Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Balandžio » 3

Ateivių pėdsakai Žemėje

Galima netikėti tuo, kad gana seniai Žemėje pradėjo lankytis ateiviai iš kitų planetų. Tačiau, Kaip tada paaiškinti radinius, kuriuos žmonės aptiko vienoje ar kitoje pasaulio dalyje?

Danija

2007-ais metais Danijai priklausančioje Zelandijos saloje buvo aptikta keista kaukolė. Ją aptiko darbininkas Olstikės kaimelyje. Viename name buvo atliekamas vandens kanalizacijos vamzdžių remontas, Iš pradžių darbininkui pasirodė, kad aptiko dalį arklio kaukolės. Tačiau po to, kai atidžiau įsižiūrėjo, suprato, kad radinys primena žmogaus kaukolę.

Kaukolė labai greitai pateko į mokslininkų rankas. Analizė parodė, kad kaukolė priklauso subjektui, kuris gyveno tarp 1200-ųjų ir 1280-ųjų metų. Tarp senų vamzdžių, tarp kurių kaukolė buvo atrasta, ji atsirado ne anksčiau 1900-ųjų metų. Tik tuo metu šiame kaimelyje atsirado pirmasis vandentiekis. Labai tikėtina, kad kaukolė buvo rasta žymiai anksčiau ir visai kitoje vietoje. Ji buvo kažkur saugoma, po to paslėpta ten, kur buvo aptikta 2007-ais metais.

Kopenhagos Aukštojoje veterinarijos mokykloje mokslininkai padarė išvadą, kad kaukolė priklauso žinduoliui. Tačiau nustatyti jo vietos Karlo Linėjaus klasifikacijos sistemoje taip ir nepavyko.

Kaukolė buvo apie 1,5 karto didesnė už žmogaus kaukolę. Pirmiausia, kas krito į akis, - tai didžiulės akiduobės. Panašu, kad būtybė su tokiomis akimis gerai matė tamsoje. Mokslininkų nuomone, lygus kaukolės paviršius rodo, kad būtybė buvo gerai prisitaikiusi gyventi šaltoje aplinkoje.

Danijoje rasta kaukolė iki šiol yra viena iš didžiausių paslapčių antropologijos istorijoje. Ji aiškiai nepriklauso nė vienai Žemėje gyvenančiai būtybei ir tuo pačiu metu primena žmogaus kaukolę. Labiausiai paplitusios kilmės versijos -tai ateivis iš kitos planetos, mutantas arba svečias iš paralelinio pasaulio.

Bulgarija

2001-ųjų metų gegužės mėnesį Plovdivo gyventojas Romanas Genčevas Rytų Rodopuose aptiko keistą kaukolę. Žurnalistai radinį pakrikštijo „Bulgarijos unikumu". Kaukolės dydis neviršijo vaiko galvos dydžio, ji svėrė vos 250 gramų. Tai reiškia, kad kaukolės kaulai buvo labai lengvi.

Sofijos universiteto evoliucijos ir lyginamosios anatomijos specialistas daktaras Danilas Peševas atliko radinio analizę ir padarė išvadą, kad gyvūnai su tokia kaukole Žemėje niekada negyveno. Rentgenologas profesorius Angelas Tomovas taip pat tyrinėjo radinį ir pareiškė, kad tokia kaukolės sandara neturi analogų Žemėje gyvenančių stuburinių tarpe.

Svarbiausia ir didžiausia paslaptingo radinio keistenybė yra kaulas, kuris iš viršaus dengia kaukolę. Dengiantysis kaulas yra iš dviejų dalių ir su kupolu jungiasi centre esančiu pagrindiniu gūbriu bei sudėtinga kaulinių išaugų sistema. Išliko tik priekinė kaukolės dalis su užpakalyje esančiu lygiu pjūviu.

Kai spaudoje ir kitose informavimo priemonėse buvo pranešta apie keistąjį radinį, Romanui Genčevui ėmė plaukti daugybė pasiūlymų parduoti kaukolę, ypač daug šių pasiūlymų buvo iš užsienio šalių. Radėjui buvo siūlomos astronominės sumos. Nuo šių įvykių praėjo daugiau nei 10 metų, apie „Bulgarijos unikumą" kol kas nėra jokios naujos informacijos. Beje, tokia situacija yra tipiška atvejams, kai kalbama apie radinius, kurie gali kardinaliai pakeisti mūsų supratimą apie pasaulį kuriame mes gyvename.

Peru

Nelabai seniai Peru buvo aptiktos dviejų keistų į žmogų panašių būtybių su didžiulėmis galvomis liekanos.

Kusko muziejaus antropologas ir radinio autorius Renato Rikelmė teigia, kad šis radinys - tai ateivių palaikai. Jie buvo aptikti Peru pietuose netoli garsiosios Naskos lygumos, žinomos savo milžiniškais piešiniais.

Pirmosios mumijos galva didžiulė, atstumas nuo smakro iki viršugalvio -50 cm. Akiduobės žymiai platesnės, nei įprastai yra pas žmones. Kaukolė smarkiai ištempta atgal. Dešinėje akiduobėje

išliko truputį akies medžiagos. Tai reiškia, jog yra vilties, kad bus galima atlikti DNR analizę.

Antroji mumija yra vos 30 cm ilgio kartu su galva. Greičiausiai, tai yra neišnešiotas kūdikis. Tačiau jo dantys kaip suaugusio žmogaus, o maumenėlis - atviras, neužaugęs, kaip kūdikio.

Kaip teigia Rikelmė, jam padėti tęsti tyrimus atvyko trys antropologai iš Ispanijos ir Rusijos. Teigiama, jog jie irgi pripažino, kad paslaptingos liekanos priklauso ne žmonėms. Gali būti, kad tai yra ateivių mumijos, bent jau didesnė mumija tai jau tikrai ateivio.

Rikelmė tęsia: „Pripažįstu, kad tokia prielaida atrodo ekstravagantiškai. Tačiau juk akivaizdu, kad „didžiagalvių" nėra nė vienoje etninėje grupėje, gyvenančioje mūsų planetoje.

Rusija

2006-ųjų metų vasarą pensininkė Tatjana Muračinskaja su vyru ir draugais nuvažiavo į karjerus, esančius prie Ozerkų kaimo Gvardeisko rajone Kaliningrado srityje, išsimaudyti. Moteris nubrido į seklumą, kur smėlyje pamatė keistą nuzulintą akmenį. Moteris pakėlė šį akmenį - tai buvo suakmenėjimas, primenantis kaukolę.

Pensininkė namuose gerai apžiūrėjo savo radinį. Jame nosies vietoje buvo akiduobės ir skylutės. Pati kaukolės dėžutė buvo rombo formos, o toje vietoje, kur gyvoms būtybėms yra ausys, šioje kaukolėje buvo skylutės. Vietiniai žurnalistai netgi įžiūrėjo kaklo slankstelių liekanas.

Šį kartą mokslininkai šiuo radiniu nesusidomėjo. Pati Tatjana Muračinskaja yra įsitikinusi, kad tai yra humanoido kaukolė. Moteris kaukolės savininką meiliai pavadino Orionu ir pačią kaukolę saugo kaip savo akį.

Gana neseniai Astrachanės srityje netoli Samosdelkos kaimo vykstančių kasinėjimų metu archeologai aptiko neįprastą kaukolę. Ji panaši į žmogaus kaukolę, tik didesnė. Taip pat kaulai plonesni ir labiau grublėti, palyginus su žmogaus kaukole.

Kaip teigia ekspertai, kaktos kaulas sudarytas iš dviejų dalių, o žmogaus kaukolėje šis kaulas yra vientisas. Be to, šioje kaukolėje tilpo žymiai daugiau smegenų nei žmogaus kaukolėje. Šis radinys sukėlė nemažai ginčų tarp mokslininkų. Dalis tyrinėtojų yra įsitikinę, kad ši kaukolė yra nežemiškos kilmės.

JAV

Yra žinoma apie dar keistesnius radinius. Pavyzdžiui, Big Bend Kantryje (Big Band Country) (Teksaso valstija) buvo aptiktas urvas, o jame - nežinomos senovėje gyvenusios būtybės liekanos. Jos kaukolėje buvo tik viena akiduobė kaktos centre. Mokslininkai nustatė, kad „kiklopai galėjo sverti apie 300 kg, o jo ūgis siekė 2,5 m.

Daugelis ufologų mano, kad tokie genetiniai nukrypimai galėjo atsirasti dėl ateivių iš kitų planetų vykdytų eksperimentų.

Ateiviai - „vandenų šeimininkai “, kaip juos vadino senovėje gyvenę žmonės, -greičiausiai, neturėjo tiesioginių lytinių kontaktų su Žemės gyventojais. Panašu, kad jie atlikdavo dirbtinį apvaisinimą, į žmonių kiaušialąstes įdiegdami savo genetinę medžiagą.

Iš kitos pusės, jei ateiviai iš tikrųjų pas mus lankėsi su vizitais, tai tikrai gali būti, kad jie ne kartą nusileidimo ar pakilimo metu patyrė avariją. Kodėl negalima galvoti, kad keistosios kaukolės priklauso būtent jiems, „proto broliams", kurie žuvo, kai sudužo jų skraidymo aparatai?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

20.05.2019 laikas 14:19 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams

Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:57 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (gyvatžolės, kraujalankės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: paprastosios gyvatžolės šaknų, vaistinės kraujalankės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau