Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 8

Sveikatos problemos pagal nagus

Ligų diagnostika pagal nagus. Kas užkoduota naguose?

Ar kada nors pagalvojote, kad nagai gali išduoti jūsų fizinę sveikatą? Apžiūrėkite ir įvertinkite jų būklę – gali būti, kad žinant tam tikrus ženklus jums pavyks diagnozuoti ligą ir laiku pasveikti.

Plokšti nagai – lėtinio gastrito ženklas

Jeigu jūsų nagai nėra nė kiek iškilę, atrodo plokšti, gali būti, jog turite virškinimo problemų. Turėtumėte būtinai atkreipti dėmesį į plokščius nagus, mat jie gali simbolizuoti lėtinio gastrito užuomazgas arba dispepsiją – virškinimo veiklos sutrikimą.

Ilgi ir siauri nagai – paralyžiaus ženklas

Žmonių, kuriems trūksta organizme kalcio, nagai paprastai būna itin siauri. Kalcio trūkumą išduoda ir trupantys nagai. Atkreipkite į tai dėmesį, mat šio mikroelemento trūkumas ilgainiui prives prie didelių stuburo skausmų ar net dalinio paralyžiaus.

Trumpi ir platūs nagai – nevaisingumo ženklas

Jei jūsų nagai labai trumpi ir platūs, tikėtina, kad patiriate sunkumų norėdami susilaukti vaikelio. Tiesa, nusiminti nereikėtų, nes šiais laikais medicina gali labai daug, todėl su gydytojų profesionalų pagalba susilaukti atžalų tikrai pavyks.

Iškilūs ir violetiniai nagai – tuberkuliozės ženklas

Jei nagai primena apversto šaukštelio formą, gali būti, kad jums – ankstyvosios tuberkuliozės forma. Atkreipkite dėmesį į viešuoju transportu važinėjančius keleivius – jei jų nagai lenkti ir su violetinės spalvos atspalviu, gali būti, jog jie serga užkrečiama tuberkulioze. Patartina nuo tokio žmogaus nueiti atokiau.

Baltos dėmės ant nagų

Jei matote, kad ant kelių nagų atsirado baltos dėmelės, o nagai tapo silpnesni, turėtumėte kreiptis į gydytoją. Dėmės gali išduoti vitaminų trūkumą, grybelinę infekciją ar net neurozę.

Dideli nagai – kvėpavimo sutrikimų ženklas

Jei jūsų nagai labai dideli, gali būti, kad turite problemų su kvėpavimo ligomis. Gali būti, kad jus nuolat vargina gerklės, bronchų ar plaučių ligos. Paprastai tokie nagai būna pas užkietėjusius rūkalius.

Maži ir raudoni nagai – silpnos širdies ženklas

Jei nagai siauri, maži ir raudonos spalvos, tai ženklas, jog jums – širdies nepakankamumas. Raudoni nagai – pats pirmasis organizmo pagalbos šauksmas, kad jūsų širdis yra silpna.

Įdubę nagai – isterijos ženklas

Jei jūsų nagai atrodo tarsi įaugę į odą, gali būti, kad esate prie nervinio išsekimo ribos. Pasistenkite ramiai kvėpuoti, įsigykite akvariumą su žuvelėmis. Jei pajusite, kad situacija negerėja, reikėtų apsilankyti pas psichologą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

20.10.2019 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Moliūgų Ir Sutirštinto Pieno Pyragas
Pyragas su moliūgų ir sutirštinto pieno įdaru . Į namus ir sandėliukus jau parkeliavo šio derliaus moliūgai. Vieni iš jų verda sriubas ar troškinius, kiti kepa blynus ar ruošia džemą.

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 21:18 Receptai – Patiekalai Mano vyro mėgstamiausias maistas. Sluoksniuoti paplotėliai ant vandens!

Tu juos įsimylėsi! Nors gamink kiekvieną dieną, neatsibos. Tiesiog šedevras! Aš darau trečia dieną iš eilės ir suvalgoma labai greitai. Tokie sluoksniuoti paplotėliai keptuvėje yra maistingi ir kvapnūs. Trapus ir subtilus skoni...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau