Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Birželio » 01

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.06.2017, 19:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (21156)
Tai geriausias ir efektyviausias gydymas visiems žmonėms sergantiems osteoporoze. Šis vaistas padeda išvengti osteoporozės, gydo ir sumažina skausmą, kurį sukelia ši liga.
Sužinok daugiau ...
01.06.2017, 13:03
Mistinės Vietovės Lietuvoje Peržiūrų (4905)

Labai džiaugiuosi, kad Lietuvoje kaip urbanistikos tyrinėtojas mėgėjas nesu balta varna ir turiu keletą aktyviai fotografuojančių bei rašančių kolegų. Jie kartais suveikia kaip žadintuvas į viešumą ištraukti savo nuotraukas ar parašyti apie vieną ar kitą archyve prigulusį objektą iš savo varpinės. Taip nutiko ir dabar, FB lentoje pamatęs kolegos Aleksandro nuotraukas, prisiminiau, kad čia lankiausi 2015 metais per Velykas.

Sužinok daugiau ...
01.06.2017, 11:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3095)
Savaime suprantama, kad, pajutę negalavimą, norime jo kuo greičiau atsikratyti, tad griebiamės visų įmanomų priemonių. Kol vieni pasikliauja šiuolaikinės medicinos pasiekimais, kiti nori sumažinti sintetinių preparatų vartojimą ir renkasi fitoterapiją – ligų gydymą vartojant iš augalų dalių paruoštus preparatus. Fitoterapijos specialistė Nijolė Savickienė ragina pasitikėti natūraliąja medicina, kuri kildinama dar nuo žymiojo medicinos tėvo Hipokrato laikų, mat augaliniai preparatai mobilizuoja imuninę, endokrininę, nervų sistemas bei padeda lengviau valdyti lėtines ligas, nekenkdami organizmui.
Sužinok daugiau ...