Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Birželio » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.06.2017, 21:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4513)
Neįtikėtina! Šį receptą labai lengva paruošti ir šis vaistas padės jums iš karto atsikratyti akmenų inkstuose!
Sužinok daugiau ...
07.06.2017, 17:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4817)

Labai skanus ir naudingas receptas! Ingredientai šios sriubos - ciberžolė, obuoliai, lęšiai pasižymi didelėmis gydomosiomis savybėmis. Ciberžolė - labai stiprus anti-uždegiminis prieskonis nuo uždegimų. Taip pat palengvina sveikatos problemas, įskaitant:

Sužinok daugiau ...
07.06.2017, 13:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11418)

Cholesterolio perteklius nusėda ant vidinių kraujagyslių sienelių ir arterijų, mažina kraujo pratekėjimą... Tai veda prie širdies priepuolio ar insulto. Siekiant išvengti tokio liūdno rezultato, jums reikia pasirūpinti laiku išvalyti arterijas.

Sužinok daugiau ...
07.06.2017, 11:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15589)

Daugelis naudoja kraują skystinantį aspiriną, tačiau tik nedaugelis žmonių žino, kad jis ne tik naudingas, bet ir žalingas. Aspirino dalelės patekusios į skrandį, nusėda ant sienelių ir sukelia opas. Todėl, žolininkai pataria naudoti, kaip aspiriną aviečių lapų ir juodųjų serbentų nuovirą. Salicilo rūgštis randama daugelyje vaisių ir daržovių, tačiau kiekio nepakanka dideliam kraujo krešėjimo poveikiui. Reikėtų nepamiršti, kad labai svarbu sumažinti maisto produktų, turtingų vitamino K vartojimą, nes jie priešingai didina kraujo krešėjimą. Tai aronijos vaisiai, špinatai, salotos ir kita žaluma. Jei kraujas yra tirštas, maisto produktai, turintys daug vitamino K, jį dar labiau tirštins.

Sužinok daugiau ...