Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Spalio » 18

Gydomuosius mišinius vartosite - ligų nepažinosite!

Žolelių gydomosios jėgos žinomos nuo neatmenamų laikų. Žiniuoniai ir liaudies gydytojai po kruopelę rinko laiko patikrintus gydomųjų žolelių ir jų mišinių liaudiškus receptus. Deja, daug tokių receptų, kurie buvo kaupiami ištisais amžiais, saugomi ir perduodami iš kartos į kartą, nepasiekė mūsų laikų.

Smagu, kad šiuo laiku jau daug žmonių «pasisuko veidu» į motulę gamtą ir suprato, kad gydymas vaistažolėmis - tai tikras viso organizmo sveikatinimas. Vaistažolės ir jų mišiniai normalizuoja medžiagų apykaitą, padeda atkurti organizmo veiklą ir gydo įvairius susirgimus. Tiesa, gydymas vaistažolėmis reikalauja kantrybės, laiko. Toks gydymas - «ne tinginiams», bet labai naudingas sveikatai. Svarbiausias dalykas, gydantis vaistažolėmis, yra nusiteikti išgijimui, nelaukti greito rezultato ir tada liga nepastebimai atsitraukia.

Šiandien noriu pasidalinti kai kuriais gydomaisiais liaudies medicinos mišiniais.

Mišiniai nuo įvairių susirgimų

Mišinys Nr. 1

Šis unikalus liaudies medicinos receptas iš «septynių žolelių” padeda gydyti tulžies pūslės akmenligę.

Mišinio sudėtis: pipirmėčių žolė, dilgėlių žolė, kraujažolės, dirviniai asiūkliai, takažolės, vaistinių ramunėlių žiedai, erškėčių vaisiai. Visko paimti vienodais kiekiais, gerai susmulkinti. 1 valgomąjį šaukštą mišinio užpilti 7 stiklinėmis vandens, užvirinti, ant mažos ugnies pavirti 10-15 minučių, paskui laikyti, kol atvės, nukošti. Gerti po 0,5 stiklinės 3 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio. Nuovirą laikyti šaldytuve, bet gerti pašildytą. Vartoti kursais po 30 dienų, bet ne mažiau kaip 3-6 mėnesius. Mišinys padeda susmulkinti akmenis į smėlį.

Mišinys Nr. 2

Šis priešnavikinis mišinys efektyviai padeda gydyti gerybinius ir piktybinius navikus, užkerta kelią vėžinių ląstelių augimui!

Receptas: sumaišyti po 50 g amalų, katarantų ir vaistinių ramunėlių. 1 valgomąjį šaukštą (su kaupu) mišinio užpilti 1 stikline verdančio vandens, laikyti 10-12 valandų (per naktį), kol atvės, nukošti. Gerti po 50 ml 3 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio, užgeriant pienu arba vandeniu (rekomenduojama silicio). Paskui daryti 2 savaičių pertrauką ir gydymo kursą kartoti. Amalų gydomosios savybės susijusios su juos maitinančiu augalu. Amalai, augantys ant blindžių, gydo limfmazgius (tarp jų ir piktybinių formų). Amalai, augantys ant ąžuolų, tuopų, gluosnių, padeda gydyti prostatos navikus. Toks mišinys efektyviai padeda gydyti mastopatiją, prostatitą, adenomą ir kitus navikinius susirgimus.

Mišinys Nr. 3

Šis vaistažolių mišinys padeda valyti kraują (ypač po hemoterapijos ir švitinimo), taip pat gydantis nuodingomis žolėmis ar priešnavikinėmis tinktūromis ar po tokio gydymo.

Mišinio sudėtis: šalavijų, raudonėlių, čiobrelių, dilgėlių, kraujažolių, lakišių, baltažiedžių akacijų, jonažolių ir dirvinių asiūklių žolė.

1 valgomąjį šaukštą mišinio užpilti 250 ml (stikline) verdančio vandens, įvynioti, laikyti, kol atvės. Gerti po 2 valgomuosius šaukštus 3 kartus per dieną, likus 20-30 minučių iki valgio. Kursas - 30 dienų, pertrauka - 7 dienos, tada vartoti dar 30 dienų.

Mišinys Nr. 4

Nuo krūties susirgimų, pavojaus susirgti jos navikine liga, mastopatija liaudies medicina rekomenduoja vartoti riešutų ir dilgėlių medų. Ši priemonė gerai stiprina gynybines organizmo jėgas.

Receptas: kavamale sumalti džiovintus graikinio riešutmedžio, juodojo riešutmedžio, dilgėlių lapus. 4 valgomuosius šaukštus (su kaupu) šių miltelių užpilti 0,5 I skysto vandens vonelėje pašildyto medaus, gerai išmaišyti. Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą 4 kartus per dieną prieš valgį, kol mišinys baigsis. Kartu rekomenduojama ant krūties dėti kompresus, pavilgus su makliūrų tinktūra arba tepalu.

Mišinys Nr. 5

Gydant cukrinį diabetą, naudojamas juodųjų riešutmedžių ir graikinių riešutmedžių lapų, paimtų vienodais kiekiais, mišinys. Lapus gerai susmulkinti.

2 valgomuosius šaukštus mišinio (su kaupus) užpilti 3 stiklinėmis verdančio vandens, uždengtame inde laikyti 30 minučių, kad nusistovėtų, paskui užvirinti ir vėl laikyti 6-8 valandas, tada nukošti. Vartoti po 100 g 2 kartus per dieną, praėjus 30 minučių po valgio.

Gerai padeda mažinti cukraus kiekį kraujyje vandeninis juodųjų riešutmedžių antpilas. Vartoti po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio.

Labai daug ligonių, kurie gana ilgą laiką gydėsi antibiotikais ir kitais medikamentais, kenčia nuo disbakteriozės. Jiems naudinga vartoti tokį mišinį:

Mišinys Nr. 6

Nuo disbakteriozės efektyviai padeda toks žolelių mišinys: širdažolės, šalavijai, ramunėlės, pankolinės kinmėtės.

Receptas: 1 valgomąjį šaukštą mišinio užpilti 250 ml verdančio vandens, uždengus laikyti, kol atvės. Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą 8 kartus per dieną, likus 15 minučių iki valgio, ir tarp valgymų. Kursas - 30 dienų, paskui - savaitės pertrauka, tada kursą kartoti, tik dabar vartoti 4 kartus per dieną, likus 15 minučių iki valgio.

Po 4 kartus per dieną antpilą galima vartoti ilgą laiką (kol būklė pagerės). Šis antpilas laikomas nekenksmingu, bet labai naudingu. Ir apie bakteriozę pamiršite.

Mišinys Nr. 7

Šis mišinys normalizuoja medžiagų apykaitą organizme, mažina apetitą ir gerai padeda deginti riebalinį audinį.

Receptas: vienodais kiekiais paimti pipirmėčių lapų, kiaulpienių šaknų, petražolių sėklų ir pankolių sėklų, įdėti 1/2 dalies šaltekšnių žievės.

2 valgomuosius šaukštus mišinio užpilti 0,5 I verdančio vandens ir dar 30 minučių pavirti ant mažos ugnies, paskui nukošti. Gerti ne mažiau kaip 6 mėnesius, ir tada nereikalingi kilogramai ištirps ir nesugrįš.

Tapti abejinga saldumynams ir rūkymui, deginti riebalus, gydyti pūslelinę padeda vandeninis rausvažiedžių ežiuolių antpilas.

Antpilo paruošimo receptas: 1 valgomąjį šaukštą džiovintų ežiuolių (lapai, stiebai, žiedai) užpilti 0,5 I verdančio vandens termose arba emaliuotame inde, šiltai įvyniojus laikyti per naktį, paskui nukošti. Gerti po 100-150 ml 3 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio. Vartoti 10 dienų. Po 5 dienų pertraukos kartoti dar 2 kartus po 10 dienų. Tai 1 kursas. Jei reikia, tokio gydymo kursą kartoti dar po mėnesio.

Ežiuolių nuoviras padeda gydyti skrandžio opą, sąnarių skausmus, tinimus, gerina regėjimą ir bendrą organizmo būklę.

Nuoviro receptas: 1 arbatinį šaukštelį (džiovintų) ežiuolių lapų užpilti viena stikline verdančio vandens, vandens vonelėje laikyti 15-20 minučių, nukošti. Gerti 10 dienų po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną prieš valgį. Paskui daryti 5 dienų pertrauką ir gerti dar 10 dienų. Tai 1 kursas.

Kartoti ne mažiau kaip 2 kartus po 5-10 dienų pertraukos. Nerekomenduojama vartoti ežiuolių daugiau kaip 10 dienų be pertraukos ir vaikams iki 2 metų.

Ne mažiau svarbią reikšmę, gydantis žolelėmis, jų mišiniais turi ir tai, kad užsiauginti, prisiruošti tų žolelių galima patiems, be didelių investicijų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Tortas „Minute“ iš varškės visoms progoms

Iš varškės galime pagaminti nuostabų pyragą. Ir svarbiausia, greitai ir lengvai. Pyragas gaunasi, gražus, švelnus ir nepaprastai skanus. Jums turėtų patikti, o patikus jį pradėsite gaminti visoms gyvenimo progoms.

...

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau