Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Balandžio » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.04.2015, 20:44
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (6483)

Čampos sala labai populiari tarp turistų, plaukiančiu kruizu Arktikoje. Dėl to stebėtis nereikia- šioje saloje aptinkami objektai, kurių kilmė iki šiol nėra žinoma, o ir artimiausiu metu šios mįslės išsiaiškinimo, ko gero, nebus.

Sužinok daugiau ...
11.04.2015, 16:52
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5675)

Konspirologijos specialistai teigia, kad mūsų pasaulį jau daug amžių valdo slaptos draugijos. tiesa tai ar ne - patikrinti sunku, tačiau versija, kad visos žmonijos gyvenimą valdo 13 masonų ložių, iš kurių 7 yra ypač privilegijuotos, gali lygiai taip pat egzistuoti, kaip ir kitos versijos. Teigiama, kad vienai iš privilegijuotųjų ložių priklauso Astronų šeima, kurios istorija atrodo tiesiog neįtikėtina.

Sužinok daugiau ...
11.04.2015, 14:29
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5280)

1913 metais tarptautiniai bankininkai sugebėjo prastumti Amerikoje „Federalinio rezervo“ įstatymą, pagal kurį tiktai jie turėjo teisę spausdinti dolerius ir juos skolinti vyriausybei, gaudami už tuos popieriukus palūkanas auksu. Prasidėjo didžiausia afera žmonijos istorijoje. XVIII amžiaus pabaigoje Rotšildų šeima nutarė paskleisti savo pinigų spausdinimo patirtį, įgytą Anglijoje ir Prancūzijoje, jaunoje ir audringai besivystančioje Amerikoje. Tuo tikslu 1790 metais jie pasodino į finansų ministro postą Aleksandrą Hamiltoną, kurio pastangomis buvo įsteigtas „Pirmasis Jungtinių Valstijų nacionalinis bankas“. Iki 1836 metų jis aktyviai dalyvavo Amerikos pinigų sistemos formavime.

Sužinok daugiau ...
11.04.2015, 14:02
Mistinės Būtybės Peržiūrų (5267)
Legendos apie sparnuotus monstrus egzistuoja beveik visose pasaulio tautose, o mitų apie juos šaknys siekia labai senus laikus. Slavai pasakoja apie stebuklingus paukščius Siriną ir Alkonostą, senovės judėjai – apie sparnuotus angelus ir demonus, senovės graikai – apie harpijas. Įdomu tai, kad skirtinguose tautose šie sutvėrimai buvo apibūdinami praktiškai vienodai. Ar tai neliudija, kad žmonės savo akimis matė tokias sparnuotas pabaisas?
Sužinok daugiau ...
11.04.2015, 13:38
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4802)

Kinijoje, kurioje ribojamas tikėjimas beveik viskuo, išskyrus komunistų partija, mistinės istorijos nedažnai tampa populiarios. Tačiau kino Zhaoguo Mengo istorija apie sueitį su ateiviais žinoma beveik kiekvienam kinui, rašo „The Huffington Post“. Z.Mengas yra kilęs iš istorinio Mandžiūrijos regiono, esančio Šiaurės Rytų Kinijoje. Patys kinai šio regiono gyventojus laiko kilniaširdžiais ir darbščiais, tačiau kartais truputį atitolusiais nuo realybės. Tad visiškai nestebina, kad pirmasis žmogus šalyje, kuris teigė, jog santykiavo su nežemiškomis būtybėmis, yra kilęs būtent iš šio regiono. Įdomu ir tai, kad Zhaoguo Mengo sekmingai praėjo melo detektoriaus testą.

Sužinok daugiau ...