Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Gegužės » 25

Zika virusas: apgaulė ir maskuotė

Padėka reporteriams ir tyrėjams – Jim Stone, Kathy Ford, The fullerton informer, Jim West, Martin Maloney ir Claus Jensen, kurie paviešino šią istoriją ir atskleidė suktybę.

Jeigu jūs norite kažką paslėpti šioje planetoje, tuomet susukit (melagingą) istoriją apie virusą. Visiškai saugų ir jokių problemų.

Tai yra mano antras straipsnis apie Zika viruso apgaulę. Anksčiau teko dalyvauti panašiose rodeo: ŽIV, West Nile, Kiaulių gripas, SARS, Ebola. Kiekvienu atveju, virusas yra kaltinamas dėl ligų, o mirtis, tiesą sakant, įvyksta dėl kitų priežasčių.

Zika virusas, šiuo metu yra kaltinamas dėl to, jog gimė kūdikiai su mažomis galvomis ir pakenktomis smegenimis, jau ilgą laiką cirkuliuoja – nuo vėlyvų 1940-ųjų iki ankstyvų 1950-ųjų. Ir staiga, be perspėjimo ar priežasties, geriausiu atveju, švelni liga, sukelia didžiulę žalą? Tai yra vadinama detale. Zika virusas: apgaulė ir maskuotė Detalė, apie kurią moksliniai melagiai meluoja. Juo labiau, dauguma moterų, kurios gimdo kūdikius su deformuotomis galvomis, testai parodo neigiamai, tai yra neranda Zika viruso jų organizmuose.

Taigi, kokia yra priežastis, jog kūdikiai gimsta su mažomis galvomis ir sužalotomis smegenimis? Kuomet atlikau tyrimą savo pirmajai knygai 1987-1988-aisiais, pavadinimu „AIDS INC“ (http://www.amazon.com/AIDS-Inc-Scandal-Century-Paperback/dp/B010EWMCRW/), padariau išvadą: nedaryk prielaidos, jog yra tik viena priežastis sukelti ligą. Tai gali būti labai klaidinga. Skirtingi veiksniai gali susidėti ir sukurti ligą, ir mirtį.

Kaip pavyzdžiui, „Zika“ fenomeno atveju:

Pirma. Pesticidai yra naudojami Brazilijoj:

Brazilija, „Zika“ krizės centras, naudoja daugiausiai pesticidų, negu bet kuri kita šalis pasaulyje. Kai kurie iš šių pesticidų yra uždrausti 22-jose šalyse. O kas dėl kūdikių, gimusių su mažomis galvomis, štai tyrimas iš mokslinio žurnalo „Environmental Health Perspectives“ (liepos 1, 2011-ieji), http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21367690 :

 „Buvimas palyginus su nebuvimu, kiekybiškai įvertintas lygis (pesticidų) Atrazinas arba Specifinis Atrazino Metabolitas buvo susietas su vaisiaus augimo suvaržymu… ir mažos galvos apimtimi… Galvos apimtis buvo taip pat priešingai susijęs su herbicido Metochlor buvimu.“ (Autoriaus pabrėžta)

Atrazinas ir Metolachlor yra abu naudojami Brazilijoje.

Antra. Tdap (Stabligės, Difterijos ir Kokliušo) skiepas:

Įtariamas šio atvejo ryšys. Publikuotas tyrimas JAV National Library of Medicine, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4584662/ „Kokliušas kūdikiuose: rimta skiepų-apsaugoma liga,“ išdėsto:

 „…2014-ųjų pabaigoje, (Brazilijos) Sveikatos ministerija paskelbė apie Tdap skiepo įvedimą, visoms nėščioms moterims Brazilijoje.“

Akivaizdu, taikytina grupė yra nėščios moterys; Jos gimdo kūdikius su mažesnėmis galvomis ir smegenų sužalojimais, ir rekomendacija joms skiepytis buvo visiškai nesenai; 2014-ieji.

Barbara Loe Fisher, Nacionalinio Vakcinų Informavimo Centro (NVIC) pirmininkė (http://www.nvic.org), rašo:

„Vaistų kompanijos netikrino Tdap ir gripo skiepų saugumo ir efektyvumo nėščioms moterims lygtol kol vakcinos buvo leistos JAV. Ir nėra beveik jokių duomenų apie uždegimus ar kitas biologines reakcijas šioms vakcinoms, kurios galėtų paveikti nėštumą ir gimusių pasekmes… Maisto ir vaistų valdyba (FDA trumpinys iš angl. Food and drug administration) pateikia gripo ir Tdap skiepus kaip priklausantį Nėštumo Kategorijai B arba C biologiniai. Tai reiškia, kad nebuvo atlikti tinkami testavimai su žmonėmis, kurie patvirtintų jo saugumą nėščioms moterims. Ir nėra žinoma ar skiepai gali sukelti žalą vaisiui ar paveikti gebėjimą daugintis? Gripo ir Dtap skiepų gamintojai, teigia, jog žmogaus ir vaisingumo toksiškumo (nuodingumo) tyrimai yra nepakankami ir įspėja, kad gripo ir Dtap skiepai turėtų būti‚ skiriami nėščiai moteriai tik tuomet, jeigu yra būtina.“ (autoriaus pabrėžta)

Trečia. Genetiškai suprojektuoti uodai, kurie jau buvo paleisti Brazilijoj, „kovoti“ su Dengė karštlige – projektas vykdytas „Oxitec“ kompanijos, kurią subsidijomis finansavo iš Bilo Geitso fondo:

Miestelis Brazilijoje pranešė besitesiantį Dengė karštligės kilimą nuo tada, kai GE (genetiškai suprojektuoti) uodai buvo pristatyti kaip kova prieš ligą.

Mokslinė hipotezė: gudruolis GE vabzdys (patinas) apvaisins natūralias pateles, bet jokia sekanti karta nebus pratęsta toliau nei lervinė stadija. Kaip bebūtų, šis sumažėjęs dauginimosi rodiklis tarp uodų tėra vienintelis „įrodymas“, kad didžiulis eksperimentas yra saugus. Jokių ilgalaikių sveikatos tyrimų nebuvo atlikta – tai yra veidrodis to, kas nutinka, kai GMO (genetiškai modifikuoti) grūdai buvo pristatyti: nesiremiant jokiu mokslu, tiesiog mielos prielaidos.

Nereikia nei sakyti, be plačiai atliktų labaratorijos tyrimų, neįmanoma pasakyti, kokius toksinius (nuodingus) elementus, šie GE uodai iš tikrųjų puoselėja, nepaisant ką tyrėjai skelbia. Tai yra didžiulė Raudona Vėliava (didelio pavojaus perspėjimas).

Ar šie GE uodai buvo pristatyti, ar dar tik yra pristatomi, su žmonių populiacija nebuvo tariamasi dėl leidimo atlikti tokius eksperimentus jų gyvenamose vietovėse. Viskas buvo atlikta valdžios ir korporacijos įsaku. Tai yra eksperimentas su žmogumi didele apimtimi.

Ketvirta. Pesticidai kuriami Brazilijoje:

Reuters, Gegužės 19-oji, 2015-ieji, „ Brazilijos prokurorai prašo 16 milijonų JAV dolerių iš pesticidų gamintojų“. http://uk.reuters.com/article/brazil-farming-pesticides-idUKL1N0Y928120150518 :

„Brazilijos prokurorai pirmadienį teigė, jie reikalaus mažiausiai 16.6 milijonų JAV dolerių iš tarptautinių korporacijų, kurios gamina pesticidus, dėl tariamų saugumo reikalavimų pažeidimų surinkimo bazėse, dėl pesticidų konteinerių naudojimo neatitikimų… Tie gamintojai, prokuroras teigė, įskaitant ir Brazilijoj esantys skyriai BASF, DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMC ir Nortox… Apkalta pradėta, kuomet mokslininkai, reguliuotojai, visuomenės sveikatos pareigūnai ir vartotojai pradėjo vis labiau skustis dėl Brazilijos kilimo, kaip žemės ūkio jėgainė, ko pasekoje atvedė į nesaugų ir perdėtą pesticidų naudojimą. Reuters pranešė balandžio mėnesį, jog mažiausiai keturi užsienio gamintojai parduoda pesticidus Brazilijai, kurių jie negali pardavinėti savo vietinėj rinkoj.“ (Autoriaus pabrėžta)

Kaip patogu šioms gigantiškoms korporacijoms išvengti kaltės dėl siaubingų apsigimimų – kai iš niekur, virusas yra spekuliuojamai apkaltinamas kaip visa to pasekmė.

Penkta. Rimtas ir būdingas netinkamas maitinimasis, pagrindinių sanitarinių sąlygų trūkumas ir slegiantis skurdas:

Tai yra pagrindiniai veiksniai visose ligose ir mirtyse. Aplinkose, kur tai yra paplitę (pavyzdžiui, didžioje Brazilijos dalyje). Imuninės sistemos slopinimas yra pasekmė, ir viskas kas po to seka, mikrobai ar žmogui nuodingos medžiagos, tampa pražūtingos kūnui.

Šešta. Purškikliai nuo uodų:

Portalas The Guardian, sausio 26, 2015-ieji, „ Brazilija ‚baisiai pralošinėja‘ kovą prieš Ziką virusą, teigia sveikatos ministras“ http://www.theguardian.com/world/2016/jan/26/brazil-zika-virus-health-minister-armed-forces-eradication :

400-ai tūkstančių purškiklių yra išdalinami nėščiosioms moterims Brazilijoje. Savaime suprantama, purškikliai yra nuodingi. Koks dar gali būti geresnis būdas padidinti keletą kartų puolimą prieš motinas ir jų negimusius kūdikius? Pavyzdžiui, plačiai naudojamas organofosfatas purškikliuose gali būti labai ardantis nervinę sistemą.

Kai kurie arba visi aukščiau mano paminėti šeši elementai, kartu paėmus, sukuria ilgalaikį griovimą prieš žmogaus gyvybę.

Ir kaip aš visuomet pabrėžiu, virusas tampa grėsminga priedangos istorija, kuri paslepia tiesą.

Ir prisiminkite Rio Olimpines žaidynes, kurios vyks rugpjūtį. Yra daugialypis scenarijus, kuris gali įvykti pasaulinės televizijos auditorijos metu. Ar Zika bus stumiama kaip pasaulinė pandemija? Ar Zika skiepas bus stebuklingai „atrastas“ ir bus skubinamas gamybai laiku? Kad būtų galima parodyti (kaip reklamą) eiles žmonių, pareigingai keliaujančių varginančiai kelionei gauti skiepo dūrį.

Kiekviena suklastota epidemija, dalinai, supruojektuota sukurti baimę ir sukelti aklą sutikimą medicininiam ir valdžios diktatui. Mikrobas yra pastatytas kaip „mažas teroristas“ šiame spektaklyje.

Savo pirmoje knygoje, AIDS INC. (1998), aš nurodžiau slepiamas medicinos operacijas yra pavojingiausios, nes jos sklando kaip politiškai neutralios, jos vyksta neprisidengus jokia vėliava. Ir jie teigia einantys į priekį humanitariniais tikslais. Nors faktai, modernioje „Rockefellerių Medicinoje“ yra suformuota kaip milžiniškas partneris planetos Globalizacijoje. Jų vizija yra universali, nuo gimdos ir lopšio iki kapo sistema, žmogaus lenktynėms: kiekvienas žmogus eina neapsaugotu, visą gyvenimą trunkančiu ligos-diagnozės keliu, po diagnozės gaudamas nuodingus vaistus ir skiepus kiekviename posūkyje, dėl ko yra nusilpnintas kūnas ir protas. Tuomet tampa nepajėgus suvokti kas vyksta už jo kančios perimetro ribų ir/ar pasipriešinti politiniam totalitarizmui.

Medicininė laisvė reiškia: laisvė atsisakyti medicininės priežiūros ir tai yra paremta žinant naikinimo padarinius. Ši laisvė turi nugalėti, prieš bet kokias jėgas.

Oficialus mokslas yra prieštaraujantis terminas ir didžiulė iliuzija.

Išversta Artūro Bartašiaus iš Jon Rappoport portalo, adresu – https://jonrappoport.wordpress.com/2016/01/29/zika-freakout-the-hoax-and-the-covert-op-continue/.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau