Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 5

Šaltalankių aliejus prieš hemarojų

Šaltalankiuose gausu organinių rūgščių, taninų, vitaminų, jis regeneruoja pažeistą audinį, malšina skausmą, pašalina kraujavimą ir stabdo hemorojus augimą. Vitaminas C su šaltalankių aliejumi reikalingas kolageno sintezei, suteikiančiai tonusą ir jėgą kraujagyslėms. Kraujagyslių sienelės tampa atsparios.

Taninai sumažina pažeistų kraujagyslių uždegimą, pašalina hemorojaus patinimą ir skausmą. Šaltalankių aliejus – efektyvius gydant hemorojų net nėštumo metu, kai neįmanoma pasinaudoti kitomis priemonėmis.

Kaip naudoti šaltalankių aliejų hemorojaus gydymui?

Šaltalankių aliejus

Geri rezultatai, gauti iš sudėtingos įrangos naudojimo - šaltalankių aliejus yra geriama ir lokaliai už naujų hemorojaus formavimo prevencijos ir sustabdyti esamų augimą. Tai pagerina šaltalankių specialios dietos turtingas skaidulų iš sėlenų, daržovių, džiovintų vaisių, kuris apsaugo nuo vidurių užkietėjimo, veiksmingumą.

Šaltalankių aliejaus vienas šaukštas geriamas iš karto prabudus tik vieną kartą per dieną. Pusvalandį prieš pusryčius.

Kompresai ir losjonai su šaltalankių aliejumi gydo hemorojaus paveiktas vietas, gerina kraujagyslių rezorbciją. Medvilnės tamponas mirkomas šaltalankių aliejuje ir dedamasį išangę, laikomas visą naktį. Gydymas tęsiamas tol, kol visiškai išnyksta skausmas ir kraujavimas išmatose, mazgeliai.

Kiti augaliniai valgomieji aliejai, turi būti įtraukti į dietą normalizuojant virškinimą ir išmatas. Prevencija - linų, kukurūzų, alyvuogių ir vynuogių aliejų vartoti salotoms ar gerti nevalgius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: https://www.facebook.com/pages/Sveikatos-radijas/118624938186203

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Kviečiai vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Kviečių grūdų sulčių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau