Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Balandžio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.04.2015, 15:31
NSO, Ateiviai Peržiūrų (11661)

Galima netikėti tuo, kad gana seniai Žemėje pradėjo lankytis ateiviai iš kitų planetų. Tačiau, Kaip tada paaiškinti radinius, kuriuos žmonės aptiko vienoje ar kitoje pasaulio dalyje?

Sužinok daugiau ...
03.04.2015, 13:36
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (8551)
Atkūrę dar IX amžiuje anglo-saksų išrastą vaistą iš svogūnų, česnakų ir galvijų tulžies, mokslininkai apstulbo: šis senovinis vaistas beveik visiškai sunaikina meticilinui atsparią auksinio stafilokoko infekciją (MRSA). Mokslininkų rezultatai bus pristatyti Jungtinės Karalystės (JK) nacionalinėje mikrobiologijos konferencijoje. Šios vaisto receptas rastas senoviniame anglų manuskripte „Bald‘s Leechbook“. Šioje Didžiosios Britanijos nacionalinėje bibliotekoje saugomoje knygoje pateiktos įvairių negalavimų gydymo būdų instrukcijos, rašo BBC.
Sužinok daugiau ...
03.04.2015, 10:57
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (6596)
Bioritmai – tai kiekvienam žmogui būdinga organizmo protinių, emocinių ir fizinių pojūčių kaita. Jie nerodo poros suderinamumo, bet vis tiek yra su tuo susiję. Galima sakyti, kad bioritmai matuoja energijos lygį santykiuose. Kuo labiau poroje sutampa bioritmai, tuo dinamiškesni jų santykiai. Psichologai tvirtina, kad „pelėdos ir vyturio“ sąjungose daug ginčų, jiems sunkiau rasti kompromisą, jie rečiau kartu rodosi viešumoje ir dažniau jaučiasi atitolę vienas nuo kito. Santykius taip pat sunkina tai, kad tokios poros ir mylisi rečiau. Tačiau net ir tos poros, kurių bioritmai sutampa ne visada jaučia aistrą tuo pačiu metu. Reikia atsižvelgti ir į tai, kad iš principo vyrų ir moterų laikrodžiai, matuojantys seksualinį jautrumą, veikia nevienodai.
Sužinok daugiau ...
03.04.2015, 10:45
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (5589)

„Dievas man sako: „Eik ir dauginkis“, todėl aš niekada nesustosiu“, – taip kalbėjo 56 metų britas, kuris jau turi 40 vaikų su dvidešimčia skirtingų moterų ir planuoja susilaukti dar daugiau atžalų. Britai skundžiasi dėl imigrantų, kurie gyvena iš jų šalies skiriamų pašalpų, tačiau vienam savo šalies piliečiui, kuris girtauja ir turi jau keturias dešimtis vaikų, skiria milžiniškas išmokas. Jungtinės Karalystės Monmutšyro mieste gyvenantis Mike’as Holpinas vadinamas neatsakingiausiu šalies tėvu. 40 vaikų turintis vyras teigia prisimenantis tik pusės jų vardus ir kai kurių savo atžalų gatvėje net neatpažintų.

Sužinok daugiau ...
03.04.2015, 10:34
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (13652)

Nekaltybės praradimas – vienas iš svarbiausių momentų kiekvieno asmens gyvenime, ypač moters. Kai kuriuose pasaulio kampeliuose dailiosios lyties atstovėms tenka ištverti labai nemalonius nekaltybės praradimo ritualus. Tad kaip gi tampama moterimis įvairiose šalyse ir žemynuose? Papua Naujoji Gvinėja Papua Naujojoje Gvinėjoje egzistuoja viena gentis, kurioje jau daugelį šimtmečių laikomasi įsitikinimo, kad nekaltybė mergaitėms turi būti atimta, kai joms yra vos 6-8 metai.

Sužinok daugiau ...
03.04.2015, 10:09
Religija Peržiūrų (5906)
Noras smagiai gyventi ir nuojauta kainos, kurią po mirties reikės už tai sumokėti – populiariausia bestseleriais tapusių knygų, filmų tema. Siužetai skiriasi, tačiau esmė ta pati: siekiamybė būti gražiu, turtingu, populiariu ir neišvengiami kompromisai su sąžine. Už kiek parduotum savo sielą velniui – tiesus klausimas tikintiems ir netikintiems. Populiariausias atsakymas – nė už kiek. Tačiau ar tikrai?
Sužinok daugiau ...
03.04.2015, 09:50
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (3841)

Maždaug 200 apskritimo formos darinių buvo rasti netoli Turpano miesto šiaurės vakarų Kinijos dalyje. Kas ir kokiu tikslu juos suformavo iki šiol buvo didelė mįslė. Kinijos Gobio dykumoje rasti nežinomi akmenys ratu galėjo būti išdėlioti dar prieš keletą tūkstančių metų Saulę garbinančių klajoklių, kurie juos naudojo aukoms, praneša vietinis Kinijos ekspertas, „China Daily“ cituoja Huffingtonpost.com.

Sužinok daugiau ...