Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Birželio » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.06.2017, 21:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (40031)

Sužinokite, kaip greitai atsikratyti ja! Atsikratykite lipoma šiais 2 natūraliai gydymo būdais! Lipoma yra riebalų ląstelių navikas, paprastai ji randasi plono audinio kapsulėje. Lipoma yra po oda, dažniausiai ant galvos, kaklo, rankų ir pažastų, tačiau gali atsirasti, bet kurioje kūno vietoje.

Sužinok daugiau ...
18.06.2017, 19:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (108079)
Ši priemonė yra tokia stipri, kad jums pakanka jo išgerti 1 kartą per 5 metus. Ką jis padarys jūsų kūnui? Jis skatina organizmo detoksikacija, išvalys kraują, pašalins riebalų perteklių ir ne tik. Tai padės sumažinti blogojo cholesterolio (MTL) ir padidinti gerojo cholesterolio kiekį (DTL), sumažins trigliceridų, padės kontroliuoti kraujo spaudimą, kovos su vandens susilaikymu, pagerins kepenų funkcija, pagerins kraujo apytaka, pagerins inkstų funkcionavimą, stimuliuos imuninę sistemą ir padarys ją stipresnę, padės pagerinti medžiagų apykaitą ir svorio sumažinimą.
Sužinok daugiau ...
18.06.2017, 16:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11903)
Šį kartą pakalbėkime apie išskirtinį prieskonį, kuris vadinamas cinamonu. Jį primygtinai rekomenduojama vartoti sergantiems cukriniu diabetu žmonėms, ypač kasdieniniame racione, mat cinamonas pasižymi priešuždegiminiu poveikiu ir mažina gliukozės lygį kraujyje
Sužinok daugiau ...
18.06.2017, 14:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12420)

Iš bananų žievės galima pasigaminti gydomąją girą, pagal akademiko Boriso Bolotovo metodą (taip pat galima ir iš apelsino žievelės). Bananų girą geria vėžio prevencijai ir ankstyvosios stadijos vėžio gydymui, taip pat prisideda prie viso kūno sveikatingumui. Pasak akademiko Bolotovo, fermentacijos procesas vyksta ištraukiant iš bananų žievelės triptofaną. Triptofanas padeda organizmui apsisaugoti ir pašalinti pažeistas savo ląsteles.

Sužinok daugiau ...
18.06.2017, 13:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15844)
Šie 5 namų gydymo būdai gali padaryti stebuklus! Viskas paprasta! Ar susidūrėte su baltomis dėmelėmis su raudonais kraštais burnoje, valantis dantis? Nepanikuokite, tai tikriausiai tik opa. Šios skausmingos dėmės gali atsirasti ant gleivinės burnoje paviršiaus ar dantenų. Per 80-90 % atvejų tai įtakos turi tik viršutiniame burnos sluoksnyje ir išgydomas per kelias dienas.
Sužinok daugiau ...
18.06.2017, 09:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12287)

Labai dažni, nors neretai supainiojami su kitomis ligomis, skydliaukės sutrikimai vargina daugybę mūsų planetos gyventojų. Sutrikusi skydliaukės veikla daro neigiamą poveikį daugybei organizmo sistemų. Štai keletas faktų, kuriuos reikėtų žinoti apie skydliaukę ir šio gyvybiškai svarbaus organo sutrikimus.

Sužinok daugiau ...