Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Balandžio » 29

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


29.04.2015, 12:29
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (5251)

Fiziologijos profesorius iš Utrechto universiteto M.Postas, kuris jau po keleto savaičių atvyks į Lietuvą ir konferencijoje „Login“ skaitys pranešimą apie dirbtinę mėsą, jautieną augina iš kamieninių ląstelių. Anot jo, teoriškai iš vienos ląstelės galima pagaminti kad ir dešimt tūkstančių kilogramų mėsos.

Sužinok daugiau ...
29.04.2015, 12:21
Hipotezės Peržiūrų (3674)
Holografinis principas teigia, kad matematiniam Visatos apibūdinimui reikia vienu matmeniu mažiau. Tai, ką mes suvokiame kaip tris matmenis, iš tiesų gali būti dviejų dvimačių procesų vaizdas milžiniškame kosminiame horizonte.
Sužinok daugiau ...
29.04.2015, 10:34
Kosmosas Peržiūrų (6093)
Žmonija turėtų ruoštis kraustymuisi į kitas planetas per artimiausius tūkstantį metų – antraip ji tiesiog išnyks, įspėja garsiausias pastarojo meto fizikas Stephenas Hawkingas. „Mes privalome tęsti kosmoso keliones dėl žmonijos ateities, – sakė jis. – Nemanau, kad mes išgyvensime dar tūkstantį metų neištrūkę iš šios trapios planetos.“
Sužinok daugiau ...
29.04.2015, 10:23
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (20471)
Karminėje astrologijoje Drakono uodega (Ketu) žymi žmogaus sielos patirtį - praėjusių įsikūnijimų kraitį, kuris jau tampa našta ir trukdo dvasiškai augti bei tobulėti. Ši uodega tarytum velkasi iš paskos, stabdydama judėjimą pirmyn ir kliūdama už nemaloniausių karminių žmonių ir aplinkybių. Ji rodo įsišaknijusius neigiamus bruožus, kurie slegia, juodina sielą. Ketu simbolizuoja viską, ką Karma ar Likimas iš mūsų atima.
Sužinok daugiau ...