Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Balandžio » 11

Kinas teigia santykiavęs su ateiviais

Kinijoje, kurioje ribojamas tikėjimas beveik viskuo, išskyrus komunistų partija, mistinės istorijos nedažnai tampa populiarios. Tačiau kino Zhaoguo Mengo istorija apie sueitį su ateiviais žinoma beveik kiekvienam kinui, rašo „The Huffington Post“.

Z.Mengas yra kilęs iš istorinio Mandžiūrijos regiono, esančio Šiaurės Rytų Kinijoje. Patys kinai šio regiono gyventojus laiko kilniaširdžiais ir darbščiais, tačiau kartais truputį atitolusiais nuo realybės.

Tad visiškai nestebina, kad pirmasis žmogus šalyje, kuris teigė, jog santykiavo su nežemiškomis būtybėmis, yra kilęs būtent iš šio regiono. Įdomu ir tai, kad Zhaoguo Mengo sekmingai praėjo melo detektoriaus testą.

Susitikimas su ateiviais

Z.Mengas pasakojo, kad 1994 metais kalnuose jis išvydo metalinį blizgesį.

„Pamaniau, jog sudužo sraigtasparnis, tad išsiruošiau rinkti nuolaužų“, – apie savo nuotykio pradžią pasakojo kinas. Vyras tvirtino, esą kalnuose kažkas staiga vožė jam per galvą ir jis prarado sąmonę.

Sąmonę jis atgavo savo namuose, tačiau visiškai neprisiminė, kaip ten atsidūrė. Tačiau kinas dar labiau nustebo dėl to, kad po kelių dienų jis neva prabudo naktį ir sklandė virš lovos, kurioje ramiai miegojo jo žmona.

Maža to, vyriškis priešais save išvydo 3 metrų ūgio būtybę su šešiais rankų pirštais ir supintais šlaunų plaukais. Ši keista būtybė buvo apžergusi jį kojomis. Pasak Z.Mengo, sueitis su ateiviu truko 40 minučių.

„Tuomet ji išnyko tiesiai pro sieną, o aš nusileidau ant lovos. Toji būtybė paliko man šitai“ – tarė vyriškis ir parodė nelygų randą, kuris labiau priminė sužeidimą pjūklu.

Paprašytas nupiešti tą būtybę Z.Mengas pavaizdavo tai, kas galėų pasirodyti pažįstama daugeliui. Vyriškio ateivis priminė plaukuotą „Michelin Man“ pusbrolį.

„Michelin Man“ yra žinomos padangų bendrovės „Michelin“ simbolis. Ši keistos išvaizdos būtybė puikuojasi ir virš automobilių taisyklos, kuri įrengta „Raudonosios vėliavos“ bendruomenės papėdėje.

Pažvelgus į tuščias alaus pakuotes prie vyriškio namų durų, ši nepaprasta istorija gali tapti dar mažiau tikėtina.

Ateiviai – pabėgėliai

Tikėti ateiviais Kinijoje leidžiama, nes toks tikėjimas priskiriamas astronomijos sferai ir „moksliniam socializmui“, kurį palaiko komunistų partija.

Žurnalo apie neatpažintų skraidančių objektų (NSO) pasirodymus tiražas Kinijoje siekia 400 tūkst. egzempliorių, o prie įvairių NSO draugijų šalyje yra prisijungę apie 50 tūkst. narių.

Prieš suskildamas į atskiras frakcijas, Kinijos NSO tyrimų centras rengė ir kasmetines konferencijas.

Po to kai Z.Mengo istorija pasklido tarp NSO entuziastų, vyriškiu susidomėjo ir likusi žiniasklaida. Kino veidas pasirodė įvairiuose valstybiniuose laikraščiuose bei televizijoje.

Z.Mengas sakė, jog praėjus mėnesiui nuo tariamos sueities su ateiviu, jis dar sykį susidūrė su nežemiškomis būtybėmis. Šįkart vyriškis neva iš lovos pakilo virš atmosferos į jų kosminį laivą, kuriame jį apsupo ateiviai.

„Jie kalbėjo kinų kalba, tačiau su stipriu akcentu ir pasakojo, jog yra pabėgėliai. Taip pat kaip aš, jie troško pabėgti iš savo buvusio gyvenimo, todėl paliko merdėjančius namus“, – dėstė Z.Mengas.

Toks pasakojimas labai panašus į daugybės kinų, kurie paliko savo gimtuosius namus, istorijas. Z.Mengas tuo metu taip pat troško kartu su šeima palikti nuošalią bendruomenę, kurioje gyveno.

„Po 60 metų tolimoje planetoje gims kinų valstiečio sūnus“, – Z.Mengo pasakojime tarė paslaptingosios būtybės, tačiau neleido jam susitikti su būsimąja vaiko motina.

Istorija atnešė sėkmę

Vyriškio žmona šią istoriją pavadino visiška nesąmone. Vis dėlto, neįtikėtinas pasakojimas, kuris dažnai vadinamas „Meng Zhaoguo incidentu“, atnešė jam sėkmę.

Kai jis atvyko į darbo pokalbį didmiesčio universiteto miestelyje, viršininkas iškart jį atpažino, nes matė vyrą žiniose.

Kinas gavo darbą, todėl jo šeima galėjo išsikraustyti iš paskutinio namuko medkirčių bendruomenėje į universiteto miestelį. Vyras tvirtino, kad dabar jaučiasi labai laimingas.

„Universitetas mums suteikia būstą su šildymu. Mano žmona ir dukra taip pat dirba miestelyje, o sūnus eina į gerą Harbino miesto mokyklą, kurioje mokosi anglų kalbos“,- su džiaugsmu pasakojo Z.Mengas.

Daugybė žmonių netiki, kad garsioji Z.Mengo istorija yra tikra. Jei mokiniai universitete jį atpažįsta, vyras jiems atkerta, kad jis tik panašus į žymųjį kiną.

„Kažkada žmonės tikėjo, kad žemė yra plokščia. Dar prieš dešimtmetį žmonės netikėjo, kad gali veikti mobilieji telefonai. Jei žmonės kažko nematė savo akimis, jie paprastai abejoja to egzistavimu. Man pirmam užteko drąsos pasakyti, jog aš tai mačiau“, – teigė Z.Mengas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui
Vidurių pūtimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui, receptai nuo vidurių pūtimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Kviečiai vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Kviečių grūdų sulčių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau