Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2021 » Spalio » 26

3 žmonės žuvo per sniego audrą Kašmyre, Indijoje

Du žmonės žuvo, o dar du buvo išgelbėti iš Sindhano perėjos pietų Kašmyro Kokernago Anantnago rajone įstrigus sniego audroje.

Du išgelbėti asmenys dėl hipotermijos ir šoko gydomi Kokernago rajono ligoninėje. Nustatyta, kad žuvusieji yra Imtiyaz Ahmad Mir iš Hualchul, Kishtivar, ir Dawood Ahmad Lone iš Dadpat, Kishtivar.

Visi keturi važiavo dviem skirtingais "Tata" sunkvežimiais, pakrautais daržovėmis, kurių registracijos numeriai JK17-0053 ir JK17-9334. Gelbėtojų komandą sudarė SDM Kokernag, SDPO Kokernag, 19 RR, policija ir SDRF. Pareigūno teigimu, gelbėtojai, naudodamiesi MED įranga, įveikė sudėtingą snieguotą ir rūke paskendusią vietovę, o paskui, pučiant lediniam vėjui ir sniegui, nuėjo 8 km, kad išgelbėtų įstrigusius žmones. "Operacija buvo atlikta Anantnago apygardos prokuroro Dr. Piyush Singla nurodymu", - sakė jis.

Tuo tarpu Kištuaro rajono ligoninės greitosios pagalbos automobilio vairuotojas mirė nuo stipraus šalčio, iškritus sniegui Kištuaro rajono aukštupyje. Kištuaro komisaro pavaduotojas Ašokas Kumaras sakė, kad greitosios pagalbos automobilio vairuotojas mirė Margan Top vietovėje grįždamas į Kištuaro miestą. Jis buvo nuvykęs į Marvahą pervežti lavono.

"Žmonės bandė jam sutrukdyti grįžti, nes oro sąlygos po snygio pablogėjo, bet jis nuvažiavo į miestą. Tačiau pakeliui jis žuvo, nes įstrigo sniege", - sakė apygardos prokuroras.

Miręs greitosios pagalbos automobilio vairuotojas buvo identifikuotas kaip Kalwant Singh, Munish Ram sūnus iš Semina Kishtwar miestelio.

Apygardos prokuroro pavaduotojas taip pat sakė, kad buvo gauta pranešimų apie sniego padarytą žalą pasėliams ir šiuo metu vertinami nuostoliai.

Papildomas komisaro pavaduotojas Kishore Lal Sharma sakė, kad administracija paskelbė eismo rekomendacijas Kishtware dėl gausaus snygio atokiuose ir aukštesniuose rajono rajonuose.

"Sindhan Top kelias, jungiantis su Anantnago rajonu, Marwah ir Wadwan keliai buvo uždaryti keliaujantiems atsargumo sumetimais. Žmonėms buvo patarta vengti važiuoti šiais keliais dėl nuolatinio snygio", - sakė jis.

Jis sakė, kad vakar Sinthan Top ir Marwah vietovėse buvo užfiksuota daugiau nei 1 metro sniego. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:22 Receptai – Patiekalai Skanūs bulviniai blynai su morkomis

Skanūs bulviniai blynai su morkomis. Bulvinių blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau