Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Spalio » 24

Austrijoje neskiepytieji uždaromi namuose, tačiau Kanadoje ir KLR, kaip teigiama, yra dar blogiau

Austrijos kancleris Alexanderis Schallenbergas teigia, kad svarsto galimybę izoliuoti žmones, kurie nebuvo paskiepyti nuo koronaviruso, jei atvejų skaičius ir toliau didės, praneša "Associated Press", rašo thehill.com.

Penktadienį vykusiame susitikime su šalies vadovais J. Schallenbergas sakė, kad šalis apribos galimybę skiepytiems asmenims patekti į verslą, jei intensyviosios terapijos skyriuose COVID sergančių pacientų skaičius sudarys 25 proc. viso šalies intensyviosios terapijos skyrių pajėgumo, t. y. 500 lovų.

Neskiepytiems Austrijos gyventojams bus leista palikti savo namus tik dėl tam tikrų priežasčių, jei intensyviosios terapijos skyriuose pacientų skaičius pasieks 600 lovų arba trečdalį visų vietų, pridūrė AP.

"Pandemija dar neatsispindi užpakalinio vaizdo veidrodyje", - sakė A. Schallenbergas, pranešė AP. "Netrukus susidursime su neskiepytų žmonių pandemija."

Agentūros "Bloomberg" duomenimis, šiuo metu Austrijoje intensyviosios terapijos skyriuose yra 220 lovų. Vidutinis septynių dienų atvejų skaičius šią savaitę buvo 2869, o spalio 1 d. - 1830.

"Bloomberg" pažymi, kad kiek daugiau nei 65 proc. austrų gavo bent vieną koronaviruso vakcinos dozę, o 62 proc. yra visiškai paskiepyti.

Šalis atsilieka nuo daugumos Vakarų Europos šalių, tačiau gerokai lenkia Rytų Europos šalis, kurios pastaruoju metu kovojo su infekcijomis.

P komentaras: Visi didieji visų ir net ne tokių didžiųjų šalių bosai kažkur giliai viduje turi moteriškąją lytį. Žodžiai "JEI" ir "GALI būti", kuriuos ištaria vadovai, turi būti suprantami kaip vienareikšmiškas TAIP. Taigi, jei ponas Schallenbergas sako "jei 600 lovų" ir visa kita - nereikia būti brangaus krištolinio rutulio savininku, kad netrukus paskelbtuose skaičiuose nematytumėte ieškomo skaičiaus. Be to, įėjimai nebus suvirinami griežtai tik pasiekus 600 gultų, o ponas Schallenbergas vis tiek sulūš kaip tikra dama ir išleis dekretą, kai gultų bus 700 ar 800. Ir tada jo puikią iniciatyvą perims visi. 

Vis dėlto, kad ir kaip stengtųsi ponas Shallenbergas, kad ir kaip stengtųsi gauti apdovanojimą pandemijos fronte, jis yra toli nuo Kanados. Ten, pasak vietos tinklaraštininkų, ketinama panaikinti vairuotojo pažymėjimą, kuris pakeis skiepų pasą. Matyt, stebuklingojo šūvio kūrėjai jau pažengė taip toli, kad, kaip "Matricoje", gali įšvirkšti gebėjimą vairuoti automobilį tiesiai į kraują

Vyrukas, kuris pasakoja visus šiuos baisius gandus, pats yra ne iš Kanados, o iš Jamaikos, jam rašo kanadiečiai. Tačiau, pasak jo, pačioje Jamaikoje statomi centrai neskiepytiems asmenims. Statybų vaizdo įrašų nėra, tačiau Kinijoje jų yra tiek daug, kad laikas nuo laiko pasirodo klipai ir galima pamatyti kovos su pandemija mastą:

Mums ypač patinka tvora, kuri yra tokia aukšta, kad joks virusas negali jos peršokti. Ir nors tokios tvoros šiek tiek gąsdina kinus, dar labiau gąsdina šalių, kuriose tokios tvoros dar nestatomos, gyventojus, nes jie užsimena, kad tvorų neprireiks, kad kova su pandemija bus kažkokia radikalesnė, todėl laukiame tolesnių įvykių. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 15:07 Receptai – Patiekalai Skanios varškės spurgos
Gaminame namuose. Varškės spurgos Į dubenį mušame kiaušinius, truputį paplakame, dedame varškę, grietinę, beriame cukrų, vanilinį cukrų, manų kruopas, žiupsnelį druskos. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir dedame į dube, užma...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau