Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 20

Šis metodas padės jums kontroliuoti kraujo spaudimą ir cholesterolio kiekį kraujyje

Pagrindinė mirties priežastis ir visų širdies ligų priežastys yra bloga, netinkama mityba. Daug druskos, riebalų ir cukraus yra kenksmingas mūsų sveikatai.

Jūs turėtumėte būti fiziškai aktyvūs, kad palaikyti reikiamą sveiką svorį, o svarbiausia, kad būtų normalus cholesterolio kiekis ir kraujospūdis. Venkite alkoholio ir meskite rūkyti.

Šis metodas padės jums kontroliuoti kraujo spaudimą

Šis receptas padės jums, pagerinti būklė.

Sudedamosios dalys:

1 skiltelę česnako (sumalto);
1/2 citrinos sulčių;
1/2 šaukšto tarkuoto imbiero;
1 šaukštas obuolių acto;
1 šaukštas medaus.

Paruošimas:

Sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vientisą masę. Įdėkite mišinį į indą ir laikykite šaldytuve. Valgykite mažomis dozėmis per dieną, prieš valgį.

Kodėl tai naudinga:

Česnakai - naudinga daržovė. Ji apsaugo nuo aterosklerozės, mažina triglicerinų, cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje.

Imbieras - sumažina triglicerinų ir cholesterolio lygį, labai naudingas, sergantiems cukriniu diabetu, inkstų sindromu, alkoholizmo ir hipotirozė.

Obuolių actas - sumažina triglicerinų ir cholesterolio lygį. Jis normalizuoja cukraus kiekį kraujyje ir insulino lygį, puikiai tinka diabetikams, kenčiantiems nuo 2 tipo cukrinio diabeto.

Medus - pirmiausia medų naudokite reguliariai ir jūs galite išvengti cholesterolio kaupimąsi kraujagyslėse.

Valgykite daugiau natūralių riebalų, venkite perdirbo maisto produktų ir padidinkite fizinį aktyvumą, kiek įmanoma.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 09:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui

Vočių, furunkulų gydymas liaudies medicinoje, Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui, receptai votims gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

06.08.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau