Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 2

STUDIJA: norint "išgelbėti" 14 vaikų nuo kovidozės, 28 MILIJONAI vaikų turi būti "paskiepyti" eksperimentiniu kokteiliu

(Paranormal) Tyrėjas Steve'as Kirschas (Steve Kirsch) atlieka Viešpaties darbą, iškeldamas duomenis apie Vuchano koronavirusą (Covid-19), kurių daugelis nepastebi arba ignoruoja. Vienas iš naujausių jo atskleidimų susijęs su vaikų "skiepijimu" nuo Kinijos viruso, kuris yra visiškai netikras.

Naujame 2021 m. spalio 26 d. pristatyme COVID-19 ankstyvojo gydymo fondo vykdomasis direktorius atsako į klausimus, kuriuos žmonės turėtų užduoti prieš stodami į eilę skiepyti save ar savo vaikus nuo Kinijos viruso. (SUSIJĘ SU TEMA: perskaitykite mūsų neseniai paskelbtą Kiršo (Kirsch’s) pranešimą apie tai, kad Fauci skiepai nuo gripo nužudo dvigubai daugiau žmonių, nei tariamai "išgelbėja").

Pirmoje šio Kiršo (Kirsch’s) pristatymo skaidrėje paaiškinama, kad Erikas Rubenas (Eric Ruben), JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) komisijos narys, kuris taip pat yra Naujosios Anglijos medicinos žurnalo (NEJM) vyriausiasis redaktorius, viešai prisipažino, kad jis neturi supratimo, ar Faučio gripo skiepai yra saugūs ir veiksmingi vaikams. Nepaisant to, Rubenas ir jo bendražygiai balsavo už tai, kad jauniausiems visuomenės nariams būtų sušvirkšti švirkštai, kad tai būtų išsiaiškinta.

STUDIJA: norint "išgelbėti" 14 vaikų nuo kovidozės, 28 MILIJONAI vaikų turi būti "paskiepyti" eksperimentiniu kokteiliu, keliančiu didelę ilgalaikę riziką

Antroje jo skaidrėje pabrėžiamas faktas, kad iš 28 milijonų vaikų, kuriems suleidžiami skiepai nuo kiniškojo gripo, nuo "viruso" "išsigelbėja" ne daugiau kaip 14 vaikų. Nepamirškite, kad tai geriausias scenarijus, o tikrasis išgelbėtų gyvybių skaičius po 28 milijonų injekcijų beveik neabejotinai yra lygus nuliui.

Tuo tarpu mažiausiai 1 400 vaikų nuo šių injekcijų mirs - ir tai vėlgi yra konservatyvus variantas. Kiršas įtaria, kad tikrasis skaičius yra daug, daug didesnis, nes VAERS (pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų įvykius sistema) fiksuoja tik apie vieną procentą visų su vakcinomis susijusių sužeidimų ir mirčių.

"Kam rizikuoti?" - atvirai klausia jis.

Kirschas įspėja, kad vaikai po skiepų "krenta kaip musės"

Toliau pristatyme Kirschas atskleidžia, kad internetą užplūdo pranešimai apie vaikus, kurie sunkiai susižeidžia arba miršta beveik iš karto po "Operacijos "Warp Speed" injekcijų.

Pagrindinė žiniasklaida ir vyriausybė, žinoma, ignoruoja šias skerdynes arba kaltina dėl jų "kovidą", tačiau kiekvienam, neturinčiam Stokholmo sindromo, akivaizdu, kad šie Didžiosios farmacijos nuodai žudo tautos jaunimą, o galiausiai - ir viso pasaulio jaunimą.

"Kaip sveikas šešiolikmetis berniukas gali mirti viduryje matematikos pamokos "Zoomo" metu? Klausia Kiršas, nurodydamas vieną tokį atvejį. "20 minučių prieš mirtį jis buvo sveikas."

Kaip ir tikėtasi, įprastiniai gydytojai nustatė, kad berniuko mirties priežastimi buvo "niekas". Pranešama, kad dabar šeima laukia skrodimo, nes jų netenkina toks atsakymas, juolab kad jų sūnus buvo "sveikas berniukas", turėjęs "gerus akademinius rodiklius".

