Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Hipotezės » 2015 » Balandžio » 18

Gimimo metu oras, atskleidžia tavo asmenybe

Gimimo laikas daro didelę įtaką žmogaus likimui. Pagal jį galima apibūdinti asmens charakterį, jo pomėgius, talentus, nuspėti meilės ryšius ar net sveikatos problemas. Tačiau šį kartą apie tai prabils ne gimimo data ar valanda, o metų laikai ir oras, kuriuo džiaugėsi ar kurį keikė artimieji, kai išvydote šį pasaulį.

Kuo svarbus oras?

Anot Vanderbilto universiteto (JAV) mokslininkų, oras, tiksliau – sezonas, kada žmogus gimė, daro didžiulę įtaką jo tolesniam gyvenimui. Atlikus įvairius tyrimus paaiškėjo, kad nuo to priklauso žinduolių biologinio laikrodžio veikla. Šis laikrodis matuoja dienos ilgį ir daro įtaką žmogaus elgesiui bei Gimimo metu oras, atskleidžia tavo asmenybėorganizmo veiklai. Norėdami tai įrodyti, mokslininkai atliko tyrimą su pelių jaunikliais. Dalis jų auginti

dirbtinai sukurtomis žiemos sąlygomis (daugiau tamsos, vėsesnis oras), kiti – vasaros (daugiau šviesos, šiltesnis oras). Graužikams ūgtelėjus, visi jie buvo apgyvendinti kartu, tačiau jų elgesys ir sveikata skyrėsi. Manoma, kad gimimo laikas sezono atžvilgiu taip pat veikia ir žmones. Svarbu ne tik šviesos ir tamsos režimas, oro temperatūra, bet ir motinos valgymo įpročiai, laikas, praleistas saulėje, virusų gausa aplinkoje, hormonų pusiausvyra nėščiosios organizme. Visiems šiems dalykams sezoniškumas taip pat daro didžiulę įtaką, o nuo jo priklauso ir būsimo mažylio gyvenimo kokybė.

Asmenybės bruožai

Gimusieji pavasarį puikiai geba prisitaikyti prie skirtingų gyvenimo sąlygų ir greitai reaguoja į kintančias aplinkybes, todėl lengvai sutaria su įvairiais žmonėmis. Kartais pavasario globotiniai tampa prisitaikėliais ir visada sutinka su aplinkinių nuomone, nors slapčia galvoja kitaip. Taip elgiasi ne iš piktos valios, tik norėdami įtikti kitiems. Jiems labai svarbu, kad aplinkiniai juos mylėtų ir gerbtų. Išgirdusios kritiką apie save šios asmenybės reaguoja itin skaudžiai, nes nepasitiki savimi. Nepaisant visko, tai labai draugiški, šilti ir geranoriški žmonės.

Gimusieji vasarą yra energingi ir pasitikintys savimi. Šie žmonės nuolat nori būti dėmesio centre. Negavę, ko nori, tuoj pat užsiplieskia, nes negeba kontroliuoti emocijų. Todėl dažnai atsiduria nemaloniose situacijose ir vėliau gailisi dėl savo poelgių. Tačiau šios asmenybės nepasimoko iš savo klaidų, tačiau nėra savanaudės. Tai puikūs bičiuliai, su kuriais įdomu leisti laiką. Svarbu jų nepykdyti, tuomet viskas bus gerai.

Gimusieji rudenį yra ramios ir tylios prigimties. Jie niekur neskuba ir mėgsta pamąstyti. Netikėti gyvenimo pokyčiai šioms asmenybėms kelia stresą. Geriausiai jaučiasi gyvendamos pagal pačių susikurtą planą. Rudens globotiniai mėgsta vienatvę, todėl neturi daug draugų. Jiems reikia laiko, kad kam nors atvertų savo širdį.

Gimusieji žiemą būna griežti ne tik aplinkiniams, bet ir sau. Dažniausiai gyvena pagal pačių susikurtas taisykles, vengia nuotykių ir pramogų. Viskas, ką gyvenime daro, turi nešti naudą. Tiesa, nebūtinai materialią. Tai gali būti ir dvasinis tobulėjimas. Jeigu žiemos globotiniai ką nors sumąsto, perkalbėti jų neįmanoma. Jie nepaiso kitų nuomonės ir yra labai užsispyrę. Apskritai šios asmenybės mėgsta patarinėti kitiems. Jausmų pasaulis joms svetimas. Anot žiemos globotinių, emocijas rodo tik silpni žmonės.

Tinkamiausia profesija

Pavasario globotiniai gali dirbti įvairius darbus, nes greitai įsisavina naują informaciją. Tačiau dėl talento manipuliuoti kitais ir prisitaikyti prie įvairių situacijų labiausiai jiems tinka politiko karjera. Taip pat galėtų tapti puikiais reklamos arba viešųjų ryšių specialistais. Šios asmenybės užglaistytų visas įmonės klaidas ir sukurtų idealų jos įvaizdį visuomenėje.

Vasaros globotiniai nemėgsta monotoniško darbo. Profesinėje srityje jie trokšta veiksmo, iššūkių ir rizikos. Taip pat dievina konkurenciją, nes tai skatina tobulėti ir judėti pirmyn. Šie žmonės galėtų tapti puikiais verslininkais, ypač jeigu tai susiję su grožio industrija. Be to, mėgsta ir fizinį darbą.

Rudens globotiniai geriausiai atsiskleidžia tose profesinėse srityse, kurios reikalauja didelio kruopštumo, kantrybės ir nemenko išsilavinimo. Tačiau šioms asmenybėms tai nėra problema, nes joms patinka mokytis. Rudens globotiniai dažnai renkasi mokslininkų kelią ir tikisi išrasti ką nors naujo, kas palengvintų gyvenimą. Kai kurie tampa filosofais arba dvasininkais.

Žiemos globotiniai visur siekia karjeros aukštumų. Jiems labiausiai tinka konkretus, griežtų taisyklių reikalaujantis darbas. Šie žmonės galėtų tapti puikiais teisėjais, ekonomistais, finansininkais arba gydytojais, nes nebijo sunkaus darbo ir bet kokia kaina siekia pripažinimo.

Sveikatos pavojai

Gimusiems pavasarį gresia peršalimo ligos, įvairios infekcijos ir alergijos. Norint to išvengti, būtina nuo mažens stiprinti organizmą. Taip pat pavasario globotiniai dažnai skundžiasi valgymo sutrikimais.

Pasaulį išvydusieji vasarą dažniau negu kiti kenčia nuo įvairių priklausomybių. Taip pat neretai serga akių ligomis ir turi prastą regėjimą. Be to, šioms asmenybėms sunkiai sekasi išvengti traumų.

Gimusieji rudenį serga itin retai, tačiau jų rykštė – įvairūs psichikos sutrikimai. Taip pat neretai vargina astma.

Pasaulį išvydusiems žiemą gresiapsichinės ligos, ypač depresija ir šizofrenija. Taip pat jie dažniau kenčia dėl alergijos įvairiems maisto produktams. Škotijos mokslininkai žiemos globotiniams turi dar vieną liūdną žinią – jie net 24 % dažniau negu kiti serga širdies ir kraujagyslių ligomis. Dažniausiai tai susiję su per dideliu cholesterolio kiekiu kraujyje.

Ką lemia oras?

Giedrą ir saulėtą dieną pasaulį išvydę asmenys yra energingi ir linksmi. Jie netgi sudėtingiausiose situacijoje geba įžvelgti gėrio ir naudos. Tačiau jei kam nors pavyksta juos supykdyti arba įskaudinti, tuomet emocijos liejasi per kraštus. Apskritai lieti įniršį šioms asmenybėms nepatinka. Jos kovoja už gėrį ir taiką pasaulyje.

Debesuotą, bet be kritulių dieną gimę žmonės visais įmanomais būdais siekia tikslų. Tai gana dviveidės asmenybės, kurios norėdamos pelnyti aplinkinių palankumą gali apsimesti kur kas geresnėmis negu yra iš tiesų.

Per lietų šį pasaulį išvydę asmenys yra itin emocingi ir jautrūs. Jais visą gyvenimą reikia rūpintis kaip mažais vaikais. Šiems žmonėms patinka globa, todėl jie noriai paklūsta kitų nurodymams. Kartais toks nesavarankiškumas atsirūgsta, nes piktavaliai aplinkiniai nevengia manipuliuoti šiais naivuoliais.

Sningant gimsta stiprios asmenybės, kurios nebijo kovoti už save ir neieško aplinkinių paramos. Jos nuo mažens žino, ko nori, ir negaili jėgų, kad svajonės taptų realybe. Kartais siekdami užsibrėžto tikslo šie žmonės tampa per daug užsispyrę ir nepastebi aplinkui tykančių pavojų.

Esant tirštam rūkui pasaulį išvysta itin turtingą dvasinį pasaulį turintys žmonės. Neretai jie tampa dvasininkais arba ezoterikais. Tai labai įžvalgios asmenybės, kurios sutikusios naują žmogų geba perprasti jo slapčiausias mintis.

Gimusieji per audrą arba pūgą būna labai neramūs karštakošiai. Jie kovoja ne tik už savo, bet ir artimųjų gerovę. Šios asmenybės jaučiasi turinčios tokį stiprų autoritetą, kad joms atrodo, jog privalo ginti silpnesniuosius.

Ką atskleidžia paros laikas?

Ryte gimsta darbštūs žmonės, kurie nuo mažų dienų iki senatvės galvoja apie nesibaigiančius rūpesčius. Jeigu neturi savo problemų, aprauda svetimas. Šios asmenybės nuolat dėl ko nors nerimauja.

Dienos šviesą išvydusios asmenybės yra itin energingos ir pasitikinčios savimi. Jos žino, ko nori, ir drąsiai to siekia. Jeigu pradeda kokį nors darbą, visada jį baigia. Aplinkiniams keista, kaip šie žmonės visur spėja. Pastarieji dėl tokio gyvenimo tempo nesuka galvos, nes kuo daugiau nuveikia, tuo prasmingiau gyvena.

Vakare pasaulį išvydęžmonės dažnai vadinami gimusiais po laiminga žvaigžde. Nors nėra nei labai veiklūs ir intelektualūs, jiems gyvenime viskas sekasi. Tiesiog visada atsiduria tinkamu laiku tinkamoje vietoje. Paprastai šios asmenybės kliaujasi intuicija.

Gimusieji naktį dažnai mėgsta vienatvę ir į gyvenimą žiūri kitaip nei dauguma. Neretai jie tampa atsiskyrėliais menininkais arba pasineria į dvasinį pasaulį. Materialinės gėrybės šiems žmonėms visiškai nerūpi.

Įdomu

  • Apie orų, vyravusių žmogui gimstant, įtaką jo likimui kalbėjo dar medicinos tėvu vadinamas Hipokratas.
  • Pastebėta, kad šaltymečiu gimsta sunkesni ir aukštesni kūdikiai.
  • Žiemą ir pavasarį gimusių mažylių galva būna didesnė negu tų, kurie pasaulį išvysta vasarą arba rudenį.
  • Ilgiausiai gyvena rudenį gimę žmonės. Beje, senatvėje jie rečiau serga.
  • Pastebėta, kad daugiausia maniakų ir serijinių žudikų gimsta rudens pabaigoje.
  • Gimusieji viduržiemį dažniau nei kiti tampa pernelyg jaunais tėvais.
  • Daugiausia kairiarankių gimsta žiemą.
  • Paprastai daugiausia apgamų turi vasaros dieną gimusieji žmonės.
  • Manoma, kad šviesiu paros metu gimę asmenys gražesni už tuos, kurie pasaulį išvydo naktį.
  • Mirtingumas tarp naktį gimusių naujagimių yra tris kartus didesnis negu tarp gimusiųjų dieną.
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://priekavos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau