Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 27

Vitaminas B17 yra draudžiamas, nes jis gydo vėžį

Moters istorija, kuri nusprendė viską paimti į savo rankas.

Vitaminas B17 yra naudingas pacientams kuriems yra diagnozuotas vėžys, bet formacijos kompanijos daro viską, kad pasaulis apie tai nesužinotu. Kodėl? Taip viskas elementaru ir paprasta - jie netektu viso savo pelno. Daug lengviau, visus žmones įvilioti į "urvą" jų pačių mirtimi, išlaikant gydymą nuošalyje.

Be to, gydytojai, kurie naudojo šį vitaminą gydant savo pacientus - buvo patraukti baudžiamojon atsakomybėn.

Mes pasidalinsime moters istorija, kuri nusprendė išsigydyti save nuo vėžio ligos. Ji kovojo su liga viena, be brangaus gydymo. Jos gydymas remiasi vitamino B17 vartojimu, netrukus jai pavyko įveikti vėžį.

Deja, vėžys sugrįžo, kai nustojo vartoti vitaminą B17. Svarbu pažymėti, kad didelis šio vitamino kiekis yra abrikosų kauliukuose ir jei vartojama teisinga dozė yra naudinga sveikatai.

Moteris atsisakė chemoterapijos ir vitaminas B17 buvo vienintelė priemonė gydymui. Tikite ar ne, bet šio vitamino vartojimas visiškai sunaikina piktybinius auglius, ji pasijuto visiškai sveika. Ji vartojo 500 mg vitamino B17 du kartus per parą, 10 savaičių.

Parengta pagal: Stay on The Healthy Path

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
11
Išgirdau apie šį vitaminą iš draugės bulgarės. Ji gydosi skydliaukės vėžį chomopatiškai. Užsakiau b17 vitaminą iš Meksikos,iš ten,kur nurodė draugė. Užsakiau keturias pakuotes savo Mamai, kuri deja,pradėjo vartoti per vėlai. Nesugebėjo jos išgelbėti... Jei kam reiktų,galėčiau atsiųsti,nes liko 3 pakuotės. Gal kažką išgelbėtų.
avatar
0
10
del kauliuku valgymo...
klausimai, lyg gamtos dovanai daktaras turi parasyti recepta!!!
Pirma, valgykit visus vaisiu kauliukus ir branduolius, o kaulavaisiu - branduolius tiek, kiek suvalgote paciu vaisiu. Motina Gamta - protinga, ji sukure vaisiaus ir seklos proporcijas.
Antra, B grupes vitaminai tirpus vandenyje, todel "perdozuoti" ju neimanoma - perteklius, paprasciausiai, bus pasalintas su slapimu.
avatar
0
9
Chapui1982: Charity - tai sinonimas pinigu "plovimui", legalizavimui. Tai, didziaja dalimi, vogtu pinigu iteisintas legalizavimas. Jei duodi labdarai - niekas neklausia is kur gavai. O vagys, pavode milijonus, labdarai "numeta kaula" tik tukstanciais!!! Tie patys (farmakochemija pramone), kurie gamina vezi sukeliancias medziagas, uzdirba ""sveikata" ir "mirtimi" milijardus, o paskui "sponsoriuoja" vezi gydancias ligonines - fiesta kapinese!!!
Amziaus pradzioje dirbau Kalifornijos Dingusiu Vaiku Paieskos fonde. Boso kabinetas luzo nuo aukso (kaip Vatikanas), net jo naujausias Kadilakas buvo paauksuotas!!! Ne kiek nepavydziu, bet pikta ir koktu nuo tokiu CHARITY!!!
avatar
0
8
Niekas niekada nepaskelbs apie vaistus kutis gydo vezi tik todrl kad. TAI YRA PATI DIDZIAUSIA CHARITY SISTEMA PASAULYJE ZMONES TEN AUKOJA MILIJARDUS DEL CANCER SUPPORTO, IR NIEKAS TODEL NET NEGALVOJA UZDARYTI TA PROGRAMA. CIA KAIP LEGALI MAFIJA
avatar
0
7
Gal kad jau bandėte? Idomu kaip po kiek vartoti grynus kauliukus?
1-5 6-10
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.07.2018 laikas 09:32 Receptai – Patiekalai Džiovintos dilgėlių sėklos
Liaudies medicinoje naudojamos visos dilgėlės dalys: lapai, stiebai, šaknys, sėklos. Dilgėlių sėklos turi adaptogeninių savybių, padeda susidoroti su stresu, nuovargiu, endokrininių ligų problemomis, impotencija, skausmu inkstuos...

Skaityti daugiau

01.11.2017 laikas 17:22 Receptai – Patiekalai Morka, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Morka, Pienas

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau