Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Balandžio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.04.2015, 22:26
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (4168)
Paslaptingi lietus gyvų žuvų, varlių ir kirminų buvo pastebimi šimtus metų ir yra vieni iš labiausiai paplitusių reiškinių. Dabar keistas paranormalus reiškinys įvyko Norvegijoje, kur dideliu kiekiu pradėjo kristi sliekai iš dangaus. Ypač kalnų aukštumose, kur slidininkai važinėjasi nuo kalnų. "mačiau tūkstančius sliekų ant sniego," sakė biologijos mokytoja Karsteyn Gjerstad, kuri slidinėjo netoli Bergeno. "Kai pamačiau ant sniego, jie atrodė negyvi, bet kai aš paėmiau į rankas pastebėjau, kad jie buvo gyvi."
Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 22:08
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (3555)
70-metų sulaukusi močiutė iš Floridos neatrodo, kaip jų bendraamžiai. Ji važinėja "Porsche 918 Spyder", kuris kainuos $ 1.000.000 dolerių. Močiutė nuolat dalyvauja religinėse apeigose, žinoma atvažiuodama savo superautomobiliu. Taip pat senjora randa laiko ir apsilankyti kavinėse. Vat tokios dabar pas mus senjoros.
Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 22:01
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (5690)
JAV apygardoje Evanse, 35-erių metų motina Rachel Lihnerd, nusprendė padaryti dukteriai kažką malonaus ir surengė vakarėlį paaugliams su alkoholiu, narkotikais ir seksu. Mama aktyviai dalyvavo vakarėlyje, kur vartojo drauge alkoholį ir žaidė žaidimus dėl nusirengimo. Po viso to, motinai buvo maža ir nuėjo į vonią su savo dukters 18 metų draugu užsiimti seksu. Garsas apie šį vakarėlį atėjo ir iki policijos. Šiuo metu moteriai-organizatoriai yra atimtos motinystės teisės, kaip pasirodė ji turi penkis vaikus.
Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 21:20
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (7066)

Yra ne tiek jau daug žmonių, niekada negirdėjusių apie didžiąją bulgarų aiškiaregę Vangą. Jos gyvenimas buvo toks pat nuostabus ir paslaptingas, kaip ir jos pranašystės ar gydomosios galios. Tiesą sakant, ši akla moteris praktiškai visą gyvenimą nugyveno per plauką nuo tikro stebuklo. Vangelija išvertus iš graikų kalbos reiškia nešančiąją gerą žinią. Sklando legendos, kad pats Vangos veidas skleidė keistą švytėjimą.

Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 19:47
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (7017)

Indėnų prakeikimas gali būti gerokai klastingesnis, nei šiandien galime tai įsivaizduoti. Vos atsikračiusi Britų imperijos jungo, jauna amerikiečių valstybė su triguba energija ėmė atiminėti žemes, laisvę ir nepriklausomybę iš kitų tautų. Slinkimo į indėnų teritorijas niekas nesulaikė, prasidėjo pats tikriausias genocidas.

Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 10:21
NSO, Ateiviai Peržiūrų (6681)

Taikūs dzetai, matyt, įsikūrę Dzeta-1 trečiojoje planetoje. 1965-ais astronomijos dėstytoja Madžori Fiš įrodė, kad Hill‘ų matyto žvaigždėlapio žvaigždžių išsidėstymas galimas tik iš planetos prie Tinklelio Dzeta žvaigždės. Haineko centre patvirtino Fiš paskaičiavimus. Ir JAV 5-me dešimtm. sudužę laivai irgi atvykę iš Tinklelio žvaigždyno. Slaptoje ataskaitoje prezidentui, su kuria buvo supažindanti prodiuserė Linda Haue ir ufologas U. Muras, kaip ir TV laidoje „NSO atskleidimas vyksta“, transliuotai 1989 m., sakyta, kad ketvirtoje dvinarės žvaigždės planetoje esanti civilizacija pasiek labai aukštą technologijos lygį, ir skraido į Oriono ir Didžiojo Šuns žvaigždynus.

Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 10:12
Hipotezės Peržiūrų (5073)
Didžiausia vietinė grėsmė – galingi ugnikalnių išsiveržimai, į stratosferą išmetantys sieringas dujas. Jie gali sukelti staigų globalų atvėsimą ir augalijos žūtį. Kai kurie mokslininkai sieja Tobo ugnikalnio išsiveržimą, įvykusį prieš 74 tūkst. m., su žmonių populiacijos sumažėjimu iki kelių tūkstančių (dar paskaidykite – Pėdos laiko pelenuose). Dauguma ypač galingai išsiversti galinčių ugnikalnių linkę būti „neramiais“, jų paviršius nuolat kyla ir leidžiasi. 2012 m. geologai ėmė gręžti Flegrėjų laukų supervulkano Neapolio įlankoje rajone, o Bolivijos vulkanologai stebi Uturubku, vieną sparčiausiai kylančių ugnikalnių, laikomu kandidatu į artimiausią superišsiveržimą.
Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 07:50
Automobilių Naujienos Peržiūrų (6849)
Viliaus Budreikos laiškas. Jame skaitytojas išliejo nuoskaudą dėl nesėkmingo pirkinio – 2004-aisiais metais pagaminto BMW 530D (E60) automobilio. Pirkėjo teigimu, automobilį pardavusi įmonė nuslėpė atsuktą ridą ir nutylėjo apie užmaskuotus gedimus. „Jau kurį laiką ieškojau tokios komplektacijos automobilio, sunkiai sekėsi tokį surasti. Paskambinus pasiteirauti, automobilio pardavėjas Tomas Adilbekovas BMW apibūdino kaip labai geros būklės, sutvarkytą ir paruoštą eksploatacijai transporto priemonę. Neseniai buvo atlikta techninė apžiūra, reikiami remonto darbai. Susitarus ir susitikus už poros dienų Klaipėdoje, prie „Regitros“ apžiūrėjau BMW, atlikau bandomąjį važiavimą, pasidomėjau daugiau apie automobilį“, – aiškino nusivylęs pirkėjas.
Sužinok daugiau ...