Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Gruodžio » 7

Kraštutinis kovidų fašizmas Lietuvoje neleidžia gyventi neskiepytiems žmonėms

(Paranormal) Baltijos šalyje Lietuvoje jau aštuntą savaitę galioja itin ribojanti "Covid Pass" tironija, o fašizmas viršija visas ribas.

(Štai, kaip atsiliepia apie Lietuva užsienio nepriklausoma spauda)

Remiantis pranešimais, neskiepytiems šios šalies gyventojams gresia vis didesnė ostracizacija ir išstūmimas iš normalios visuomenės. Iš jų atimami vaistai, degalai ir maistas - iš esmės viskas, ko jiems reikia gyvenimui.

Nepasiskiepijusius taip pat puldinėja slapti policijos pareigūnai, jie gąsdinami viešumoje, atvirai nekenčiami ir apšaukiami žiniasklaidoje. Kitaip tariant, Lietuva tapo pragaro kraštovaizdžiu nepaklusniesiems.

Šiuo metu Lietuvoje, kaip teigiama, galioja griežčiausias Kovid Pass režimas visoje Europoje. Ir pabaigos nematyti, nes padėtis kasdien vis blogėja ir blogėja.

"Neturėdami "Pass" mes su žmona galime įeiti tik į mažas parduotuves, kuriose daugiausia prekiaujama maisto produktais, vaistais, optika arba ūkio ir (arba) gyvūnų prekėmis", - pranešė vienas lietuvis. "Visur kitur mums draudžiama įeiti".

Nuo šio rašinio rašymo dienos neturintieji "Covid Pass" Lietuvoje negali patekti į prekybos centrus ar didžiuosius prekybos centrus. Jiems taip pat draudžiama įeiti į drabužių parduotuves.

"Net dėvėtų drabužių parduotuvės turi vykdyti draudimą", - aiškinama pranešimuose. "Niekas negali nei pirkti, nei parduoti be Paso". (SUSIJĘ SU ŠIA TEMA: Kaip ir perspėjome, Vuchano koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" sparčiai tampa Žvėries ženklu).

"Technologijos. Knygos. Sveikata ir grožis. Įvairių prekių parduotuvės. Be paso negalime įeiti. Esame išvaryti."

Vis dar nemanote, kad kovido injekcijos yra Žvėries ženklo dalis?

Iki spalio vidurio neskiepytiems lietuviams vis dar buvo leidžiama įsigyti maisto produktų ir vaistų. Tačiau valdžios biurokratams atrodė, kad tai per švelnu, ir jie pakeitė taisykles.

Dabar net ir mažesnėms maisto parduotuvėms liepiama užtikrinti Covid Pass vykdymą, kitaip jos bus uždarytos. Parduotuvių savininkams taip pat nurodoma, kad jie turi leisti tik po vieną pirkėją į kiekvieną 322 kvadratinių pėdų (30 kvadratinių metrų) parduotuvės plotą, todėl daugelis įmonių tampa nepelningos.

"Vienas pirkėjas 30 kvadratinių metrų plote yra per mažai, kad daugelis parduotuvių galėtų išgyventi", - perspėjama ataskaitose.

"Biurokratų taisyklė privertė parduotuves apsispręsti: gelbėti savo verslą arba uždrausti mums naudotis likusiomis keliomis mums leistinomis parduotuvėmis. Daugelis parduotuvių - tinklų ir nepriklausomų - pasirinko variantą uždrausti mus. Žudyk arba būsi nužudytas."

Pavyzdžiui, maisto prekių tinklas "Lidl" spalio 20 d. paskelbė, kad aptarnaus tik tuos pirkėjus, "kurie turi galimybių pasą". Šio naujo apribojimo laikosi visos "Lidl" parduotuvės Lietuvoje. (pastaba: lyg Lidl atšaukė , kai kur apribojimus)

"Rezultatas: daugelyje vietovių nebėra kur nusipirkti maisto produktų be Paso", - įspėja pranešimai. "Prekybos centrai mus jau uždraudė nuo rugsėjo mėn. Dabar mus uždraudė ir mažos parduotuvės. Tad kaip nusipirkti maisto? Internetu. Lauko turguose. Arba keliauti į vieną iš mažėjančio skaičiaus parduotuvių, kurios *dar* mūsų nedraudžia."

Vietos žiniasklaidos pranešime aiškinama, kad didesniuose miestuose prie parduotuvių, kuriose vis dar aptarnaujami neskiepyti asmenys, susidarė ilgos eilės. Žinoma, tai buvo prieš įsigaliojant naujiems įpareigojimams.

"Įstatymų besilaikantiems piliečiams, neturintiems paso, liko nedaug galimybių apsipirkti: pirkti internetu arba eiti į kelias mažas maisto prekių parduotuves, turinčias įėjimą į gatvę, vaistines ar turgavietes po atviru dangumi."

Beveik visose vaistinėse visoje Lietuvoje galima apsipirkti tik su Pasais, t. y. neskiepyti negalima. Tai reiškia, kad bet kuriam neskiepytam asmeniui, kuriam reikia farmacinio vaisto, nebebus leidžiama jo gauti.

Degalinės šiek tiek mažiau laikosi reikalavimų - viena iš penkių vis dar aptarnauja neskiepytus asmenis. Bankuose įdiegtos atskyrimo priemonės, kad neskiepytiems asmenims būtų sunkiau aptarnauti klientus.

Beje, Lietuvos policija pritaria šiam kraštutiniam fašizmui. Dabar jie įprastai persirengia paprastais drabužiais, apsimesdami normaliais pirkėjais, kad tik pabandytų pagauti parduotuves netikrinant žmonių Covid Pass.

"Slapta civiliais drabužiais apsirengę policininkai dabar rengia reidus prekybos centruose ir prekybos centruose, stabdydami žmones, kad patikrintų jų "Covid Pass" ir asmens tapatybės kortelę ir įsitikintų, kad tai yra galiojantis tam asmeniui priklausantis pasas", - aiškinama pranešimuose.

"Policija apie reidus rengia spaudos konferencijas. Policijos reidų mastas stulbinantis. Vieną praėjusios savaitės dieną 200 pareigūnų civiliais drabužiais surengė reidą į parduotuves ir prekybos centrus. Tai 2,5 % visų šalies pareigūnų. Jie atliko netikėtus tyrimus 11 700 žmonių atžvilgiu. Tai yra 0,4 % visų gyventojų."

Kur visa tai baigiasi? Bloga žinia ta, kad viskas nesibaigia. Tiesą sakant, likęs pasaulis gali tikėtis to paties, nes plačioji visuomenė aiškiai parodė, kad nėra tokios tironijos, kuri būtų pakankamai bloga, kad iš tikrųjų būtų galima priešintis.

"Tai policinė valstybė", - perspėjama pranešimuose. "Mes prieš juos. Kitokie. Įteisinta segregacija. Nuomonė, kuri 2019 m. buvo atgrasi, 2021 m. tapo pagrindine. Apribojimas po apribojimo, "Covid Pass" režimas suardė ryšius, kurie mus visus jungia į vieną visuomenę."

Naujausias naujienas apie Vuchano koronaviruso (Covid-19) žabangų tironiją galite rasti svetainėje Fascism.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

TheReaderApp.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.11.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (lakišius, liepžiedžiai, kietis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: lakišius, liepos žiedai, kietis.

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:17 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti

Nušalimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti, nušalimai, receptai nuo nušalimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai Ypatingai Skanus Omletas Prancūziškai

Ypatingas skanus negi profesionalūs virėjai kartais nesugeba pagaminti tinkamai šio patiekalo. Todėl reikia žinoti šio recepto smulkmenas ir paslaptis. Šiandien jūs sužinosite, kaip pagaminti švelnų ir skanų prancūzišką omletą ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau