Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Balandžio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.04.2015, 15:24
Mokslo Afiša Peržiūrų (5661)
20 a. įvairiose šalyse įvairių žmonių atrastas reiškinys, kurio nepaaiškina egzistuojančios teorijos. Jam duoti skirtingi vardai: N.Kozyrevas "laiko emanacija"; W.Reich "O-manacija" arba "orgonu"; M.Blonlot "N- emanacija"; I.Shakhparonov "Mon-emanacija"; A.Gurvičius "mitogenetinė emanacija"; A.Chizhevsky "Z-emanacija"; A.Veinikas "laiko lauku" ir "M-lauku"; A.Deev "D-lauku"; Yu.V.Tszyan Kanchzhen "biolauku"; H.Moriyama "X-agentu"; V.Lensky "daugiapole emanacija", "radiesthesietic emanacija", "formuojančia galia", "tuščiomis bangomis", "pseudomagnetizmu"; H.Nieper "gravitacijos lauko energija"; T.Brown "elektrogravitacija", "penktąja jėga", "antigravitacija", "laisvąja energija". Šį pavadinimų sąrašą galima tęsti...
Sužinok daugiau ...
16.04.2015, 07:56
Medicinos Naujienos Peržiūrų (4676)
Ginčai, kur turi būti gydomi žmonės, kuriems reikia neurochirurgo pagalbos, tęsiasi ne pirmus metus. Dabar toks gydymas teikiamas penkiuose miestuose, tačiau ne už ilgo vienintelė vieta gali likti Kaunas. Toks mat Sveikatos apsaugos ministerijos sumanymas, kurį ji pati vadina logišku ir reikalingu. Nemato problemos ministerijos valdininkai, kad kalbame ne apie vieną kitą žmogų, o šimtus ar net tūkstančius. Negąsdina valdininkų ir tai, jog pacientus reikės nuvežti ne vieną šimtą kilometrų. Ne, mums tai nebaisu. Juk, kaip žinia, kiekviena ligoninė tiesiog apsistačiusi greitųjų automobiliais ir daugiau neturi ką veikti, tik teikti „taksi“ paslaugas maršrutu „iš visur – į Kauną“.
Sužinok daugiau ...
16.04.2015, 07:42
Archeologija Peržiūrų (5629)

Lenkijos archeologai, kasinėdami viename iš Gdansko priemiesčių, rado išskirtinį daiktą. Kaip patys teigia, XVIII amžiaus odinį penį. Erotiškas radinys aptiktas latrinoje – taip anksčiau vadinti tualetai. Todėl spėjama, kaip rašo gazeta.pl, kad šis daiktas iškrito kažkam juo naudojantis.

Sužinok daugiau ...
16.04.2015, 07:33
Archeologija Peržiūrų (5086)

Vienoje sudėtingiausių lobio gelbėjimo operacijų, netoli Šv. Elenos salos britų vadovaujama komanda surado 50 milijonų dolerių vertės sidabrinių monetų, kurios vandenyno dugne gulėjo nuo 1942 metų. Manoma, kad lobis ten atsidūrė, kai jį iš Mumbajaus į Londoną gabenęs garlaivis nuskendo, praneša BBC. Į Londoną plukdytos sidabrinės rupijos buvo skirtos karo reikmėms, tačiau Didžiosios Britanijos krantų jos niekada nepasiekė, kadangi į garlaivį pataikė torpeda.

Sužinok daugiau ...