"Jis norėjo būti statybos inžinieriumi", - rašė širdį sudaužiusi berniuko mama. "Jis buvo geriausias dalykas mano gyvenime".

Kito incidento metu penkiolikmetis berniukas mirė miegodamas praėjus vos dviem dienoms po to, kai jam buvo suleista Pfizer-BioNTech mRNA (angl. messenger RNA) injekcija, kurią ir demokratai, ir respublikonai reklamuoja kaip "saugią ir veiksmingą".

Sonomos apygardos, kurioje berniukas gyveno su šeima, šerifo tarnybos, kurioje jis gyveno, mirties tyrimo santraukoje aiškinama, kad jis buvo rastas "nereaguojantis" savo miegamajame po to, kai motina "tikrino jo gerovę ilgai po to, kai jis turėjo pabusti ryte".

Policija patvirtino, kad berniukas "buvo geros sveikatos, neturėjo jokių sveikatos sutrikimų ir maždaug prieš dvi dienas iki mirties buvo paskiepytas antrąja "Pfizer COVID-19" vakcina".

Atlikus "išsamius tyrimus, papildomus testus ir bendradarbiaujant su daugeliu kitų įstaigų", toliau pranešime priduriama, kad "mirties priežastis buvo nustatyta: "STRESINĖ KARDIOMIOPATIJA SU PERIVASKULINĖS KORONARINĖS ARTERIJOS INFLAMACIJA (nuo kelių valandų iki kelių dienų), dėl, NEŽINOMOS ETIOLOGIJOS, KURIOS SUSTATYTOS PO PAKARTOTINĖS PFIZER-BIONTECH COVID-19 VAKCINACIJOS (kelių dienų)".

Naujausi VAERS duomenys rodo, kad labai padaugėjo sunkių sveikatos sutrikimų tarp 15-24 metų amžiaus žmonių, t. y. naujausios demografinės grupės, kuriai dabar "sparčiuoju greičiu" švirkščiama vakcina.

Dažniausia sveikatos būklė po injekcijos yra plaučių embolija, po jos seka trombozė, miokarditas, išeminis insultas, giliųjų venų trombozė, širdies sustojimas, afazija, aklumas, mirtis ir intrakranijinis kraujavimas.

Taivano vyriausybė neseniai prisipažino, kad nuo šių vadinamųjų "vakcinų" (dar vadinamų spygliuotų baltymų injekcijomis) miršta daugiau žmonių nei nuo paties "viruso". Kodėl tuomet vis dar leidžiame švirkšti šiuos dalykus į žmonių kūnus?

"Kodėl mirčių skaičius Izraelyje didėja, kai didėja skiepijimų skaičius?" Kirschas toliau klausia, pabrėždamas duomenis, rodančius tiesioginį ryšį tarp skiepų ir staigaus mirčių skaičiaus padidėjimo. "Ir mažėja, kai mažėja skiepijimų?

Nenuostabu, kad po kiniviruso injekcijų mirusiems žmonėms neatliekami jokie skrodimai. Heidelbergo universitetinės ligoninės Patologijos instituto generalinis direktorius Peteris Schirmacheris (Peter Schirmacher) teigia, kad beveik pusė visų mirčių, kurios įvyksta per dvi savaites po injekcijos, įvyksta dėl skiepų, tačiau į tai retai atsižvelgiama.

Būtinai peržiūrėkite visą Krišo (Kirscho) skaidrių pristatymą, kad sužinotumėte daugiau.

Naujausias naujienas apie vyriausybės melą dėl Wuhan koronaviruso (Covid-19) injekcijų galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

Skirsch.com

Planet-Today.com

Norėdami gauti visas paranormal.lt naujienas pirmi ir tik ten (kitur nebetalpinama), prisijunkite prie TELEGRAM, arba sutikite gauti pranešimus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.07.2019 laikas 19:36 Receptai – Patiekalai Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Gaminame namuose. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę laši...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 12:09 Receptai – Patiekalai Klasiški kotletukai

Paprastas ir labai geras receptas! Išsamus gaminimo būdas, kaip pasigaminti labai skanius kotletus žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.08.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau