Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 15

«Šarminės» iš alavijų ir ananasų sultys, kurios valo kraują, padeda inkstų detoksikacijai!

Aloe Vera yra vienas iš seniausių  gydomųjų augalų ir gamtos antibiotikų pasaulyje.

Alavijo gelis gali būti naudojamas tiek išorėje, tiek viduje. Šio augalo gelis: valo kraują, mažina uždegimą, palengvina artrito skausmus, apsaugo nuo strazdanu, užkerta kelią inkstų akmenų susidarymui, mažina didelį cholesterolio kiekį, padidina fizinę ištvermę, stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą.

Ji taip pat ramina opa, hemoroju, gastrita, divertikulitą, kolitą, dirgliosios žarnos sindromo ir kitus sutrikimus, virškinimo sistemą.

Gaivinančios alavijo ir ananasų sultys, receptas.

Jo šarminės savybes padeda organizmui atsigauti nuo nuovargio ir tuo pačiu padidinti efektyvumą naudojant vitaminus, mineralus ir fermentų efektyvumą.

Norint pagerinti jo efektyvumą, geriausias alavijo naudojimas būtų tiesiog sumaišyti su vandeniu, sultimis ar kokoso vandeniu.

Gaivinančios alavijo ir ananasų sultys, receptas:

  • 2 puodeliai ananasų sulčių;
  • 2 šaukštai alavijo gelio;
  • 3 mėtų lapeliai;
  • 1 laimas, sultingas;
  • 1/2 puodeliai vandens.

Paruošimas:

Perpjaukite per puse alavijo lapą ir paimkite permatoma gelį iš vidaus. Sumaišykite 2 šaukštus žele su laimo sultimis ir vandeniu kol išeis vientisa masė.

Sumaišykite su ananasų sultimis. Įdėkite mėtų lapus ir mėgaukitės!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://dailyhealthpost.com/aloe-vera-pineapple-juice/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 12:18 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Leukomos gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Leukoma liaudies medicinoje, Leukoma, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo leukomos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicin...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau