Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Birželio » 30

Sužinok savo ateitį: būrimas su raidėmis

Būrimai su raidėmis žinomi jau nuo senovės ir iki šių dienų neprarado savo aktualumo. Tikėti burtais ar ne – kiekvieno asmeninis reikalas, tačiau pabandyti juk visiems smalsu.

Tau reikės:

  • Identiškų tvirto poepieriaus (kartonas, braižymo popierius ar pan., maždaug 4x4 cm) kvadračiukų. Jų reikia tiek, kiek abėcėlėje yra raidžių – 32;
  • Juodo rašalo arba kitų dažų;
  • Teptuko;
  • 4 baltų žvakių ir natūralaus audinio (pvz šilkinės skarelės).

Ant kiekvieno popieriaus kvadračiuko gražiai užrašyk po abėcėlės raidę ir palik nudžiūti. Jei burtis ketini dažniau, kvadračiukus gali įlaminuoti. Išskleisk audinį, jo kampuose sustatyk žvakes ir jas uždek. Dabar prasideda svarbiausia akimirka: tu turi paprašyti raidžių kalbėti su tavimi. Paimk į rankas popieriaus kvadračiukus su raidėmis, suspausk juos tarp delnų, užmerk akis ir garsiai pasakyk: “Aš laukiu teisingų ir aiškių atsakymų. Padėkite man, raidės, nemeluokite, tiesą sakykite. Ačiū”.

Keletas patarimų:

  • Tu gali burti ir kitiems, tačiau savo kortelių su raidėmis niekam neduok ir saugok jas patikimoje vietoje.
  • Nepiktnaudžiauk būrimais. Per dieną nereikėtų užduoti daugiau nei 3 klausimų, priešingu atveju atsakymai nebus teisingi.
  • Naudok visą savo žodyną ir vaizduotę, nes kortelės ne visuomet leidžia tiksliai sudaryti konkrečius atsakymus, ypatingai jei į klausimus negalima atsakyti “taip” arba “ne”.

Kai paprašysi savo raidžių sakyti tiesą, aiškiai suformuluok savo klausimą ar norą. Pasistenk jį įsivaizduoti mintyse ir aiškiai matyti, tarsi užrašytą ant popieriaus. Ir tik tuomet galėsi traukti korteles iš krūvelės. Visos kortelės turi būti užverstos, kad nematytum, kokios raidės ant jų užrašytos. Kiek gi tų kortelių reikia ištraukti? Skaičius priklauso nuo būrimo tikslo. Jei tu būriesi iš noro, tai pats ilgiausias atsakymas į klausimą “ar tai išsipildys” gali būti žodžis “niekada” - taigi trauki 7 korteles. Jei tau reikia konkretesnių atsakymų, maksimaliai gali ištraukti 15 kortelių ir sudarinėti iš jų atskirus žodžius.Paprastasis būrimas su raidėmis

Mintimis suformuluok savo troškimą ir ištrauk 7 korteles ir krūvelės. Dabar žiūrėk, kokį žodį galima sudėlioti iš ištrauktų raidžių. Žodžiai gali gautis keli, tačiau tau nereikia rinktis tarp vieno ir kito žodžio, nes jie visi nusako galimą situaciją. Pvz, ištraukus raides T, B P, A, I D, Ė – galima sudaryti žodžius “taip” ir “bėda”. Vadinasi noras išsipildys, tačiau gali atnešti bėdų, taigi pagalvok, ar tau tikrai to reikia.

Ateities būrimas su raidėmis

Jei nori sužinoti, kas tavęs laukia artimiausioje ateityje, tuomet paimk korteles į savo rankas ir mintyse nustatyk tą laiko periodą, kuris tave domina: rytoj, po savaitės, du mėnesiai ir t.t. Dabar ištrauk 9 korteles ir sudaryk visus įmanomus žodžių variantus. Svarbu: šiame būrime tau reikės pasitelkti savo fantaziją, nes žodžiai gali būti ne pilni ir tau teks sugalvoti jų pabaigą. Pvz., jei įmanoma sudaryti “MYLĖ”, vadinasi tavęs laukia įsimylėjimas.

Būrimas iš problemų

Jei turi problemų ir nori išsiaiškinti, kokios priežastys paskatino jų atsiradimą, užduok mintyse šį klausimą ir ištrauk 12 kortelių. Daryk viską taip pat, kaip buriantis iš ateities. Nepamiršk, kad daugiausiai leidžiama ištraukti 15 kortelių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai
Šlapimui varyti liaudies medicinoje, Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai, receptai šlapimui varyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai
Gaminame. Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai Ypatingai Skanus Omletas Prancūziškai

Ypatingas skanus negi profesionalūs virėjai kartais nesugeba pagaminti tinkamai šio patiekalo. Todėl reikia žinoti šio recepto smulkmenas ir paslaptis. Šiandien jūs sužinosite, kaip pagaminti švelnų ir skanų prancūzišką omletą ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau