Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Birželio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.06.2017, 20:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3718)
Tai ne paslaptis, kad žmogaus kūnas veikia kaip nuosekli sistema ir mus veikia vidiniai bioritmai. Tai vadinama biologiniu laikrodžiu. Šis yra suskirstytas į vadinamuosius meridianus, kuriais vadovaujantis reikėtų planuoti savo paros ritmą, jei norite gyventi sveikai.
Sužinok daugiau ...
16.06.2017, 19:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9632)
Jau daugiau kaip dvylika metų „tarybinės dešrelės“ yra vienos populiariausios Lietuvoje. Be to, „tarybiniai“ mėsos gaminiai jau penkiskart yra gavę „Lietuvos metų gaminio“ apdovanojimus. Kaip paaiškintumėte tokį „tarybinių dešrelių“ populiarumą Lietuvoje?
Sužinok daugiau ...
16.06.2017, 19:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4965)

Penkiolika metų dieną iš dienos savo straipsniuose, interviu, pokalbiuose per TV ir radiją, savo paskaitose, kurias skaitau mokyklose, bendruomenėse, seniūnijose, aiškinu, kad maisto prekių parduotuvėse maisto prekių iš vis nėra, nes ten parduodami tik maisto produktų surogatai. Nėra duonos ir kepinių, nėra pieno produktų, nėra mėsos produktų, nebėra net gerų kruopų ir grūdų, daržovių, vaisių ir uogų, o viskas, kas supakuota yra žalinga žmogaus organizmui, - nuodai.

Sužinok daugiau ...
16.06.2017, 18:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4852)
Vis dėlto yra gerai, kad mes negalime pasižiūrėti į savo vidų! Tai būtų buvęs toks šokas, kurį „suvirškinti“ ne kiekvienas begalėtų. Lygiai taip pat ir mes nesuvirškiname to, kas patenka į mūsų žarnyną. Mūsų vaišėse gausu rafinuotų produktų, kurie leidžia žarnynui aptingti. O su riebiu, keptu, konservuotu maistu „tingus“ žarnynas iš viso nesugeba susidoroti.
Sužinok daugiau ...
16.06.2017, 17:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6086)
Vakuuminės terapijos metu įtempti kūno raumenys pilnai atsipalaiduoja. Pranyksta ir buvę skausmai, pasitaiso savijauta. Seanso metu pacientas visai atsipalaiduoja, dažnai net užsnūsta. Krenta arterinis spaudimas, sulėtėja pulsas.
Sužinok daugiau ...