Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Kovo » 17

Spektaklis Kinijos danguje

NSO antplūdis buvo Kinijos rytuose esančioje Šanduno provincijoje. Neatpažinti skraidantys objektai tris valandas skraidė virš penkių provincijos gyvenviečių, įskaitant ir jos administracinį centrą Czinanį.

Įsakyta nieko nepasakoti

Štai ką apie šį įvykį „The Moscow Post" žurnalistui papasakojo Šanduno provincijos gyventojas: „Prieš porą dienų virš mūsų namo pasirodė iš karto keletas šviečiančių rutulių. Mūsų šeima gyvena miesto centre, todėl NSO buvo aiškiai matomi. Jie skraidė taip žemai, jog atrodė, kad netrukus nusileis kažkur netoliese mūsų namo. Mes įjungėme televizorių ir radijo imtuvą, tikėdamiesi ką nors apie šį įvykį išgirsti žiniose. Tačiau apie šviečiančius rutulius nieko nebuvo pranešta. Tuomet tėvas nusileido į rūsį ir pasiėmė šautuvą.

Praėjus valandai po to, kai NSO pasirodė virš Czinanio, iš kaimynų sužinojome, kad į miestą atvyko transportas su kareiviais. Netrukus danguje pamačiau lėktuvus. Kurį laiką viskas buvo ramu. Po to išgirdau didelį garsą, tarsi kažkas kažkur nukrito. Maždaug po 20-ies minučių pasigirdo durų skambučio garsas.

Atidarius duris pamatėme keletą vyrų karine forma. Jie pakalbėjo su mano tėvu ir kažkur jį išsivežė. Jo nebuvo apie pusę valandos. Kai sugrįžo, buvo smarkiai susijaudinęs ir suprakaitavęs. Jis man pasakė, kad niekam nieko nepasakočiau, kol per televizorių nepraneš apie NSO. Mokykloje iš klasės draugų sužinojau, kad jų namuose irgi lankėsi kariškiai. Jų šeimoms taip pat buvo įsakyta niekam nieko nepasakoti. Vieno mano draugo tėvą, kuris dirba lakūnu, naktį iškvietė į aerodromą.

NSO pasirodė virš Czinanio Mano bičiulis, kuris gyvena šalia miško, papasakojo, kad naktį jis girdėjo didelį garsą, tarsi kažkas nukrito. Po to pamatė virš miško kylančius dūmus ir ugnies kamuolį. Vėliau prie miško atvažiavo keli kariniai sunkvežimiai. Iš jų iššoko kareiviai, karininkas davė komandą, visi patraukė gilyn į mišką. Mano bičiulio tėvui taip pat liepė pranešti šeimai, kad visi laikytų liežuvį už dantų".

Tik praėjus kelioms dienoms po masinio NSO pasirodymo virš Czinanio informacinė agentūra Sina paminėjo šį faktą.

O praėjus dar trims dienoms virš Kinijoje esančio Čuncino megapolio apie 22:00 vėl buvo užfiksuotas NSO. Apie tai praneša laikraštis „Global Times". Liudininkai pasakoja, kad V formos šviečiantis objektas keletą minučių kybojo vienoje vietoje.

NSO „davė signalus" raudonos, geltonos, žalios, mėlynos ir baltos spalvos žibintais. Iš pradžių objekto šonai buvo balti, o vidurys raudonas, tačiau po kelių minučių jo spalva palaipsniui pasikeitė.

NSO matė ir netoliese skridusio lėktuvo keleiviai. Jie teigia, kad NSO judėjo truputį aukščiau lėktuvo.

Suderintas NSO sukimasis

Paskutinį kartą panašus neatpažintų skraidančių objektų „antplūdis" Kinijoje buvo užfiksuotas prieš metus. Tąkart iš karto keletas NSO buvo pastebėti Daczu apskrityje.

Keliuose kaimuose pastebėtas NSO daug kartų pasirodė danguje. Vienas berniukas sušuko „Ateiviai!" ir nubėgo slėptis į namą.

Vietiniai gyventojai galėjo stebėti NSO iki 22 valandos. Jie tvirtino, kad anksčiau neteko nieko panašaus matyti.

Kaip pranešė leidinys „The Epoch Times", valstietis Liao Juikunas pastebėjo danguje keletą ryškių šviesulių, kai savo lauke pjovė javus. Iš pradžių vyras pagalvojo, kad tai prožektorių šviesos, tačiau paskui suprato, kad jos juda danguje kaip skraidančios lėkštės.

neatpažintų skraidančių objektų „antplūdis „Keletas lėkščių paliko baltų dūmų pėdsaką tose vietose, kur praskrido, -pasakojo Liao. - Jos buvo pusiau perregimos, geltonos spalvos. Aš jas pamačiau maždaug 500 m atstumu. Lėkštės periodiškai sustodavo danguje, kelias minutes pakybodavo, o po to pradėdavo suktis, tarsi koks apžvalgos ratas. Iš tos vietos, kur stovėjau, viskas atrodė taip, tarsi kažkas vadovavo lėkščių sukimuisi ir jos visos sukosi kartu".

Liao paskambino savo draugui Denui Daičiuaniui, kuris gyveno už 5 km. Draugas taip pat matė danguje NSO. „Keletą kartų mačiau tik vieną lėkštę, o kartais galėjau vienu metu matyti keletą objektų", - pasakoja jis. Apie 21:30 Denas tolumoje pastebėjo besiartinantį ryškų objektą. Atrodo, kad jis judėjo tiesiai link kito NSO. Po to pasimatė akinantis blyksnis, ugnys pusę dangaus nušvietė geltona spalva. Po to judantis objektas taip pat staiga dingo iš dangaus.

Daczu apskrities meteorologinė tarnyba po nepaprasto spektaklio danguje pranešė, kad tą dieną į dangų nebuvo paleistas nė vienas meteorologinis zondas. Nanpino ir Junčianio rajonų gyventojai taip pat tvirtino, kad vakarėjančiame danguje matė NSO.

Ateivių bazė įkurta Džomolungmos šlaituose

Viena didžiausių valstybių pasaulyje dar neseniai retai buvo minima dėl NSO pasirodymų. Kinijoje oficialūs sluoksniai susirūpinimą pasirodančiomis skraidančiomis lėkštėmis ėmė reikšti žymiai vėliau, nei tai buvo padaryta JAV ar Europoje. Pro slaptumo skraistę, apgaubusią visą komunistinio režimo valdomą šalį, į išorę praktiškai nepatekdavo jokių pranešimų.

Pirmosios NSO nuotraukos Kinijoje Pirmosios NSO nuotraukos Kinijoje buvo padarytos 1942-ais metais. Juos nufotografavo vienas atvykęs užsienietis Tianczinyje. 1981-ais metais šalyje buvo publikuotas pirmais mokslinis darbas, skirtas neatpažintų skraidančių objektų kilmės problemoms.

Šiandien kinų mokslininkai ir toliau ginčijasi dėl NSO kilmės. Skeptikai teigia, kad tai paprasčiausiai optinė apgaulė arba gamtos reiškinys. Kiti neneigia galimybės, kad tai buvo nežemiškos kilmės skraidantys aparatai.

Ufologai aiškina, Kinijoje pastaruoju metu ateiviai žymiai suaktyvėjo dėl to, kad šalis ėmė pretenduoti į pirmaujančias pozicijas pasaulyje, todėl tai ir sukėlė didesnį ateivių susidomėjimą. Anksčiau jie labiau domėjosi JAV.

Labiausiai užkietėję „stebėtojų iš kitų planetų" buvimo Žemėje teorijos šalininkai tvirtina, kad Kinijoje yra pati didžiausia ateivių bazė, iš kurios kyla NSO. Jie tvirtina, kad ši bazė įrengta neprieinamuose aukščiausio pasaulyje Džomolungmos kalno šlaituose.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 14:33 Receptai – Patiekalai Skanūs avižiniai sausainiai su razinomis

Avižinių sausainių su razinomis ir riešutais receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 10:02 Receptai – Patiekalai Kiaulienos muštiniai
Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Imame muštą kiaulieną, apvoliojame džiūvėsėliuose, merkiame į kiaušinį ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jeigu norite, kad kiaulienos muštiniai būtų storesni, paniruokite du kartus. ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau