Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 18

Jei radote baltą dėmę, panašią į šią burnoje, jūs turite veikti greitai

Šie 5 namų gydymo būdai gali padaryti stebuklus! Viskas paprasta!

Ar susidūrėte su baltomis dėmelėmis su raudonais kraštais burnoje, valantis dantis? Nepanikuokite, tai tikriausiai tik opa. Šios skausmingos dėmės gali atsirasti ant gleivinės burnoje paviršiaus ar dantenų. Per 80-90 % atvejų tai įtakos turi tik viršutiniame burnos sluoksnyje ir išgydomas per kelias dienas.

Tačiau, kartais jie gali skverbtis giliau, o tokiais atvejais jas būtų galima išgyti tik per keletą savaičių.

Atsiradimo šių opų priežastimi gali būti nuo hormonų trūkumo, vitamino B12 ar susilpnėjus imuninei sistemai. Jei jie pradeda atsirasti dažnai, jums geriau reikėtų jau kreiptis pagalbos pas gydytoja. Bet, jeigu atsiranda laikas nuo laiko yra penki paprasti atsikratymo jų būdai.

baltomis dėmelėmis su raudonais kraštais burnoje

Neriebus sūris

Norėdami atsikratyti greičiau opos, galite pabandyti uždėti ant pažeistos vienos gabalėlį mažai riebaus sūrio (varškės). Palikite ją kelioms minutėms, kad suveiktu. Vienas vartotojas pranešė, kad žaizda dingo per mažiau nei vieną dieną, po to, kai panaudojo šią priemonę.

Arbatmedžio aliejus

Uždėkite arbatmedžio aliejaus ant vatos tampono ir nuvalykite juo opos žaizdą. Tai turėtu nedelsiant sumažinti skausmą. Toliau, tai darykite du ar tris kartus per dieną, kol opa pradings.

Papajos

Kramtydami gabalėli papajos galite sumažinti skausmą, kurį sukelia opa.

Aloe Vera

Norėdami išgydyti atsiradusia opos žaizdą labai greitai galite pabandyti naudoti alavijo sultis. Tiesiog išskalaukite burna sultimis ir jūs iš karto pastebėsite teigiamą poveikį. Aloe Vera taip pat turi didelį raminama poveikį.

Soda

Pabarstykite šiek tiek sodos, ant opos žaizdos, ji netrukus išnyks.

Atsikratyti opa - tai vienas dalykas, bet yra keletas priemonių siekiant užkirsti kelią joms. Kai kurios dantų pastos sudėtyje turi natrio laurilsulfato, kuri yra labai ėsdinanti cheminė medžiaga. Ji dirgina burnos ertmės gleivinę sukeldamas tokias opas. Taigi jeigu turite problemų, pabandykite kitą dantų pastą, kurios sudėtyje nėra šios cheminės medžiagos.

Šios penkios priemonės, naujos rūšies dantų pasta gali būti tikras išsigelbėjimas, jei turite problemų su opa burnoje. Bet, jeigu jos neišnyksta, visada geriau pasikonsultuokite su gydytoju.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
-1Spam
1
Pats efektyviausias, naturalus ir isbandytas tokiu opeliu gydymas- burnos skalavimas azuolo zieves nuoviru. Negerkite jokiu antibiotiku. Sis nuoviras isgydys greitai ir ilgam laikui, o galbut ir visam.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau