Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 8

Šis aliejus jus išgelbės nuo dantų skausmo!

Šis aliejus jums padės greitai atsikratyti, net ir labai stiprų dantų skausmą!

Dantų skausmą mes jaučiame įvairų, nuo lengvo dilgčiojimo iki nepakenčiamo. Juolab, turbūt visi esame jį patyrę. Manau, būtų visiems įdomu sužinoti, kaip galima skausmą sumažinti ir net panaikinti.

Tačiau, bet kokiu atveju, dantų skausmas atsiranda ne veltui ir tokiu būdu gydytis kurį patarsiu, tai tik laikinas sprendimo būdas. Šis atvejis bus jums kaip išsigelbėjimas, jei sunku iškęsti, ar tuo metu niekas negali padėti. Todėl turėtumėte žinoti, kad natūrali priemonė, gali jums padėti (laikinai) numalšinti skausmą.

Paprastai, kai žmogus kenčia nuo skausmo, jis griebia vaistus nuo skausmo. Tai stiprus anestetikas (benzokainas), kuris yra naudojamas dantų operacijoms. Tačiau, nors šis vaistas yra veiksmingas, jis turi keletą neigiamų šalutinių poveikių, kurie gali dar labiau pabloginti situaciją.

Šis aliejus jus išgelbės nuo dantų skausmo!

Laimei, jūs galite sumažinti dantų skausmą natūraliu būdu, su gvazdikėlių aliejumi (ne kartą pačiam teko gvazdikėlį kramtyti prie skaudančio danties).

Per šimtmečius, gvazdikėlių aliejus yra naudojamas dantų skausmui malšinti. Aliejus tepamas danties skausmo vietoje. Skausmas nurimsta, o vieta nutirpsta. Pagal 2006 metų tyrimo duomenis, aliejus yra toks pat veiksminga, kaip benzokainas. Aliejus veiksmingas junginio, vadinamo eugenolio dėka, kuris skatina kraujotaką ir pagerina širdies-kraujagyslių sistemos funkcijų darbą. Gvazdikėlis - stiprus antioksidantas, kuris stiprina imuninę sistemą ir padeda organizmui kovoti su laisvaisiais radikalais.

Gvazdikėlyje gausu mangano ir mineralų, kurie didiną kaulų ir dantų stiprumą.

Norint pasigaminti dantų skausmą malšinantį aliejumi, jums reikės:

  • 2 lašų gvazdikėlių aliejaus;
  • 0,5 šaukštelio kokoso aliejaus.

Paruošimas:

Sumaišykite 2 lašus gvazdikėlių aliejaus ir pusę arbatinio šaukštelio kokoso aliejaus, pamirkykite vatą mišinyje, tada uždėkite ją ant pažeisto danties ar dantenos. Palaukite, kol jūsų danties skausmas neišnyks ir išspjaukite vatos gabalėlį.

Šis aliejus jus išgelbės nuo dantų skausmo!

Kartokite šią procedūrą tiek kartų per dieną, kiek norite. Tačiau, venkite vartoti prieš miegą, tai pavojinga.

Jūs galite naudoti ir visą gvazdikėlį ant danties (kaip minėjau): padėkite gvazdikėlį ant skaudamos vietos, palikite jį tam tikrą laiką. Šis metodas veikia gerai, galbūt, geriau nei komercinis gvazdikėlių aliejus, kuris yra dažnai ne 100% grynas.

Kaip ir minėjau ankščiau, jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame jums kreiptis į gydytoją. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

O, jeigu kam patiko šis straipsnis pasidalinkite su draugais ar šeimos nariais, paspaudę (patinka arba like). Jums vienas paspaudimas, man vienas malonumas. Malonu, kai niekas neskauda!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima min...

Skaityti daugiau

25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau