Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Balandžio » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.04.2015, 12:29
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4346)

Indijoje regione Kerala - panika. Iš karto keliose gyvenamosiose vietose praskrido ugninis kamuolys. Išsigandę indai suspėjo užfiksuoti Neatpažintą skraidantį objektą, NSO, turimais mobiliaisiais telefonais, kol jis neatsitrenkė į žemę. Laimei šis skrendantis objektas nukrito toliau už gyvenamosios teritorijos ir niekas nenukentėjo.

Sužinok daugiau ...
18.04.2015, 11:27
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (4558)

Moteris iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kuri norėjo likti neįvardinta, slidinėdama per šeimos atostogas, staiga paslydo ir nukrito ant žemės, prarado sąmonę. Kai ji atsipeikėjo, nuėjo į savo kambarį, bet galvos skausmas nedingo, o palaipsniui tik blogėjo. Ji nusprendė eiti į ligoninę. Gydytojai diagnozavo jai sulaužytą raktikaulį, peties išnirimą ir nežymų smegenų sutrenkimą. Viskas buvo gerai, kol ji negrįžo namo. Namie pradėjo jaustis keistai.

Sužinok daugiau ...
18.04.2015, 11:04
Hipotezės Peržiūrų (5077)

Gimimo laikas daro didelę įtaką žmogaus likimui. Pagal jį galima apibūdinti asmens charakterį, jo pomėgius, talentus, nuspėti meilės ryšius ar net sveikatos problemas. Tačiau šį kartą apie tai prabils ne gimimo data ar valanda, o metų laikai ir oras, kuriuo džiaugėsi ar kurį keikė artimieji, kai išvydote šį pasaulį.

Sužinok daugiau ...
18.04.2015, 10:20
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (8959)

Mičigano valstijoje veikianti prezervatyvų bendrovė IXu LLC skelbia išradusi moterims skirtą kontraceptinę priemonę VA w.o.w., kurią naudojančios moterys orgazmą patirs per kiekvieną sueitį. Tai širdelės formos vibruojanti mova, kuri sueities metu moteriai gali sukelti orgazmą. Ši mova pagaminta taip, kad lytinio akto metu nenuslystų per giliai į makštį. O į ją šis moteriškas prezervatyvas gali būti įstatomas iki sueities likus kad ir 8 val.

Sužinok daugiau ...
18.04.2015, 10:11
Kosmosas Peržiūrų (4782)

Mokslininkai mano atradę 50 galaktikų, kuriose gali klestėti protaujančių būtybių civilizacijos. Pasirodo, šių galaktikų infraraudonasis spindulingumas yra "neįprastai didelis", o tai gali būti ypač pažangios civilizacijos požymis. Anot tyrėjų, visai įmanoma, kad šiose galaktikose nežemiškos rasės eksploatuoja žvaigždžių energiją, todėl šios galaktikos išspinduliuoja per daug infraraudonųjų spindulių.

Sužinok daugiau ...