Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 3

Ši daržovė valo kepenis, kaip kempinė!

Geriausia daržovė kepenims.

Visi mes esame girdėję ir skaitę, kad moliūgas yra gerai sveikatai. Kuo jis naudingas? Ir ką galime pagydyti, jei reguliariai valgysime moliūgą?

Jei reguliariai valgyti moliūgą - galite iš esmės pagydyti kepenis. Moliūgas valo kepenis ir atkuria ją. Kaip teisingai valgyti moliūgą, kad ji būdų naudinga? Jūs būtinai turite valgyti šviežias salotas su moliūgu ir alyvuogių aliejumi.

Štai kaip paruošti salotas: moliūgą supjaustykite grėžinėliais, imama viena didelė skiltelė ir sutrinama tarka. Po to į sutarkuotas moliūgą pilamas alyvuogių aliejus, sumaišomas ir 5 minutes palaikome nusistovėti. Tokios salotos yra naudingos valgyti ryte ant tuščio skrandžio.

Moliūgą galite (ir reikia) kepti orkaitėje su šviežiomis žolelėmis. Keptame moliūge yra daug gliukozės ir vitaminų. Rekomenduojamą nutukimo, inkstų ligų ir šlapimo pūslės atvejais.

Pasidalink su draugais socialiniuose tinkluose!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 10:02 Receptai – Patiekalai Kiaulienos muštiniai
Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Imame muštą kiaulieną, apvoliojame džiūvėsėliuose, merkiame į kiaušinį ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jeigu norite, kad kiaulienos muštiniai būtų storesni, paniruokite du kartus. ...

Skaityti daugiau

16.10.2018 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Pratimai akių nuovargiui pašalinti

Specialūs pratimai - akių nuovargiui pašalinti ir regėjimo sutrikimų profilaktikai. Taigi, pertraukų metu rekomenduojama daryti specialius pratimus akims. Jie gali būti atliekami stovint arba sėdint, nukreipus akis nuo ekrano, ...

Skaityti daugiau

31.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai
Prakaitavimą skatina liaudies medicinoje, Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai, receptai skatinantis prakaitavimą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 18:20 Kaip artimas bendražygis išdavė Hitlerį ir pabėgo į Didžiąją Britaniją
Rudolfas Hesas, kaip ir pats Adolfas Hitleris, užaugo už Vokietijos ribų. Jis gimė 1894 m. balandžio 26 d. Egipte, kur gyveno jo tėvas, turtingas vokiečių verslininkas Fritzas Hesas.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 18:04 Nauji radiniai Jeruzalėje patvirtina Biblijos žodžius
Izraelio archeologai aprašė naujus radinius, gautus kasinėjant istoriniame Jeruzalės rajone - Dovydo mieste. Atradimas padėjo atskleisti ryšį tarp jo ir Biblijoje minimo įvykio.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau