Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Spalio » 23

Rusų oligarcho turto reidas - pirmasis domino, kuris sugriaus "korumpuotą ir ligotą kabalą"

(Paranormal) Antradienį, spalio 19 d., Federalinis tyrimų biuras (FTB) atliko reidą Rusijos pramonininko ir oligarcho Olego Deripaskos (Oleg Deripaska) namuose. Krikščionių autorė ir konservatyvi politikos komentatorė Melissa Red Pill šį reidą laiko pirmuoju "domino, kuris krenta" ir kartu su juo nuverčia tai, ką ji vadina "korumpuota liguista kabala".

53 metų O. Deripaska didžiąją dalį savo turto susikrovė praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje ir ketvirtojo dešimtmečio pradžioje aliuminio pramonėje. Vienu metu jis buvo "Jungtinės kompanijos RUSAL", vienos didžiausių pasaulyje aliuminio bendrovių, atsakingos už maždaug 10 proc. pasaulio aliuminio gamybą, generalinis direktorius.

Prieš 2008 m. Didžiąją recesiją, dėl kurios jo grynoji vertė smuko, jis buvo devintas pagal turtingumą žmogus pasaulyje. Dabar jo turtas vertinamas nuo 3 iki 5 mlrd. dolerių.

FTB atsisako atskleisti, kodėl atliko reidą pas Deripaską

Vis dar neaišku, kodėl buvo surengtas reidas. FTB atstovas spaudai "NBC News" sakė, kad agentūra 11 000 kvadratinių metrų ploto dvare vykdė "teisėsaugos veiklą", tačiau daugiau detalių nepateikė.

O. Deripaskos namas Vašingtone yra viename išskirtiniausių sostinės rajonų. Jis yra visai šalia Džordžo Konvėjaus (George Conway), buvusios prezidento Donaldo Trumpo vyresniosios patarėjos Kellyanne Conway vyro, namų. Conway sako, kad niekada nėra matęs Deripaskos rezidencijoje.

Taip pat antradienį federaliniai tyrėjai atliko kratą kitoje O. Deripaskai priklausančioje rezidencijoje Grinvičo kaime (Greenwich Village), Niujorke.

O. Deripaskos atstovas spaudai teigė, kad abu nekilnojamojo turto objektai, kuriuose FTB atliko reidą, priklauso ne O. Deripaskai, o jo giminaičiams. Tai vienintelis komentaras, kurį dėl šios situacijos pateikė kas nors iš O. Deripaskos stovyklos. Rusijos oligarchas išgarsėjo dėl tariamai glaudžių ryšių su Rusijos vyriausybe.

Iždo departamentas 2018 m. jam skyrė sankcijas už tai, kad jis "veikė arba tariamai veikė aukšto rango Rusijos vyriausybės pareigūno vardu arba jo naudai". (Susiję: Bomba: J. Comey FTB kreipėsi į Rusijos oligarchą likus kelioms savaitėms iki 2016 m. rinkimų, kad šis prastumtų melagingą pasakojimą apie D. Trumpo sąmokslą).

Įtariamo O. Deripaskos turto reidas - svarbus įvykis

"Ne kiekvieną dieną pamatysi, kad FTB atlieka reidą į Rusijos oligarcho namus", - sakė Red Pill spalio 20 d. savo laidos "Laisvės pajėgų batalionas" per Brighteon.TV epizode.

Savo laidoje Red Pill trumpai apžvelgė Rusijos oligarchų, tokių kaip O. Deripaska, iškilimo istoriją. Ji pasakoja apie tai, kaip vienu metu Rusijos ekonomika buvo sutriuškinta. Tuo metu daugelis oligarchų, tokių kaip O. Deripaska, pradėjo kaupti vis daugiau turto ir galios ir Rusijoje elgėsi kaip nusikalstamos šeimos - kovojo dėl valdžios su įtakingiausiais šalies politikais.

"Šis vyrukas yra vienas iš pagrindinių ten esančių šunų", - sako Red Pill apie O. Deripaską. Norėdamas pabrėžti FTB reido į tariamą Deripaskos turtą svarbą, Red Pill jį lygina su reidu į Anglijos karalienės namus.

"Jis yra labai, labai aukštas šios nusikalstamos [Rusijos oligarchų] šeimos narys", - sako Red Pill.

Red Pill taip pat pabrėžė, kad buvęs prezidentas Donaldas Trumpas ir jo administracija taikė Deripaskai sankcijas. Pasak Red Pill, Deripaska labai glaudžiai bendradarbiavo ir su FTB, ir su Centrine žvalgybos valdyba (CŽV), galbūt siekdamas padėti jiems nuversti Trumpą.

Būtent dėl to, teigia Red Pill, D. Deripaskai buvo pritaikytos D. Trumpo administracijos sankcijos. Red Pill priduria, kad buvęs prezidentas nusitaikė į Deripaską kaip įspėjimą kitiems savo priešams, kad šie nebandytų jo persekioti, nes priešingu atveju jiems taip pat bus pritaikytos sankcijos arba dar blogiau.

Red Pill atkreipia dėmesį į Deripaskos interviu, kurį jis davė vienai iš pagrindinių žiniasklaidos priemonių iškart po to, kai jam buvo pritaikytos sankcijos. Interviu metu Deripaska paneigė visus jam mestus kaltinimus. Red Pill pažymi, kad jis pyko ant savo buvusių sąjungininkų FTB ir CŽV, kurie nesugebėjo jo apsaugoti nuo Trumpo.

"Jie dengia vienas kito nusikaltimus", - sako Red Pill. "Anksčiau jie visada taip darydavo ir niekada jam neskyrė sankcijų. Jie visada kartu dirba dėl savo nusikalstamos veiklos".

Red Pill sako, kad Deripaska dirbo su FTB ir CŽV ne iš geros širdies, o "todėl, kad stengiasi apsaugoti savo nusikalstamą operaciją". Ji sako: "Be jokios abejonės, vyksta daug nešvarių reikalų".

Spalio 20 d. laidos "Laisvės pajėgų batalionas" epizodą žiūrėkite čia:

"Laisvės pajėgų batalionas" su Melisa Red Pill rodoma kiekvieną trečiadienį 11-12 val. per Brighteon.TV.

Sužinokite daugiau apie korumpuotus D. Trumpo priešus Rusijoje ir pačiose JAV skaitydami naujausius straipsnius portale Corruption.news.

Tarp šaltinių yra ir šie:

Brighteon.com

MarketRealist.com

NBCNews.com

CBSNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Omletas su pievagrybiais ir špinatais
Pievagrybius supjaustome plonais griežinėliais arba kvadratėliais ir apkepiname keptuvėje ištirpintame svieste. Dedame nuplautus ir pasmulkintus špinatus ir kepame dar kelias minutes, kol špinatai sukris. Pilame kiaušinio plakinį,...

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Keptos Vištų Kepenėlės Su Morkomis Ir Svogūnais

Morkas nuskutame ir sutarkuojame, svogūnus nulupame ir supjaustome plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, ištirpiname gabalėlį sviesto, dedame morkas, svogūnus ir pakepiname ant silpnos ugnies kol su...

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau