Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 19

Sužinokite, kaip kokoso aliejus veikia skydliaukę!

Skydliaukės vėžys, ką daryti, kad išvengti - sužinokite apie tai iš vaizdo medžiagos!

Tyrimai parodė, kad skydliaukė yra pagrindinė nutukimo priežastis, ypač tarp moterų.

Simptomai, tokie kaip: šaltos rankos ir pėdos, žema kūno temperatūra, jautrumas šalčiui, karščiavimo jausmas, galvos skausmas, nemiga, sausa oda, patinusios akys, plaukų slinkimas, trapūs nagai, sąnarių skausmas, vidurių užkietėjimas, nuovargis, dažnos infekcijos, užkimęs balsas, spengimas ausyse, galvos svaigimas ir svorio padidėjimas, kuris tampa nevaldomas (paranormal.lt).

Kokosų aliejus yra sotus ir labai stabilus (nerafinuotas kokoso aliejus, kurio galiojimo laikas yra apie 3-5 metus esant kambario temperatūroje).

Skydliaukės vėžys

Kokosų aliejus yra labai veiksmingas siekiant stabilizuoti hormonų lygį, bei padidinti skydliaukės našumą, ir apie tai daugelis žmonių net nežino!

Kokoso aliejus yra unikalus savo sudėtine medžiaga - lauro rūgšties. Ši rūgštis yra naudinga mums, prisotinta sočiųjų riebalų kuri yra labai veiksminga skydliaukės ląstelių darbui. Lauro rūgštis sugeba pašalinti chronišką uždegimą mūsų organizme, bei skatina pažeistų ląstelių atstatymą. Taip pat, padidina medžiagų apykaitą, pagerina skydliaukės veiklos funkcijas.

Kokoso aliejaus komponentai turi antihistamininių, antimikrobinių, antiseptinių savybių, stiprina imunitetą, kovoja su gliukokortikoidais; priešvėžiniais agentais.

Kokosų aliejus:

  1. naudingas širdžiai;
  2. pagerina skydliaukės veiklą;
  3. pagerina medžiagų apykaitą;
  4. skatina svorio numetimą (jai reikia);
  5. palaiko imuninę sistemą.

Be įprasto kokoso aliejaus yra nerafinuotas kokosų aliejus. Tai, kažkas nuostabaus. Šis atogrąžų stebuklo produktas turi daug privalumų ir taikymo metodų. Nebijokite naudoti jį - kepkite ant jo, dėkite į kokteilius ir t.t.

Skydliaukės vėžys: patikrinkite, ar jis jums gresia ir ką daryti, kad jo išvengti - sužinosite apie tai iš vaizdo įrašo, verta pasižiūrėti:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.07.2019 laikas 21:56 Receptai – Patiekalai Keptas triušis (majonezo marinatas)

Gaminame. Keptas triušis. Prieš kepant orkaitę įkaitiname iki 180 laipsniu. Triušio gabaliukus dedame į kepimo maišą ir kepame apie 1,5 valandos. Jeigu norite, kad triušiena labiau apskrustų, išimkite iš maišo ir dar pakepinkit...

Skaityti daugiau

11.07.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame pl...

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blynai su traškia plutele

Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite ju...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau