Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2017 » Birželio » 14

Vegetarizmo rezultatas – metastazės plaučiuose

Šeimoje baisi bėda. Tai yra, baisi liga. Sesuo. Vegetarė iš pašaukimo, jei galima taip pavadinti. Labai domėjosi visais šiais dalykais, daug skaitė, ieškojo informacijos internetu. Klausė įvairias paskaitas, lankė kursus. Niekaip neišeina pasakyti, jog buvo per mažai apsišvietusi vegetarizmo srityje. Įtraukė į tai savo šeimą – vyras, du vaikai.

Visi jie tikėjo, jog gyvena visiškai teisingai, o jų organizmai gauna pilną reikalingų medžiagų racioną. Kelis kartus praėjo badavimo procedūras vandeniu, kitą kartą sultimis (po 21 dieną). Pasak jos pačios, tai turėjo perkrauti organizmą naujam ciklui. Ji kalbėjo jog jaučiasi puikiai, kaip ir jos šeima. Tai truko apie 10 (gal daugiau) metų.

Vegetarizmo rezultatas – metastazės plaučiuose

Metastazės plaučiuose. Nuotrauka paimta vlegkih.ru

Tačiau žiūrint į tai iš šono matėsi visai kas kita, bent jau man. Jie sukūdo kaip dviračiai, oda suvyto. Tai ką jie vadino sveikata, asmeniškai man atrodė, kaip organizmo degradacija. Kartais mes pasiginčydavome dėl tų dalykų, tačiau ji buvo absoliučiai įsitikinusi savo teisumu ir aš neturėjau jokių šansų net argumentais jos įtikinti pažvelgti į šį reikalą mano akimis. Tai buvo religija.

Neseniai buvo jos gimimo diena, tačiau mes negalėjome nuvažiuoti jos pasveikinti, nes visa šeima sirgo. Kaip jie sakė – peršalo ir kosėjo. Praėjo beveik mėnuo, o tai vis nepraeina. Klausinėjome, o širdį smelkėsi nerimas – kažkas negerai. Nors aš, prisipažinsiu, visą laiką laukiau to, kad kažkas tokio įvyks. Ypač matydamas jų visų fizinę būklę, kuri mažai kuo skyrėsi nuo Osvencimo kalinių.

Užvakar paskambino sesers vyras ir pasakė, kad su ja negerai, ji nenori eiti tikrintis pas gydytoją, nes ir taip žino diagnozę. Vakar mes su mama nuvažiavome pas ją ir su vargu įkalbėjome nuvažiuoti pas gydytojus pasitikrinti. Šiandien sesers vyras vėl paskambino ir pasakė, kad jos baisiausi spėjimai pasitvirtino. Metastazės plaučiuose ir vanduo. Ir viskas vyksta labai sparčiai, nualintas organizmas nebeturi resursų kovai už gyvybę.

Visą vyksmą nuo pradžios iki galo mačiau savo akimis. Nuo žydinčios moters iki dabartinės būsenos.

Aš nežinau, ką čia dar galima būtų pridėti, nes ji nebeturi noro (o gal ir tikėjimo) kažką keisti, ji labai silpna fiziškai, o tuo pačiu ir dvasiškai. Tas maistas, kurį ji laikė sveiku – nesuteikė jai jokių gyvybinių atsargų. Atvirkščiai.

Papildau: Aš netvirtinu, kad ta liga NUO vegetarizmo, bet, kad ji yra viena iš organizmo atsparumo sumažėjimo priežasčių – neabejotinai.

Šis įrašas viešai skelbiamas facebook socialiniame tinkle, apačioje nurodyto autoriaus paskyroje

Arvydas Daunys

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau