žmonijos istorijoje gausu faktų, bylojančių apie išskirtinių, nežemiškų gebėjimų turinčius žmones, galinčius numatyti ne tik atskirų žmonių, bet šalių likimus. Kas gi pranašaujama 2017 metams?

Šventosios Motinėlės Matronos pranašystės 2017 metams

Apie šios moters pranašystes kalba visas pasaulis. Ji buvo akla ir savo gyvenimą pašventė kitų žmonių kančios mažinimui.

Pagal Motinėlės Matronos pranašystes, 2017 metai žmonėms atneš daug liūdesio ir skausmo. Matrona nekalbėjo apie karo grėsmę ir kraujo praliejimą, tačiau ji teigė, kad ir paukščiai, ir žmonės kris į žemę negyvi. Tačiau ne visi žmonės žus, šventai tikinti žmonijos dalis galės išsigelbėti. Galbūt savo vaizdiniuose Matrona matė baisios epidemijos išplitimą visame pasaulyje. Vis dažniau žiniasklaidoje girdime apie įvairias ligas ir infekcijas, kurių neįmanoma išgydyti. Tai gali būti mutavusio paukščių gripo protrūkis, Ebolos ar Zika virusai.

Didžiųjų aiškiaregių pranašystės 2017 metams

Didžiojo Nostradamo pranašystės 2017 metams Būdamas ne tik puikus alchemikas ir astrologas, bet ir pranašas, Nostradamas savo katrenuose rašė apie tai, kad 2017 metais visa žmonija pajaus padidėjusį saulės aktyvumą. Saulės spinduliai degins žmones ir jų kūnai tiesiog lydysis nuo kaitrių žvaigždės spindulių. Egzistuoja ir tokia versija, kad viena iš konfliktuojančių šalių panaudos biologinį ginklą, o pražūtingas užkratas apims didžiules teritorijas.

Ypatingą dėmesį Nostradamas skyrė 2014–2018 metų laikotarpiui. Pagal jo pranašystes 2016 – 2017 metais paaštrės konfliktai Artimuosiuose Rytuose, kurie ir taip nerimsta jau daugelį šimtmečių. Savo katrenuose jis rašė, kad vietinės tautos panorės sugrįžti į savo istorines žemes ir susigrąžinti teisingumą, tačiau susidurs su aktyviu ir atkakliu pasipriešinimu, kuris peraugs į ilgai užsitęsiančius atvirus karinius konfliktus.

Nostradamas numatė ir pasaulio geopolitinę situaciją. Jis išpranašavo dideles ekonomines problemas, su kuriomis susidurs tokios išsivysčiusios šalys, kaip JAV. Pranašas sakė, kad tokia valiuta kaip doleris praras savo pirmines pozicijas, nes tam įtaką turės nauja pasaulio valiuta, kurią į apyvartą išleis greičiausiai kuri nors iš Rytų šalių.

Vangos pranašystės 2017 metams

Ši unikali moteris yra išpranašavusi daugybę dalykų, tačiau niekas tiksliai negalėtų pasakyti, kurie jų - tikslios pačios Vangos pranašystės, o kurie - tik žmonių interpretacijos. Kadaise egzistavo unikalus Vangos pranašysčių, įrašytų į garso juostą, archyvas. Jį saugojo Bulgarijos vadovo Todoro Živkovo dukra Liudmila. Tačiau po Vangos mirties archyvas dingo. Pagal vieną versiją (jai pritaria ir Vangos dukterėčia Krasimira), specialiosios tarnybos juos išvežė į Sovietų Sąjungą. Gali būti, jis vis dar kur nors slepiamas...

Pasak aiškiaregės Vangos, 2017 metai taps lemtingi daugeliui pasaulio žmonių, nes būtent ateinančių metų pavasarį musulmonai sukils prieš krikščionis ir prasidės karas. Aiškiaregė vadina jį Trečiuoju Pasauliniu karu, per kurį nuo karo veiksmų nukentės daugelis tautų ir bus pralietas dviejų religijų atstovų nekaltas kraujas. Tačiau Vanga pažymi, kad tai dar galima pakeisti.

James Hansen pranašystės 2017 metams

O dabar šiek tiek mažiau pranašysčių ir daugiau racionalaus apskaičiavimo. Stebint visos planetos klimato atšilimą, daugelį žmonių neramina klausimas apie tai, ko gi galima laukti toliau. Žinomas klimatologas James Hansen pateikė įdomių įžvalgų apie tai, kokie procesai nusimato mūsų planetoje ir kas laukia jos gyventojų. Jo manymu ledynų tirpsmo procesas 2017 metais tik įgaus pagreitį, šio laikotarpio pabaiga sukels Žemės gyventojams šoką. Įvairių sričių specialistai pateikia faktus, kad artimiausi 5–7 metai bus katastrofiški Ramiojo vandenyno saloms, Ispanijos ir Italijos pakrantėms, jas tiesiog pasiglemš vanduo.

Visa tai sukels energetinį planetos disbalansą, dėl ko išnyks daugybė floros ir faunos rūšių. Galima sakyti, kad 2017 metai taps atskaitos tašku siaubingų įvykių, dėl kurių po 70 metų ateis pasaulio pabaiga.

Tikėti ar ne didžiųjų aiškiaregių pranašystėmis – kiekvieno asmeninis reikalas. Bet mes siūlytume per daug neįsijausti, juk jeigu atidžiau panagrinėtume ankstesnes šių žmonių pranašystes, paaiškėtų, kad pildosi toli gražu ne viskas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.cosmopolitan.lt/laisvalaikis/didziuju-aiskiaregiu-pranasystes-2017-metams.d?id=73128030

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo

Galvos skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo, galvos skausmas, skausmas, receptai skausmui, galva, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis,...

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau