Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Birželio » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.06.2017, 22:07
Burtai, Magija Peržiūrų (4594)
Jei turite priešą kuris pastoviai jus persekioja, neduoda jums ramybės šie burtai padės užbaigti visa tai. Šeštadienį ant altoriaus uždekite dvi juodas žvakes ir, darydami tai, įsivaizduokite visą tą blogį, kurį jums padarė jūsų priešas.
Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 21:52
Burtai, Magija Peržiūrų (11025)
Šie burtai padės išsipildyti jūsų norams. Jums reikės: žvakės, degtukų (nenaudokite žiebtuvėlio) ir žvakidės. Susirinkus visus reikiamus komponentus būrimui jums reikės perkelti visatos energiją į žvakę ir perduoti jei savo norą. Negalvokite blogų norų norėdami kam nors pakenkti. Tai baltoji magija tad nieko nesigaus, o blogiausiu atveju blogis gali grįžti atgal.
Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 21:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7193)
Gastroezofaginis refliuksas, kurio pagrindinis simptomas yra rėmuo, – itin dažna sveikatos problema, kamuojanti apie 50 % amerikiečių. Priimta manyti, kad ligos priežastis yra padidėjęs skrandžio rūgštingumas. JAV natūraliosios medicinos šalininko dr. Josepho M. Mercola teigimu, problemų reikia ieškoti visai kitur. Kas sukelia tokią būklę ir kaip ją spręsti?
Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 18:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4833)
Mielės vaistams vartojamos labai seniai – apie jų gydomąsias savybes žinojo jau senovės egiptiečiai. Šiandien jos vartojamos ne tik gaminant maistą ar gydomiesiems tikslams. Mokslininkai mieles naudoja kaip žmogaus kūno ląstelių modelį, nes mielių ląstelės yra stebėtinai panašios į žmogaus kūno ląsteles!
Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 10:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9164)

Naujienų portalų, žurnalų ir net reklamų antraštės mirga pranešimais, kad Nobelio premijos laureatas vokiečių gydytojas Otto Warburgas nustatė, kas iš tikrųjų sukelia vėžį. Dažnai klaidingai teigiama, kad garsusis gydytojas pirminėmis vėžinių ligų priežastimis įvardijo deguonies trūkumą ir rūgštinę organizmo terpę ir dėl to buvo apdovanotas Nobelio medicinos premija. Tačiau realiai Otto Warburgas tiesiog ištyrė, kad mažas deguonies kiekis ir rūgštinė terpė būdinga vėžinėms ląstelėms. Nors abu teiginiai skamba panašiai, tačiau iš tiesų skiriasi.

Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 08:51
Burtai, Magija Peržiūrų (7032)
Prieš tavo akis – dar viduramžių laikų burtas. Aklai pasitikėti rezultatais tikrai nesiūlome, bet pažaisti gali būti visai smagu. Bakstelėk į bet kurį lentelėje esantį langelį (nuo 1 iki 100) ir sužinok, kas tavęs laukia artimiausiu metu
Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 07:58
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3144)
Pirmas klausimas, ar gazuotu vandeniu vadinami saldūs, gaivieji gėrimai ar grynas vanduo? Niekas neabejoja, kad vanduo organizmui yra reikalingas ir jo rekomenduojama kasdien išgerti gana didelį kiekį. Tačiau limonadai, net dietiniai, nėra naudingi sveikatai. O kaip gazuotas vanduo? Ar jį būtų galima laikyti sveiku? O gal geriant per daug poveikis būtų toks pat, kaip geriant limonadus? Laikas išsiaiškinti tiesą!
Sužinok daugiau ...
28.06.2017, 07:27
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9934)
Maždaug šešis dešimtmečius tradicinės medicinos bendruomenė laikėsi nuostatos, kad vėžys išsivysto dėl ląstelių branduolio valdymo funkcijų pokyčių. Pagal šią koncepciją (žinomą kaip ląstelių branduolio funkcijų sutrikimas), vėžiniai pakitimai yra negrįžtami ir vėžį gydyti galima tik pašalinant ląsteles chirurginiu būdu, sunaikinant jas švitinimu ar taikant chemoterapiją. Tačiau ši nuomonė yra klaidinga. Nuo 1938 m. maisto fiziologai surinko gausybę įrodymų, kad vėžys kyla ne branduolyje, o ląstelių mitochondrijose.
Sužinok daugiau ...