Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Kosmosas » 2015 » Balandžio » 29

S.Hawkingas: rinkitės Žemės išnykimas ar kitos planetos

Žmonija turėtų ruoštis kraustymuisi į kitas planetas per artimiausius tūkstantį metų – antraip ji tiesiog išnyks, įspėja garsiausias pastarojo meto fizikas Stephenas Hawkingas.

„Mes privalome tęsti kosmoso keliones dėl žmonijos ateities, – sakė jis. – Nemanau, kad mes išgyvensime dar tūkstantį metų neištrūkę iš šios trapios planetos.“

Tai jis pareiškė kalbėdamas Sidnėjaus Operos teatre susirinkusiems žiūrovams. Jo kalba buvo transliuojama holografiniuose ekranuose tiesiogiai iš mokslininko biuro Kembridže, rašo „The Independent“.

Paskaitos pabaigoje S.Hawkingas paskatino susirinkusius žiūrovus „pakelti galvas į žvaigždes, o ne spoksoti po kojomis“.

Stephenas Hawkingas ©www.alkaidediciones.com

„Bandykite suprasti, ką matote, ir galvokite apie tai, kodėl Visata egzistuoja, – ragino fizikas. – Būkite smalsūs ir, kad ir koks sudėtingas gyvenimas atrodytų, visuomet yra dalykų, kuriuos darydami pasieksite sėkmę. Svarbiausia nepasiduoti.“

S.Hawkingas dar sykį įspėjo apie žmonijai gresiančius pavojus, tokius kaip dirbtinio intelekto iškilimas, žmonių agresija ir barbariškumas.

Vasario mėnesį fizikas pareiškė, kad žmonės turėtų kolonizuoti kitas planetas – esą tai būtų tarsi „gyvybės draudimas“ mūsų rūšiai; vienintelis būdas užtikrinti tolesnį žmonijos egzistavimą.

Beje, nemažo žiniasklaidos dėmesio sulaukė kitas S.Hawkingo paskaitos epizodas. Viena žiūrovė mokslininkui uždavė klausimą, kodėl Zaynas Malikas paliko grupę „One Direction“ ir sudaužė milijonų paauglių širdis. Humoro jausmo nestokojantis mokslininkas paaiškino, kad paralelinėje visatoje Zaynas tebėra grupės narys, o dar kitoje jis yra susituokęs su moterimi, kuri uždavė šį klausimą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Varškės spurgos
Gardžių varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos. Varškės spurgos apibarstomos cukraus pudra arba apšlakstomos lydytu šokoladu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau