Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Birželio » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.06.2017, 19:47
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6651)
Jei esate tarp tų, kurie kenčia nuo osteoporozės, tai geriausias sprendimas jums! Ši priemonė padės jums užkirsti kelią ir išsigydyti šią ligą. Pagalbinės medžiagos kurios taikomos šiame recepte turi teigiamą poveikį kaulų tankui, tokiu būdu užkertamas kelias, jų(kaulų) struktūros pažeidimui, bei padeda kovoti su osteoporoze.
Sužinok daugiau ...
30.06.2017, 18:11
Hipotezės Peržiūrų (3882)
Žmonės jūrų gyvūnus, dėl nežinomų priežasčių išplaukusius ant jūros kranto, aptikdavo jau pirmajame mūsų eros amžiuje. Apie tai liudija Senovės Romos ir senovės Graikijos šaltiniai. Šiandien jūrų biologai gali paaiškinti tik pusės tokių incidentų priežastis, o šios priežastys yra pačios įvairiausios.
Sužinok daugiau ...
30.06.2017, 17:06
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (4384)

Sandoros skrynia - vienas iš paslaptingiausių žmonijos senovės artefaktų. Niekas tiksliai negali pasakyti, kas tai yra, kokios jos funkcijos ir kur ji gali būti. Tačiau ne viena archeologų, lobių ieškotojų, įvairiausių avantiūristų ir nuotykių mėgėjų karta bandė surasti Sandoros skrynią. Dabartiniu metu atkakliai sklinda gandai, kad trokštamas artefaktas yra surastas, ir tai nutiko ne bet kur, o pačioje Šventosios žemės širdyje - Jeruzalėje. Tačiau Izraelio valdžia nedelsiant įslaptino šį radinį.

Sužinok daugiau ...
30.06.2017, 10:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3624)

Vieni mokslininkai siūlo visiškai atsisakyti pieno, kadangi jis suaugusiam organizmui ne tik nenaudingas, bet ir kenkia. Dar daugiau – gali sukelti vėžį. Kiti tikina, kad žmogus evoliucijos metu jau prisitaikė gerti pieną, ir siūlo jį naudoti kaip kalcio šaltinį, tiesa, apibrėžia jo dienos normą.

Sužinok daugiau ...
30.06.2017, 09:32
Burtai, Magija Peržiūrų (5099)
Būrimai su raidėmis žinomi jau nuo senovės ir iki šių dienų neprarado savo aktualumo. Tikėti burtais ar ne – kiekvieno asmeninis reikalas, tačiau pabandyti juk visiems smalsu.
Sužinok daugiau ...
30.06.2017, 08:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4795)
Žmonės pamiršo, ką reiškia mėgautis maistu: to valgyti negalima, tas nesveika… Baimė, kad organizme padaugės (arba jau padaugėjo) cholesterolio, virto baubu, nuo kurio pasislėpti tampa vis sudėtingiau. Rūpinimasis savo sveikata neturėtų virsti sudėtingu uždaviniu – juo labiau, kad dauguma bauginančių dalykų iš tiesų nėra tokie jau pavojingi, kokie atrodo.
Sužinok daugiau ...